Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja i moj psiak chetnie wybierzemy sie z grupa osob i ich psami na spacerek. Fajnie byloby w Bytomiu cos takiego zrobic, bo ja jestem jeszcze mloda z leksza i rodzice nie zabardzo chyba zawyjazdem samemu gdzies dale :roll: To co, sa chetni???

• 4 weeks later...
  • Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 5 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

A moze jeszcze coś dzisiaj tak na szybko? Ogólnie rzecz biorąc, teraz mam mnóstwo czasu, więc się mogę dostosować do każdego terminu :)

Posted

new .niema sprawy ale jak ten upal minie bo moje Yorasy padna:placz:
Ja jak zabiore cale stado 3 yorasy i przegubowca:evil_lol: .Jak co to moje gg860055

Posted

W piątek popołudniu? Na rozpoczecie wakacji :multi: Chybaże odpada to może w jakiieś inne popołudnie, sobota rano itd....

Alanowak, chyba się dzisiaj spotkałyśmy w lasku miechowickim... byłam wraz z siostrą i Niutkiem (coś na beagla :) )....

Posted

Hehe, tak, tak, spotkalismy sie:p Ty czy twoja siostra trzymała psa??? Mi i piatek i sobota odpowiada, w sumie juz teraz nie mam zadnych zajec pozalekcyjnych, wiec w tygodniu tez mi pasuje;)

Posted

No to przybywami i daję kres Waszym oczekiwaniom :evil_lol:
Mnie równiez mnóstwo terminów odpowiada, więc nie ma problemu z tymże nie możemy wiecznie zwalać na siebie, kto go wymysli ;) To ja zaproponuję może piątek 15.00 albo 16.00 (slońce już wtedy tak mocno nie grzeje) To jak??

Alanowak, już niepamiętam czy trzymałam smycz :) W każdym razie ja jestem grubsza od mojej siostry, byłam w żółtej koszulce.

Posted

hehe, to juz wiem;) jesli tak, to przy naszym spotkanku nie trzymalas Niutka:eviltong: ok, moze byc;) a pasuje Ci jutro o 16??:cool3: Bo wiesz... ja jestem strasznie niecierpliwa i do piatku nie wytrzymam z niecierpliwosci:eviltong:

Posted

To spacerek udany,ale te szorowanko po blotnych kapielach :shake: :evil_lol:

Ciekawy widok Yorka po szalowo bagiennej kapieli,ale radochy co niemiara:lol:

Posted

Będzie, będzie :) Z tymże muszę Was strasznie przeprosić, bo się pochwaliłam czasem, a we wtorek, środę i czwartek nie mogę :( :-(... (ostatnie zajęcia pozalekcyjne:roll: ) Ale jakby się kto pytał to po 18. 30 jestem dyspozycyjna:razz: .
Piatek rozumiem pasuje?