Jump to content
Dogomania

Przecudny *OPAL* - jak PUMI lub PUDEL - MA DOMEK :)

Recommended Posts

Posted

Wróciłam do domu przed chwilką z wyjazdu ze znajomymi.
No niestety u mnie na poczcie żadnych maili w sprawie Opalika, ale w ogłoszeniach jest tez podany telefon do Truskawy - może do Niej ktoś dzwonił

Wielkie dzięki za ogłoszenia, to naprawdę ogromna pomoc!!!!

Ostatnio robiłam ogłoszenia większej ilości psiaków z tego schroniska, dostałam dość obiecująco brzmiący mail w sprawie Smutka - może Jemu się uda

http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Kochany-mlody-SMUTEK-wlasnie-Ty-mozesz-rozweselic-Jego-zycie-W0QQAdIdZ241419835

Posted

Energy z tym pudlem to tak bardziej chyba, żeby przyciagnąc wzrok - natomiast pisałam w ogłoszeniu potem, że jest w typie pudelka, podobny z wyglądu - tak mi się wydaje, że trochę jest :)

A Smutek ma strasznie smutne te oczka...i taką słodką mordkę..mam nadzieję, że Mu się uda

Posted

o no to faktycznie :)
Nie znałam tej rasy
Szczególnie te uszy - zaraz dopieszę w tytule :)

aaa rozumiem już w takim razie, chodzi Ci o to, że są wymienione rasy i się zaznacza.

To przy takich awałam mieszańce albo bliżej nieokreślona :) ale oczywiście możesz zaznaczać co tylko chcesz

Posted

Myślę, że trzeba się wstrzymać z ogłoszeniami, bo jest szansa, że Opalik juz w tym tygodniu będzie miał Domek :)

W tym tygodniu ma mieć odwiedziny i mam nadzieję, że wszystko zakończy się szczęśliwie

Potencjalny Domek jest na dogo, mam nadzieję, że zaglądnie tutaj na wątek :)

Posted

Ja tez się bardzo, bardzo cieszę :)

Pani rozmawiała wczoraj z Truskawą, mieszka w woj. opolskim, w bloku, ale ma też domek za miastem, więc Opalik będzie mógł się wybiegać.
Córeczka była wychowana z psami i teraz bardzo tęsknili za psiakiem.
Miały przyjechac do Opalika jutro, ale przyjechały dzisiaj - i bardzo mnie to cieszy, bo to zawsze jedna nocka mniej za kratami.

Bardzo Wam serdecznie dziękuję za pomoc w ogłaszaniu!!!!

Mam nadzieję, ze Opalik będzie żył długo i szczęśliwie i jestem ogromnie wdzięczna tej Pani, ze dała Mu szansę :)

Ps. Pozwolę sobie zaprosić na bazarek cegiełkowy dla Żabki, która pół roku mieszkała pod balkonem w centrum Krakowa

http://www.dogomania.pl/threads/1965...1#post15747021