Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy znacie oleje dla psow wystawowych, które odżywiają i nawilżają włos, a może także przyspieszają ich porost, jednak w cenie do 50, 60 zł? Bo nic nie mogę znalezc:-(

Posted

olej lniany jest za ciężki ale możesz dodawać go do jedzenia pieska ,ja polecam z firmy VULPES olej migdałowy lub bardziej tłusty olej kokosowy ,są tam tez odżywki z olejami np. z olejem lisim jest dorozcieńczania i spłukiwania ale włos jest natłuszczony i nawilżony , ona polecana jest na porost włosów - wszystkie te środki są w granicach ceny którą podałaś , a napisz dla jakiego pieska? ja mam yorki i teraz pudla używam już tylko tych kosmetyków bo dla moich piesków są dobre a po innych wiecznie albo łupierz albo nawet krostki że zastrzyki były potrzebne lub włos sie łamał .Te środki możesz zamówić przez internet , ale warto zadzwonić do miłej Pani Ilony , możesz poprosic o próbki innych odżywek , czasami dokłada do paczki a te próbki to 150ml.naprawde jest czym próbować - polecam