Ewa&Duffel Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Czy ktoś podawał może psu puszki Butcher's? Jest to nowość w Polsce. U mnie akurat wczoraj w supermarkecie mieli stoisko i skusiłam się na 3 na wypróbowanie. Pies ogólnie jest na suchej karmie, ale od czasu do czasu czymś mu urozmaicam. Wczoraj na kolację była puszka z kaczką i wątróbką, szał :cool3: Skład wydaje mi się całkiem w porządku jak na karmy puszkowe. Podaję linka do strony [url]http://butcherspetcare.pl/[/url] Quote
Autodiagnostyka Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Jak na marketowke sprzedawana w polomarkecie i realu to skad ma niczego sobie.Tez zakupilem pare puszek i mam zamiar stosowac na przemian z suchym royalem i mokra Animonda.Tez jestem ciekaw opinii.I cena dosc przystepna:) Quote
Yuveza Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ja właśnie nie dawno się skusiłam bo nowe było w "moim" sklepie a kosztowało tyle co Pedigree (dotychczas stosowane) więc kupiłam a mojej suńce smakowało i to bardzo! Quote
Kapsel12 Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Sucha to zwykła zbożówka. Ja karmię maltańczyka Pro Series i jest super! Polecam. Quote
beagle-happy Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Moja Happy wcina mokrą że aż się jej uszy trzęsą. Uwielbia ją. Z suchą teraz testujemy Happy Dog-a. Dobry skład i w miarę przystępna cena. Quote
Recommended Posts