Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

[quote name='NightQueen']ja Polskiego hh nie trawię :diabloti: bo jest tragiczny, wolę black hh :loveu:

normalnie? czyli jak :evil_lol:[/QUOTE]

Ja tez polskiego hh niet :p ale pojedyncze kawalki dla samej frajdy, czemu nie ;) Tym baardziej ze donGURALesko robi sobie jaja :evil_lol: A nie smeci o tym jak to mu zle na lawce przed blokiem :evil_lol:
Aaaaa i wlacz sobie ich muzyke na dobrym sprzecie, z dobrym bassem.................. mokro sie w majjjtach robi :evil_lol:

Normalnie :diabloti: :lol:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja tez polskiego hh niet :p ale pojedyncze kawalki dla samej frajdy, czemu nie ;) Tym baardziej ze donGURALesko robi sobie jaja :evil_lol: A nie smeci o tym jak to mu zle na lawce przed blokiem :evil_lol:
Aaaaa i wlacz sobie ich muzyke na dobrym sprzecie, z dobrym bassem.................. mokro sie w majjjtach robi :evil_lol:

Normalnie :diabloti: :lol:[/QUOTE]

mam dobry, nowy sprzęt ale jakoś majty mam suche :diabloti::evil_lol: nie robi to na mnie wrażenia

normalnie dla mnie też ubiera się Michał Szpak :diabloti::eviltong:

Posted

Nie wiesz co dobre i tyle :evil_lol:

MORMALNIE............... o tu, np :diabloti:

[url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/34797_183152578377557_100000484477503_603005_4865274_n.jpg[/url]

Najczesciej jeansy i jakas koszulka
[url]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215163_213109212048560_100000484477503_839525_3012922_n.jpg[/url]

:diabloti:

Jak mam glupawke i chec na skok w bok to ide na zakupy :evil_lol: Tylko teraz ten skok wydaje sie powazniejszy, spodobaly mi sie czapeczki :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie wiesz co dobre i tyle :evil_lol:

[B]MORMALNIE[/B]............... o tu, np :diabloti:

[URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/34797_183152578377557_100000484477503_603005_4865274_n.jpg[/URL]

Najczesciej jeansy i jakas koszulka
[URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215163_213109212048560_100000484477503_839525_3012922_n.jpg[/URL]

:diabloti:

Jak mam glupawke i chec na skok w bok to ide na zakupy :evil_lol: Tylko teraz ten skok wydaje sie powazniejszy, spodobaly mi sie czapeczki :evil_lol:[/QUOTE]

oo jak mówisz że [B]m[/B]ormalnie to już całkiem inna gadka :evil_lol::eviltong::diabloti:

skok w bok mówisz :cool3: też miewam ale nie zmieniam stroju az tak drastycznie ;) tzn. moje przejścia z jednego stylu do drugiego są rozciągnięte w czasie i takie stopniowe, dziwnie bym się czuła wyskakując np. w glanach :evil_lol:

Posted

Nie smiej sie ze mnie :placz: Oblalismy w sob klawiature piwem i nikomu sie nie chhhhhhhhhcialo jej rozbierac na czesci pierwsze, czego konsekwencja sa zacinajace sie klawisze, albo wciskaja sie inne niz chce :evil_lol:

Ja lubie jak jest drastycznie................. wieksza fffffrajda :evil_lol: A reakcja znajomych? Bezcenna :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie smiej sie ze mnie :placz: Oblalismy w sob klawiature piwem i nikomu sie nie chhhhhhhhhcialo jej rozbierac na czesci pierwsze, czego konsekwencja sa zacinajace sie klawisze, albo wciskaja sie inne niz chce :evil_lol:

Ja lubie jak jest drastycznie................. wieksza fffffrajda :evil_lol: A reakcja znajomych? Bezcenna :evil_lol:[/QUOTE]

po co będziesz czyścić, kup nową :diabloti::evil_lol: ja tak zrobiłam :eviltong:

bycie drastycznym nie leży w mej naturze, ale fakt mina znajomych gdybym wyskoczyła np. ubrana jak ty wyżej była by zapewne świetna :evil_lol:

co ty robisz w tym kraju tam? uczysz się, pracujesz?

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nie lubie chodzic po sklepach z elektronika bo.... tam sa obiektywy!!! :placz:

Zrob eksperyment :cool3: :evil_lol:

Ucze sie, troszke pracuje. Na waciki starcza :diabloti:[/QUOTE]

wiem :placz: ale sa jeszcze sklepy bez aparatowe :diabloti::evil_lol:

może kiedyś, na razie nie mam odpowiednio dużej bluzki, chyba że od taty wezmę :diabloti:

Ja osobiście nie trawię Niemiec ani Niemieckiego i bynajmniej nie są to moje awersje powojenne i okupacyjne, jak ma wielu, tak po prostu się zraziłam do wszystkiego co niemieckie na lekcjach w szkole :razz: więc mnie fascynuje jak ktoś może żyć w tymże kraju :evil_lol:
Dawno tam już jesteś? nie miałaś problemu z językiem (tym paskudnym językiem) ?

Posted

[quote name='NightQueen']wiem :placz: ale sa jeszcze sklepy bez aparatowe :diabloti::evil_lol:

może kiedyś, na razie nie mam odpowiednio dużej bluzki, chyba że od taty wezmę :diabloti:

Ja osobiście nie trawię Niemiec ani Niemieckiego i bynajmniej nie są to moje awersje powojenne i okupacyjne, jak ma wielu, tak po prostu się zraziłam do wszystkiego co niemieckie na lekcjach w szkole :razz: więc mnie fascynuje jak ktoś może żyć w tymże kraju :evil_lol:
Dawno tam już jesteś? nie miałaś problemu z językiem (tym paskudnym językiem) ?[/QUOTE]

Tu nie znam takich :lol:

Hahhhh w koszulce taty... ja az takim hardcorem nie jestem :evil_lol:

Ja tez nie trawilam, wierz mi. Jestem tu rok i wlasciwie ucze sie ciagle jezyka ;) Straszny, potworny, nieprzyjazny bleee :evil_lol:
Ale kocham to miasto, kocham Bawarie... wszystko mam na miejscu, mozliwosci nieograniczone wlasciwie ;)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Tu nie znam takich :lol:

Hahhhh w koszulce taty... ja az takim hardcorem nie jestem :evil_lol:

Ja tez nie trawilam, wierz mi. Jestem tu rok i wlasciwie ucze sie ciagle jezyka ;) Straszny, potworny, nieprzyjazny bleee :evil_lol:
Ale kocham to miasto, kocham Bawarie... wszystko mam na miejscu, mozliwosci nieograniczone wlasciwie ;)[/QUOTE]

czyli nie jestem sama :evil_lol:
Ja byłam w Austrii i mimo że mi się niesamowicie podobało, to mieszkać bym tam nie mogła bo właśnie ten cholerny niemiecki :razz:
Ja jestem pro angielsko - amerykańska, czyli dla mnie jak żyć gdzieś, to tylko to Anglia albo USA :loveu: a najeździłam się sporo po krajach i nic mi nie odpowiada :evil_lol: bo np. Emiraty Arabskie za gorące, Skandynawia za zielona, Szkocja wygląda jakby była spalona :evil_lol: a Anglia - centrum - wstrętne, brudne ale ma to coś :loveu: USA to znów my dream od dawna i nie umrę póki tam nie dojadę :evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']czyli nie jestem sama :evil_lol:
Ja byłam w Austrii i mimo że mi się niesamowicie podobało, to mieszkać bym tam nie mogła bo właśnie ten cholerny niemiecki :razz:
Ja jestem pro angielsko - amerykańska, czyli dla mnie jak żyć gdzieś, to tylko to Anglia albo USA :loveu: a najeździłam się sporo po krajach i nic mi nie odpowiada :evil_lol: bo np. Emiraty Arabskie za gorące, Skandynawia za zielona, Szkocja wygląda jakby była spalona :evil_lol: a Anglia - centrum - wstrętne, brudne ale ma to coś :loveu: USA to znów my dream od dawna i nie umrę póki tam nie dojadę :evil_lol:[/QUOTE]Ja przyjechalam tu z mysla "dorobie sobie i uciekam jak najdalej"............ teraz nie wyobrazam sobie powrotu do PL ;)

W USA tez podobno jest teraz ciezko - moj wujek pol roku szukal tam pracy, wrocil z niczym. Tutaj na szczescie jest tego na peczki :evil_lol: I mozna znalezc cos od reki wlasciwie - wystarczy dac ogloszonko ze chce sie pilnowac jakiegos bachora i zawsze pare centow wpadnie ;)
W PL nie byloby mowy o wypadach na deske, prawku,,, motorze, aucie, i...... Nikosiu :shake: Ze o moich skokach w bok nie wspomne :evil_lol:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Ja przyjechalam tu z mysla "dorobie sobie i uciekam jak najdalej"............ teraz nie wyobrazam sobie powrotu do PL ;)

W USA tez podobno jest teraz ciezko - moj wujek pol roku szukal tam pracy, wrocil z niczym. Tutaj na szczescie jest tego na peczki :evil_lol: I mozna znalezc cos od reki wlasciwie - wystarczy dac ogloszonko ze chce sie pilnowac jakiegos bachora i zawsze pare centow wpadnie ;)
W PL nie byloby mowy o wypadach na deske, prawku,,, motorze, aucie, i...... Nikosiu :shake: Ze o moich skokach w bok nie wspomne :evil_lol:[/QUOTE]

wiem właśnie, tyle że ja już jestem na takim etapie że nie szukam miejsca do drobienia się, tylko na ustatkowanie, więc szukam kraju najbardziej mi odpowiadającego :p
a co dorabiania się, to Nikusia właśnie przez Danię się dorobiłam :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='NightQueen']ja Polskiego hh nie trawię :diabloti: bo jest tragiczny, wolę black hh :loveu:

normalnie? czyli jak :evil_lol:[/QUOTE]

Polski hip hop nie jest tragiczny. Są dobrzy, polscy raperzy :)

A o USA to ja też marzę :loveu:

Figa, wiem, zę tam był Marcel!! Ale kocham Figę!

Posted

[quote name='nicnasile']Polski hip hop nie jest tragiczny. Są dobrzy, polscy raperzy :)

A o USA to ja też marzę :loveu:

[/QUOTE]

brak gustu muzycznego masz :diabloti:

jedziemy razem? odwiedzimy Manhattan Chucka :loveu::loveu:

Posted

[quote name='NightQueen']brak gustu muzycznego masz :diabloti: [/QUOTE] Wypraszam sobie :mad::diabloti:

[quote]jedziemy razem? odwiedzimy Manhattan Chucka :loveu::loveu:[/QUOTE]

Trafiłaś! Właśnie Manhattan mi się marzy ! :loveu::loveu:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']A zmierzylas sie z utworami Fisza moze? :loveu:[/QUOTE]

Oczywiście, że tak! Mój faworyt: [url]http://www.youtube.com/watch?v=O2fB5nZAjT8[/url] :)

Posted

[quote name='nicnasile']Oczywiście, że tak! Mój faworyt: [url]http://www.youtube.com/watch?v=O2fB5nZAjT8[/url] :)[/QUOTE]

KOCHAMCIEEEE :loveu:

A ja w sumie mam kilu faworytow :loveu:

Polepiony :loveu: 30cm :loveu: Sznurowadla, Jestescie gotowi... :D IMITACJEEE!!! :D

[B][U]
FISZ JEST BOGIEM ;D[/U][/B]

Posted

30cm !!!! JENY!!! Chyba odszukam płyt Fisza, bo dawno go nie słuchałam!
Kogo jeszcze znasz fajnego? Bo ja wielu, ale ciekawa jestem, czy może kogoś jeszcze lubisz w miarę :-P

Posted

Ja polskiego hh nie slucham duzo ;)

Ale np Eldo i jego Twarze oraz Granice :loveu:

Pezet, ale glownie z plyty muzyka emocjonalna.

I naturalnie gural :evil_lol: Ale on sluchany jest dla mega frajdy i mega basow :loveu:

Posted

Eldo jest mistrzem! Twarze z Dioxem, którego nie słucham w ogóle wymiatają! Granice - maaaaatko! :loveu: No i jeszcze Nie pytaj mnie o nią. W ogóle, Grammatik'a słuchałaś? To są świetne klimaty. Eldo tam ciśnie :) Ale to jak mam doła słucham, bo mam rozkminki życiowe wtedy :)

Pezet...ostatnia płyta słabiutka, emocjonalna jak najbardziej :) Gurala nie lubię :)

[quote name='NightQueen']yyy muszę tą kwestię przedyskutować dobrze :diabloti:[/QUOTE]

Powodzenia :evil_lol: