odpmi Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Czy znacie oleje dla psow wystawowych, które odżywiają i nawilżają włos, a może także przyspieszają ich porost, jednak w cenie do 50, 60 zł? Bo nic nie mogę znalezc:-( Quote
zozolina Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 polecam olej lniany do kupienia w sklepach i aptekach cena za 1l to 43 zł!!!!! Quote
odpmi Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 A oleju lnianego się nie dodaje przypadkiem do jedzenia? Nadaje się do pielęgnacji? Quote
rizo Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 olej lniany jest za ciężki ale możesz dodawać go do jedzenia pieska ,ja polecam z firmy VULPES olej migdałowy lub bardziej tłusty olej kokosowy ,są tam tez odżywki z olejami np. z olejem lisim jest dorozcieńczania i spłukiwania ale włos jest natłuszczony i nawilżony , ona polecana jest na porost włosów - wszystkie te środki są w granicach ceny którą podałaś , a napisz dla jakiego pieska? ja mam yorki i teraz pudla używam już tylko tych kosmetyków bo dla moich piesków są dobre a po innych wiecznie albo łupierz albo nawet krostki że zastrzyki były potrzebne lub włos sie łamał .Te środki możesz zamówić przez internet , ale warto zadzwonić do miłej Pani Ilony , możesz poprosic o próbki innych odżywek , czasami dokłada do paczki a te próbki to 150ml.naprawde jest czym próbować - polecam Quote
Recommended Posts