Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 banerek piekny, ale ja niestety gapa straszna jezeli chodzi o wkladanie.... no nie umiem.... Quote
BUDRYSEK Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 o kurcze ale zaskoczenie :) tyle nic tutaj sie nie dzialo a tu niespodzianka :) dziękuje za banerek :) wet okreslil Edzia na ok 10 lat, jest wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany ogolnie jest w dobrej formie...tylko te oczka :( Quote
irrational Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 a ja jakoś do tego doszłam (mam nadzieję, że się pokazuje) :) obrazek ma myć w Twojej sygnaturze, więc wchodzisz do ustawień i go dodajesz (zapisujesz na kompie i stamtąd przenosisz, albo kopiujesz adres url) ;) dasz radę! ;) Quote
Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='BUDRYSEK']o kurcze ale zaskoczenie :) tyle nic tutaj sie nie dzialo a tu niespodzianka :) dziękuje za banerek :) wet okreslil Edzia na ok 10 lat, jest wykastrowany, zaszczepiony i zachipowany ogolnie jest w dobrej formie...tylko te oczka :([/QUOTE] a gdzie przebywa i od jak dawna jest w schronie? jaka jego historia? Quote
BUDRYSEK Posted January 26, 2011 Author Posted January 26, 2011 [quote name='Kava']a gdzie przebywa i od jak dawna jest w schronie? jaka jego historia?[/QUOTE] w schronie jest kilka miesiecy, trafil z interwencji...chodzil bez celu po drodze prosze podawac w ogloszeniach ze przebywa w schronie na slasku, bez dokladniej lokalizacji Quote
beataczl Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='irrational']a ja jakoś do tego doszłam (mam nadzieję, że się pokazuje) :) obrazek ma myć w Twojej sygnaturze, więc wchodzisz do ustawień i go dodajesz (zapisujesz na kompie i stamtąd przenosisz, albo kopiujesz adres url) ;) dasz radę! ;)[/QUOTE] widac banerek :-) Kava teraz Ty wklej -wysle Ci PW z troche innym opisem jak nie uda Ci sie tym sposobem... poprosilam jeszcze jedna Cioteczke na watek z prosba o ogloszenia, mam nadzieje ze zawita do Edzia :) Quote
irrational Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 to teraz muszę się z nim gdzieś pokazać :P Quote
Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 no uwaga uwaga: udalo sie????? chyba jednak nie, chociaz widze go juz u siebie w sygnaturze Quote
Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 dziewczeta chyba wyszlo!!!!!!!!!!!!!! dzieki tobie irrational.... beataczl juz nie musisz instrukcji wysylac.... dzieki jestescie wielkie... Quote
irrational Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 coś jeszcze nie tak... hmmm... walcz dalej! ;) tam są opcje podglądu (przynajmniej tą drogą, którą ja robiłam ;) ) Quote
Kava Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 dziewczeta chyba wyszlo!!!!!!!!!!!!!! dzieki tobie irrational.... beataczl juz nie musisz instrukcji wysylac.... dzieki jestescie wielkie... Quote
beataczl Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 [quote name='Kava']dziewczeta chyba wyszlo!!!!!!!!!!!!!! dzieki tobie irrational.... beataczl juz nie musisz instrukcji wysylac.... dzieki jestescie wielkie...[/QUOTE] :klacz::klacz: jest!!! Quote
paulinken Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Jestem na zaproszenie Beaty. Porobię Edziowi ogłoszenia, ale jeśli chodzi o wyróżnione, to już mnie w tym miesiącu nie stać :( P.S. Dziewczęta, podlinkujcie banerek, bo nie odsyła do wątku;) Quote
irrational Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 hmmm... dziwne... wczoraj wszystko jeszcze działało... :s ale ok, link pod już jest. Teraz jeszcze Ty Kava ;) Quote
beataczl Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 [quote name='paulinken']Jestem na zaproszenie Beaty. Porobię Edziowi ogłoszenia, ale jeśli chodzi o wyróżnione, to już mnie w tym miesiącu nie stać :( P.S. Dziewczęta, podlinkujcie banerek, bo nie odsyła do wątku;)[/QUOTE] dziekuje :loveu: a ile kosztuja wyroznione? faktycznie nie podlinkowany banerek... Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Witajcie dziewczęta ;) Ile kosztuje wyróżnienie?! Quote
BUDRYSEK Posted January 27, 2011 Author Posted January 27, 2011 [quote name='AniaGucio']Witajcie dziewczęta ;) Ile kosztuje wyróżnienie?![/QUOTE] jezeli chodzi o allegro to najlepiej wyroznione i pogrubione -ok 23 zl Quote
AniaGucio Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 Budrysku, wyślij mi proszę nr konta - przeleję kaskę na wyróżnienie... Edziu przypomina mojego podopiecznego Rufuska... Quote
paulinken Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 Wyróżnione ogłoszenia różnie... 10-15 zł... w sumie na kilku portalach ok. 50 zł. Quote
beataczl Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='AniaGucio']Budrysku, wyślij mi proszę nr konta - przeleję kaskę na wyróżnienie... Edziu przypomina mojego podopiecznego Rufuska...[/QUOTE] pytasz o allegro czy ogloszenia ? jak ogloszenia to robic bedzie paulinken allegro jeszcze chyba nikt nie zaproponowal, chyba ze BUDRYSEK robi ..? Quote
irrational Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 [quote name='BUDRYSEK']jezeli chodzi o allegro to najlepiej wyroznione i pogrubione -ok 23 zl[/QUOTE] myślałam, że o 'wyróżnienie' na allegro chodzi ;) Quote
beataczl Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 [quote name='irrational']myślałam, że o 'wyróżnienie' na allegro chodzi ;)[/QUOTE] ja tez-ale paulinken napisala ,ze ogloszenia robi wyroznione przed pytaniem AniaGucio o koszt ;) mamy nowe banerki juz podlinkowane od Casablanki :loveu: [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/196312-Strauszek-Edward-niewidomy-czy-najlepsze-co-go-spotkało-to-schron"][IMG]http://images38.fotosik.pl/567/dedd4922cf163b05.jpg[/IMG][/URL][/B] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196312-Strauszek-Edward-niewidomy-czy-najlepsze-co-go-spotkało-to-schron"][IMG]http://images40.fotosik.pl/557/af4f82e3a7ddec05.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://www.dogomania.pl/threads/196312-Strauszek-Edward-niewidomy-czy-najlepsze-co-go-spotkało-to-schron"][IMG]http://images47.fotosik.pl/575/324f17c6dd7e6edd.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts