Patsi Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='Magda-Amir']no to widze że się spóźniłam na spotkanie ;) a jak było? :cool3:[/quote] Było fajnie:lol: Przyszło 11 osób, głównie kociarze. Mini zlot dogomanii organizuje teraz Wandul66. Quote
Patikujek Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 [B][COLOR=darkorange]To proszę coś więcej o mini zlocie wandul66[/COLOR][/B] Quote
Basia i Barni Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Może jakies spotkanie w Bytomiu albo w rudzie śląskiej,znam pare fajnych miejsc, jeszcze chechło jakby ktos niewiedział jak tam wyglada to szpaknijcie na moja galerie:) kto by sie pisał i oczywiscie piszcie jakie macie psy -moj labrador,spokojny,ale czasami zazdrosny, no i uwielbia wode Quote
Basia i Barni Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 zbieramy reszte ekipy :evil_lol: Quote
Tepes Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 [COLOR=Blue]NO ja jestem zainteresowana:D A Bonka znasz:P [/COLOR] Quote
Julka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Halo? A może ktoś z większą gabarytowo suczką na spacery by był ????? Mam AST'a 4 letniego samca który kocha wszystkie suczki, niestety jeśli chodzi o psy to ciężko mogłoby być... :shake: Jestem dyspozycyjna jeśli chodzi o godziny :) Quote
Julka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 No własnie lepiej by było żeby sunia większa była... Szkoda Madzik93, no cóż nic na to nie poradzimy :roll: Quote
Madzik93 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Wybierze sie ktos na spacer w tą piekną pogode? :cool3: Quote
Tepes Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 [COLOR=Blue]Dziś??? W tygodniu ja raczej nie mam czasu... [/COLOR] Quote
Aten@ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 [quote name='Julka']Halo? A może ktoś z większą gabarytowo suczką na spacery by był ????? Mam AST'a 4 letniego samca który kocha wszystkie suczki, niestety jeśli chodzi o psy to ciężko mogłoby być... :shake: Jestem dyspozycyjna jeśli chodzi o godziny :)[/quote] mam dwie suki :) ale wszystko zleży od tego, gdzie miałby być spacerek. Nie może być blisko woda, rzeczka, pociąg, tramwaj, las ze zwierzątkami :lol: Pociągu i tramwaju nie może być też słychać :lol: Quote
Recommended Posts