Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Magda-Amir']no to widze że się spóźniłam na spotkanie ;)
a jak było? :cool3:[/quote]
Było fajnie:lol: Przyszło 11 osób, głównie kociarze. Mini zlot dogomanii organizuje teraz Wandul66.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 7 months later...
Posted

Może jakies spotkanie w Bytomiu albo w rudzie śląskiej,znam pare fajnych miejsc, jeszcze chechło jakby ktos niewiedział jak tam wyglada to szpaknijcie na moja galerie:) kto by sie pisał i oczywiscie piszcie jakie macie psy -moj labrador,spokojny,ale czasami zazdrosny, no i uwielbia wode

• 2 weeks later...
Posted

Halo? A może ktoś z większą gabarytowo suczką na spacery by był ????? Mam AST'a 4 letniego samca który kocha wszystkie suczki, niestety jeśli chodzi o psy to ciężko mogłoby być... :shake:

Jestem dyspozycyjna jeśli chodzi o godziny :)

• 1 month later...
Posted

[quote name='Julka']Halo? A może ktoś z większą gabarytowo suczką na spacery by był ????? Mam AST'a 4 letniego samca który kocha wszystkie suczki, niestety jeśli chodzi o psy to ciężko mogłoby być... :shake:

Jestem dyspozycyjna jeśli chodzi o godziny :)[/quote]
mam dwie suki :) ale wszystko zleży od tego, gdzie miałby być spacerek. Nie może być blisko woda, rzeczka, pociąg, tramwaj, las ze zwierzątkami :lol: Pociągu i tramwaju nie może być też słychać :lol: