paulinken Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Nie wiem, czy w ogóle jest sens zakładać taki wątek... Dostałam dziś PW od jednej z ciotek: "Witaj! Nie wiem, co zrobić, a Ty jesteś z tych okolic. Znalazłam ogłoszenie na Allegro: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1287241113[/URL] Na co odpisałam: "Witam! Proszę uważać na pseudo hodowców. Mogą zrobić z suni "maszynkę" do rodzenia szczeniąt. Zamęczą ją. Jeżeli kochacie sunie, to wysterylizujcie ją przed oddaniem albo skontaktujcie z organizacją, stowarzyszeniem zajmującą się tą rasą. Poczytajcie Dogomanie. Pozdrawiam." I dzisiaj otrzymałam od niego odpowiedź: WITAM JEŻELI PAN/PANI JEST ZAITERESOWANA PIESKIM TO ZAPRASZAM MOŻE BYĆ W KLATCE MUSZE JĄ PILNIE WYDAĆ ZA PRZYSŁOWIOWĄ ZŁOTÓWKE A ŻADNE SCHRONISKO NIE CHCE PRZYJĄĆ PSA JAK JEST PAN ZAINTERESOWANY TO PROSZE O KONTAKT TELEFONICZNY I MOŻEMY SIE SPOTKAĆ W SPRAWIE PSA 603071386 POZDRAWIAM Czy możesz to gdzieś ogłosić? Ten gościu ewidentnie chce się pozbyć tego psa i jest mu obojętne co się z nim stanie." Ja również napisałam do gościa na allegro, jak na razie nie odpisał. Może ciotki doświadczone w temacie jakoś pomogą? Quote
paulinken Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Napisałam maile do fundacji AST, Psia Wachta, Medor i do serwisu ********** Quote
Recommended Posts