Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie cieszcie sie przedwczesnie bo nie wiem czy ten caly powrot nie jest tylko kilkudniowy (godzinny :evil_lol:).
Ciesze sie ze fotki sie podobaja. Mam ich dla was wiecej, musze tylko przeniesc je z kompa, a w chwili obecnej mam strazliwego lenia ;)
Podziewalam sie caly czas w domku, z psiakami, ale czasu na zagladanie tutaj ciagle mi brakowalo ;) Zobaczymy jak to bedzie teraz wygladac :lol:
Brakuje mi cholernie waszych psiakow i tych bid schroniskowych :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie cieszcie sie przedwczesnie bo nie wiem czy ten caly powrot nie jest tylko kilkudniowy (godzinny :evil_lol:).[/QUOTE]
Tylko spróbuj znowu gdzieś 'przepaść', to nie wiem, co Ci zrobię :mad: :mad:

Czekam na więcej zdjęć ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Kogo moje oczy widzą :crazyeye: Ciocia chyba o kimś zapomniała :mad:[/QUOTE]Ciebie sie balam najbardziej :lol:
Madziu aaaaaaa!!!!! :loveu: W moim lebku juz pietrza sie pytania ktore chcialabym Ci zadac... Opowiadaj co u CIEBIE :loveu: I jak z... :cool3:

[quote name='kamilka91']Tylko spróbuj znowu gdzieś 'przepaść', to nie wiem, co Ci zrobię :mad: :mad:

Czekam na więcej zdjęć ;)[/QUOTE]Wiesz ze to podchodzi pod grozbe karalna? :cool3: Co to ma byc, takie zastraszanie :evil_lol:
Echh widzisz jak ja was lubie... wlasnie podnosze tylek, biore pen drive'a i ide na dol po te fotki ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ciebie sie balam najbardziej :lol:
Madziu aaaaaaa!!!!! :loveu: W moim lebku juz pietrza sie pytania ktore chcialabym Ci zadac... Opowiadaj co u CIEBIE :loveu: I jak z... :cool3:
[/QUOTE]

No wiesz co?? Bo sobie ktoś pomyśli, że ja wredna małpa jestem :evil_lol:

U mnie ok, dzidziuś rośnie (mama też :evil_lol:), czujemy się świetnie i już się nie mogę doczekać rozwiązania :roll: A to jeszcze 4 miesiące :razz:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Wiesz ze to podchodzi pod grozbe karalna? :cool3: Co to ma byc, takie zastraszanie :evil_lol:
Echh widzisz jak ja was lubie... wlasnie podnosze tylek, biore pen drive'a i ide na dol po te fotki ;)[/QUOTE]
Wiem :eviltong: ale może to Cię chociaż ciutkę zmotywuje do zostania na dogo na dłużej :D

I chyba właśnie nie bardzo nas lubisz, skoro tyle czasu bez nas wytrzymujesz :lol:
Ok, już nie mogę się doczekać :cool3:

Posted

[quote name='magdabroy']No wiesz co?? Bo sobie ktoś pomyśli, że ja wredna małpa jestem :evil_lol:

U mnie ok, dzidziuś rośnie (mama też :evil_lol:), czujemy się świetnie i już się nie mogę doczekać rozwiązania :roll: A to jeszcze 4 miesiące :razz:[/QUOTE]Och no tak, nie wypada tak ludzi w blad wprowadzac :diabloti:

Ciesz sie tymi miesiacami, zobaczysz jeszcze bedziesz za tym tesknic (placz dziecka o 3 w nocy jeszcze Cie nie zrywa z lozka :diabloti:) No chyba ze bedziesz miec wyjatkowo grzeczne i ciche dzieciatko :loveu: Moj brat jak sie urodzil to tylko plakal.... wyjatkiem byly chwile kiedy ciumkal cyca, albo spal :evilbat:
Ciesze sie bardzo ze jestescie w swietnej formie :calus: :loveu:

[quote name='kamilka91']Wiem :eviltong: ale może to Cię chociaż ciutkę zmotywuje do zostania na dogo na dłużej :D

I chyba właśnie nie bardzo nas lubisz, skoro tyle czasu bez nas wytrzymujesz :lol:
Ok, już nie mogę się doczekać :cool3:[/QUOTE]

Zalezy co masz do zaoferowania :diabloti:
Ach myslisz ze to takie proste :placz: Najchetniej to bym caly czas z wami siedziala.... tylko psy sie same nie wyprowadza, kasy tez za siedzenie na dogo miec nie bede :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Och no tak, nie wypada tak ludzi w blad wprowadzac :diabloti:

Ciesz sie tymi miesiacami, zobaczysz jeszcze bedziesz za tym tesknic (placz dziecka o 3 w nocy jeszcze Cie nie zrywa z lozka :diabloti:) No chyba ze bedziesz miec wyjatkowo grzeczne i ciche dzieciatko :loveu: Moj brat jak sie urodzil to tylko plakal.... wyjatkiem byly chwile kiedy ciumkal cyca, albo spal :evilbat:
Ciesze sie bardzo ze jestescie w swietnej formie :calus: :loveu:[/QUOTE]

No właśnie :diabloti:

Już teraz budzi mnie w nocy, bo wtedy ma porę na kopanie mamusi po brzuszku :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']
Już teraz budzi mnie w nocy, bo wtedy ma porę na kopanie mamusi po brzuszku :evil_lol:[/QUOTE]Laaaaa... :loveu: Na pilkarza wyrosnie :cool3:
Ostatnio bylo glosno o azjatce (?), ktora urodzila 11storaczki... ciekawe czy ona tez budzila sie w nocy z podobnym uczuciem... :lol: Wyobrazasz sobie podobna sytuacje? :diabloti:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Zalezy co masz do zaoferowania :diabloti:
Ach myslisz ze to takie proste :placz: Najchetniej to bym caly czas z wami siedziala.... tylko psy sie same nie wyprowadza, kasy tez za siedzenie na dogo miec nie bede :evil_lol:[/QUOTE]
A co Cię interesuje? :diabloti: Dla Ciebie wszystko! :evil_lol:

Wiem, że to nie takie proste... Mik też się jakoś sama nie wyprowadza, na uczelni siedzę od rana do wieczora... :roll: No ale przecież chwilkę, chociaż raz w tygodniu jakoś da się znaleźć, no nie? ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Laaaaa... :loveu: Na pilkarza wyrosnie :cool3:
Ostatnio bylo glosno o azjatce (?), ktora urodzila 11storaczki... ciekawe czy ona tez budzila sie w nocy z podobnym uczuciem... :lol: Wyobrazasz sobie podobna sytuacje? :diabloti:[/QUOTE]

Ja myślę, że przy takiej ilości, to każdy ruch czuła pewnie jakby jej czołg w brzuchu jeździł :D:D

Mnie to nie dotyczy. Widać jedno dzieciątko, bije jedno serduszko ;) Choć było prawdopodobieństwo, że mogę mieć bliźniaki :roll:

Posted

[quote name='kamilka91']A co Cię interesuje? :diabloti: Dla Ciebie wszystko! :evil_lol:

Wiem, że to nie takie proste... Mik też się jakoś sama nie wyprowadza, na uczelni siedzę od rana do wieczora... :roll: No ale przecież chwilkę, chociaż raz w tygodniu jakoś da się znaleźć, no nie? ;)[/QUOTE]Moze nie rozwijajmy tematu na forum publicznym co :evil_lol: :evil_lol:

2 razy w tyg popisac z wami + ponadrabiac co tam wyskrobiecie... mi tego nie wcisniesz :evil_lol: Chyba ze bralabym pod uwage zagladanie na 2 ost strony to tak, dalabym rade :lol:

[quote name='magdabroy']Ja myślę, że przy takiej ilości, to każdy ruch czuła pewnie jakby jej czołg w brzuchu jeździł :D:D

Mnie to nie dotyczy. Widać jedno dzieciątko, bije jedno serduszko ;) Choć było prawdopodobieństwo, że mogę mieć bliźniaki :roll:[/QUOTE]Widzialam zdj tej kobiety podczas ciazy... ona sama do czolgu miala naprawde blisko :lol:

Toooo byly podejrzenia podczas usg, czy ktos w rodzinie ma blizniaki? :cool3: U mnie podobnie wiesz... :shock: Tesciu ma brata blizniaka i moja mama ma brata blizniaka :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']
Toooo byly podejrzenia podczas usg, czy ktos w rodzinie ma blizniaki? :cool3: U mnie podobnie wiesz... :shock: Tesciu ma brata blizniaka i moja mama ma brata blizniaka :evil_lol:[/QUOTE]

Ciocie mojego męża są bliźniaczkami ;) Jego kuzynka miała kilka lat temu ciążę bliźniaczą, ale jedno dzieciątko wchłonęło drugie i w efekcie urodziło się tylko jeden maluszek. No i przez to jest prawdopodobieństwo ciąży bliźniaczej :roll:
Przy pierwszym USG było słychać tylko 1 serduszko, więc jestem spokoja ;) Ale następna może się okazać bliźniaczą :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']To juz myslicie o nastepnym maluszku? :evil_lol:[/QUOTE]

I to jest najzabawniejsze, bo najpierw 10 lat go namawiałam na pierwsze dziecko, a teraz jak jestem w ciąży i jeszcze nie urodziłam, a on już planuje kolejne :evil_lol: Żadne z nas nie chce jedynaka i jeśli będzie taka możliwość, to będzie kolejne :loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Moze nie rozwijajmy tematu na forum publicznym co :evil_lol: :evil_lol:

2 razy w tyg popisac z wami + ponadrabiac co tam wyskrobiecie... mi tego nie wcisniesz :evil_lol: Chyba ze bralabym pod uwage zagladanie na 2 ost strony to tak, dalabym rade :lol:[/QUOTE]
Ok :evil_lol:

Mnie tam zależy, żebyś zaglądała do mnie, do innych nie musisz :D

Posted

[quote name='kamilka91']
Mnie tam zależy, żebyś zaglądała do mnie, do innych nie musisz :D[/QUOTE]

Do mnie też :mad:

Leć, bo Ci jeszcze go jakaś inna odbierze :evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Do mnie też :mad:

Leć, bo Ci jeszcze go jakaś inna odbierze :evil_lol:[/QUOTE]Zanotowane :grins:

Sprobowalaby...
[IMG]http://image.shutterstock.com/display_pic_with_logo/160669/160669,1250153481,1/stock-photo-killer-woman-with-knife-35213377.jpg[/IMG]

:evil_lol:

[quote name='ania90']o kogo ja widze w swojej galerii;)[/QUOTE]
Y... yyy... przywlaszczylas sobie nasza galerie? :evil_lol:
Oooo musze koniecznie jutro zajrzec do Bobiego i do Ciebie Aniu :calus:

Posted

Nie potrafie wam odmowic :grins:
[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_8399.jpg[/IMG]
Czy moze mi ktos podpowiedziec co mam robic, zeby nosek psa mi sie nie rozmazywal? Przeslone zmniejszyc? :hmmmm:

[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_8383.jpg[/IMG]
TUtaj to samo, nie mam pojecia :shake:

[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_8347.jpg[/IMG]

Tak miziasta spi :loveu:
[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_3850.jpg[/IMG]

[IMG]http://i1255.photobucket.com/albums/hh632/csylwiac/DSC_3676.jpg[/IMG]