giselle4 Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Jestem z interwencji zbubilem swoja pancie......a moze ona mnie? Jestem teraz sam i samotny,jestem juz po kwarantannie i znalazlem sie w pieknym boksie ale i tak ...nie lubie tego miejsca. Czasem tylko spacerek,czasem szczotkowanie[dzisiaj] i ten deszcz ktory moczy futerko i pozniej wygladam jak zmokła kura.:evil_lol: Jestem zaszczepiony i odrobaczony ,jestem miły i kochajacy ludzi. Mam co jesc i pic...ale do szczescia potrzeba mi trawy i wiatru w uszach i jeszcze smiechu dzieci i wyscigow z nimi.....maratonu w buszowaniu w lesie i szukaniu po kieszeniach co mi dziecko niesie. Pana ktory rano szuka kapci i panci w wałkach na głowie rano jest smiesznie i fajnie.....cos spadnie ze stołu,dostane łakocie albo smaczka dziecko da kanapke szkolna tutaj zas nuuuuda i smutekdajcie mi szanse-prosze ja mam tylko 2 latka i chce jeszcze poznac duzo fajnych zabaw. :oops:Czekam na ludzi ktorzy mnie pokochaja i domek dadza 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Quote
giselle4 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 na fotki Hawira cieszę sie poszczekam sobie kosiam ludzi daj mi domek Quote
giselle4 Posted November 6, 2010 Author Posted November 6, 2010 zapraszam ciotki,moze podrasują:) Quote
_ogonek_ Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Hawir ma w sobie coś bullowatego chyba... bynajmniej mi się tak wydaje. Quote
fiorsteinbock Posted November 6, 2010 Posted November 6, 2010 Cioteczki, zapraszamy i prosimy o pomoc w oglaszaniu! Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 _ogonek_ napisał(a):Hawir ma w sobie coś bullowatego chyba... bynajmniej mi się tak wydaje. chyba masz racje...... Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Podniose jeszcze maluszka...i juz zmykam:) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 [FONT=Comic Sans MS]WITAM HAWIRKOWE CIOTENKI! JAKI PIEKNYYYYYYYYY O MATKOOOO:multi:JAKIE NOZECZKI W KROPECZKI:crazyeye::loveu:MOCNO ZBUDOWANY PIEKNIS [/FONT] Quote
wieso Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 piekny kawaler, zawadiacko patrzy ta swoja sliczna moedka :-) Quote
Nadziejka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 :modla::thumbs:cudenkosci prawda? koloreczki takie troszke beniutkowe , troszke bigielkowe tez , ach jaki cudny Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Hawirowi tez trzeba sliczna obroze i smyczke kupic.....to piekny piesek..... Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 Hawir to ulubieniec Edytki i pani kierownik-Jasi ja chce poprowadzic Neske,jej oczy sa proszące i jest cos w niej takiego....ecccch Hawir to szałaput i wicherek....miodzio chłopa Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Co za cuuudo! Przepiękny, już się zakochałam. Dam go na wątek bullowatych, coś ma z asta chyba :) Quote
giselle4 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 kamilawa napisał(a):Co za cuuudo! Przepiękny, już się zakochałam. Dam go na wątek bullowatych, coś ma z asta chyba :) dziekujemy ,pomoc bardzo mile widziana;) Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Hawirek, cos mi mówi to imię... Boksia Hawirka u Was nie było? :) Niuńkowi zaraz zacznę robić ogłoszenia, ale myślę, że dopiero jutro skończę. Kot mnie wykończył, od 3 rano nie śpię, także padam an twarz :) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Hmmm, pamietam Grafa boksia, Hawira nie kojarze. Ale ladny jest, co?! heheh takie wielkie dziecko, przytulasne! Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Na wątku bullowatych mówią, żeby nie robić z niego asta :) Mix pointera to podobno jest :) Quote
fiorsteinbock Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Moze nie wpisujmy go w zadna z ras, oryginalny, jedyny w swoim rodzaju. Na pointera tez nie bardzo wyglada. Quote
kamilawa Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jasne, nie ma co kombinować. Zrobię mu ogłoszenia na mieszańcach i tyle. :) Quote
fiorsteinbock Posted November 8, 2010 Posted November 8, 2010 Zaraz mnei szlag trafi, dogo muli..wystawialam allegro i nie widac aukcji! no co za masakra... Quote
Recommended Posts