:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']ja Polskiego hh nie trawię :diabloti: bo jest tragiczny, wolę black hh :loveu: normalnie? czyli jak :evil_lol:[/QUOTE] Ja tez polskiego hh niet :p ale pojedyncze kawalki dla samej frajdy, czemu nie ;) Tym baardziej ze donGURALesko robi sobie jaja :evil_lol: A nie smeci o tym jak to mu zle na lawce przed blokiem :evil_lol: Aaaaa i wlacz sobie ich muzyke na dobrym sprzecie, z dobrym bassem.................. mokro sie w majjjtach robi :evil_lol: Normalnie :diabloti: :lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Ja tez polskiego hh niet :p ale pojedyncze kawalki dla samej frajdy, czemu nie ;) Tym baardziej ze donGURALesko robi sobie jaja :evil_lol: A nie smeci o tym jak to mu zle na lawce przed blokiem :evil_lol: Aaaaa i wlacz sobie ich muzyke na dobrym sprzecie, z dobrym bassem.................. mokro sie w majjjtach robi :evil_lol: Normalnie :diabloti: :lol:[/QUOTE] mam dobry, nowy sprzęt ale jakoś majty mam suche :diabloti::evil_lol: nie robi to na mnie wrażenia normalnie dla mnie też ubiera się Michał Szpak :diabloti::eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie wiesz co dobre i tyle :evil_lol: MORMALNIE............... o tu, np :diabloti: [url]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/34797_183152578377557_100000484477503_603005_4865274_n.jpg[/url] Najczesciej jeansy i jakas koszulka [url]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215163_213109212048560_100000484477503_839525_3012922_n.jpg[/url] :diabloti: Jak mam glupawke i chec na skok w bok to ide na zakupy :evil_lol: Tylko teraz ten skok wydaje sie powazniejszy, spodobaly mi sie czapeczki :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Nie wiesz co dobre i tyle :evil_lol: [B]MORMALNIE[/B]............... o tu, np :diabloti: [URL]http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/34797_183152578377557_100000484477503_603005_4865274_n.jpg[/URL] Najczesciej jeansy i jakas koszulka [URL]http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/215163_213109212048560_100000484477503_839525_3012922_n.jpg[/URL] :diabloti: Jak mam glupawke i chec na skok w bok to ide na zakupy :evil_lol: Tylko teraz ten skok wydaje sie powazniejszy, spodobaly mi sie czapeczki :evil_lol:[/QUOTE] oo jak mówisz że [B]m[/B]ormalnie to już całkiem inna gadka :evil_lol::eviltong::diabloti: skok w bok mówisz :cool3: też miewam ale nie zmieniam stroju az tak drastycznie ;) tzn. moje przejścia z jednego stylu do drugiego są rozciągnięte w czasie i takie stopniowe, dziwnie bym się czuła wyskakując np. w glanach :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie smiej sie ze mnie :placz: Oblalismy w sob klawiature piwem i nikomu sie nie chhhhhhhhhcialo jej rozbierac na czesci pierwsze, czego konsekwencja sa zacinajace sie klawisze, albo wciskaja sie inne niz chce :evil_lol: Ja lubie jak jest drastycznie................. wieksza fffffrajda :evil_lol: A reakcja znajomych? Bezcenna :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Nie smiej sie ze mnie :placz: Oblalismy w sob klawiature piwem i nikomu sie nie chhhhhhhhhcialo jej rozbierac na czesci pierwsze, czego konsekwencja sa zacinajace sie klawisze, albo wciskaja sie inne niz chce :evil_lol: Ja lubie jak jest drastycznie................. wieksza fffffrajda :evil_lol: A reakcja znajomych? Bezcenna :evil_lol:[/QUOTE] po co będziesz czyścić, kup nową :diabloti::evil_lol: ja tak zrobiłam :eviltong: bycie drastycznym nie leży w mej naturze, ale fakt mina znajomych gdybym wyskoczyła np. ubrana jak ty wyżej była by zapewne świetna :evil_lol: co ty robisz w tym kraju tam? uczysz się, pracujesz? Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Nie lubie chodzic po sklepach z elektronika bo.... tam sa obiektywy!!! :placz: Zrob eksperyment :cool3: :evil_lol: Ucze sie, troszke pracuje. Na waciki starcza :diabloti: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Nie lubie chodzic po sklepach z elektronika bo.... tam sa obiektywy!!! :placz: Zrob eksperyment :cool3: :evil_lol: Ucze sie, troszke pracuje. Na waciki starcza :diabloti:[/QUOTE] wiem :placz: ale sa jeszcze sklepy bez aparatowe :diabloti::evil_lol: może kiedyś, na razie nie mam odpowiednio dużej bluzki, chyba że od taty wezmę :diabloti: Ja osobiście nie trawię Niemiec ani Niemieckiego i bynajmniej nie są to moje awersje powojenne i okupacyjne, jak ma wielu, tak po prostu się zraziłam do wszystkiego co niemieckie na lekcjach w szkole :razz: więc mnie fascynuje jak ktoś może żyć w tymże kraju :evil_lol: Dawno tam już jesteś? nie miałaś problemu z językiem (tym paskudnym językiem) ? Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']wiem :placz: ale sa jeszcze sklepy bez aparatowe :diabloti::evil_lol: może kiedyś, na razie nie mam odpowiednio dużej bluzki, chyba że od taty wezmę :diabloti: Ja osobiście nie trawię Niemiec ani Niemieckiego i bynajmniej nie są to moje awersje powojenne i okupacyjne, jak ma wielu, tak po prostu się zraziłam do wszystkiego co niemieckie na lekcjach w szkole :razz: więc mnie fascynuje jak ktoś może żyć w tymże kraju :evil_lol: Dawno tam już jesteś? nie miałaś problemu z językiem (tym paskudnym językiem) ?[/QUOTE] Tu nie znam takich :lol: Hahhhh w koszulce taty... ja az takim hardcorem nie jestem :evil_lol: Ja tez nie trawilam, wierz mi. Jestem tu rok i wlasciwie ucze sie ciagle jezyka ;) Straszny, potworny, nieprzyjazny bleee :evil_lol: Ale kocham to miasto, kocham Bawarie... wszystko mam na miejscu, mozliwosci nieograniczone wlasciwie ;) Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Tu nie znam takich :lol: Hahhhh w koszulce taty... ja az takim hardcorem nie jestem :evil_lol: Ja tez nie trawilam, wierz mi. Jestem tu rok i wlasciwie ucze sie ciagle jezyka ;) Straszny, potworny, nieprzyjazny bleee :evil_lol: Ale kocham to miasto, kocham Bawarie... wszystko mam na miejscu, mozliwosci nieograniczone wlasciwie ;)[/QUOTE] czyli nie jestem sama :evil_lol: Ja byłam w Austrii i mimo że mi się niesamowicie podobało, to mieszkać bym tam nie mogła bo właśnie ten cholerny niemiecki :razz: Ja jestem pro angielsko - amerykańska, czyli dla mnie jak żyć gdzieś, to tylko to Anglia albo USA :loveu: a najeździłam się sporo po krajach i nic mi nie odpowiada :evil_lol: bo np. Emiraty Arabskie za gorące, Skandynawia za zielona, Szkocja wygląda jakby była spalona :evil_lol: a Anglia - centrum - wstrętne, brudne ale ma to coś :loveu: USA to znów my dream od dawna i nie umrę póki tam nie dojadę :evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']czyli nie jestem sama :evil_lol: Ja byłam w Austrii i mimo że mi się niesamowicie podobało, to mieszkać bym tam nie mogła bo właśnie ten cholerny niemiecki :razz: Ja jestem pro angielsko - amerykańska, czyli dla mnie jak żyć gdzieś, to tylko to Anglia albo USA :loveu: a najeździłam się sporo po krajach i nic mi nie odpowiada :evil_lol: bo np. Emiraty Arabskie za gorące, Skandynawia za zielona, Szkocja wygląda jakby była spalona :evil_lol: a Anglia - centrum - wstrętne, brudne ale ma to coś :loveu: USA to znów my dream od dawna i nie umrę póki tam nie dojadę :evil_lol:[/QUOTE]Ja przyjechalam tu z mysla "dorobie sobie i uciekam jak najdalej"............ teraz nie wyobrazam sobie powrotu do PL ;) W USA tez podobno jest teraz ciezko - moj wujek pol roku szukal tam pracy, wrocil z niczym. Tutaj na szczescie jest tego na peczki :evil_lol: I mozna znalezc cos od reki wlasciwie - wystarczy dac ogloszonko ze chce sie pilnowac jakiegos bachora i zawsze pare centow wpadnie ;) W PL nie byloby mowy o wypadach na deske, prawku,,, motorze, aucie, i...... Nikosiu :shake: Ze o moich skokach w bok nie wspomne :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']Ja przyjechalam tu z mysla "dorobie sobie i uciekam jak najdalej"............ teraz nie wyobrazam sobie powrotu do PL ;) W USA tez podobno jest teraz ciezko - moj wujek pol roku szukal tam pracy, wrocil z niczym. Tutaj na szczescie jest tego na peczki :evil_lol: I mozna znalezc cos od reki wlasciwie - wystarczy dac ogloszonko ze chce sie pilnowac jakiegos bachora i zawsze pare centow wpadnie ;) W PL nie byloby mowy o wypadach na deske, prawku,,, motorze, aucie, i...... Nikosiu :shake: Ze o moich skokach w bok nie wspomne :evil_lol:[/QUOTE] wiem właśnie, tyle że ja już jestem na takim etapie że nie szukam miejsca do drobienia się, tylko na ustatkowanie, więc szukam kraju najbardziej mi odpowiadającego :p a co dorabiania się, to Nikusia właśnie przez Danię się dorobiłam :diabloti::evil_lol: Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']ja Polskiego hh nie trawię :diabloti: bo jest tragiczny, wolę black hh :loveu: normalnie? czyli jak :evil_lol:[/QUOTE] Polski hip hop nie jest tragiczny. Są dobrzy, polscy raperzy :) A o USA to ja też marzę :loveu: Figa, wiem, zę tam był Marcel!! Ale kocham Figę! Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='nicnasile']Polski hip hop nie jest tragiczny. Są dobrzy, polscy raperzy :) A o USA to ja też marzę :loveu: [/QUOTE] brak gustu muzycznego masz :diabloti: jedziemy razem? odwiedzimy Manhattan Chucka :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Naogladaly sie Plotkar............... :diabloti: A Niemcy sa moim typem na ustatkowanie sie wlasnie ;) Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']brak gustu muzycznego masz :diabloti: [/QUOTE] Wypraszam sobie :mad::diabloti: [quote]jedziemy razem? odwiedzimy Manhattan Chucka :loveu::loveu:[/QUOTE] Trafiłaś! Właśnie Manhattan mi się marzy ! :loveu::loveu: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='nicnasile']Polski hip hop nie jest tragiczny. Są dobrzy, polscy raperzy :) [/QUOTE] A zmierzylas sie z utworami Fisza moze? :loveu: Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name=':: FiGa ::']A zmierzylas sie z utworami Fisza moze? :loveu:[/QUOTE] Oczywiście, że tak! Mój faworyt: [url]http://www.youtube.com/watch?v=O2fB5nZAjT8[/url] :) Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 [quote name='nicnasile']Oczywiście, że tak! Mój faworyt: [url]http://www.youtube.com/watch?v=O2fB5nZAjT8[/url] :)[/QUOTE] KOCHAMCIEEEE :loveu: A ja w sumie mam kilu faworytow :loveu: Polepiony :loveu: 30cm :loveu: Sznurowadla, Jestescie gotowi... :D IMITACJEEE!!! :D [B][U] FISZ JEST BOGIEM ;D[/U][/B] Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 30cm !!!! JENY!!! Chyba odszukam płyt Fisza, bo dawno go nie słuchałam! Kogo jeszcze znasz fajnego? Bo ja wielu, ale ciekawa jestem, czy może kogoś jeszcze lubisz w miarę :-P Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='nicnasile']Wypraszam sobie :mad::diabloti: Trafiłaś! Właśnie Manhattan mi się marzy ! :loveu::loveu:[/QUOTE] pakuj się i jedziemy razem :diabloti::cool3: Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='NightQueen']pakuj się i jedziemy razem :diabloti::cool3:[/QUOTE] Jak za mnie zapłacisz, to mogę jechać :evil_lol: Quote
NightQueen Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 [quote name='nicnasile']Jak za mnie zapłacisz, to mogę jechać :evil_lol:[/QUOTE] yyy muszę tą kwestię przedyskutować dobrze :diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Ja polskiego hh nie slucham duzo ;) Ale np Eldo i jego Twarze oraz Granice :loveu: Pezet, ale glownie z plyty muzyka emocjonalna. I naturalnie gural :evil_lol: Ale on sluchany jest dla mega frajdy i mega basow :loveu: Quote
nicnasile Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Eldo jest mistrzem! Twarze z Dioxem, którego nie słucham w ogóle wymiatają! Granice - maaaaatko! :loveu: No i jeszcze Nie pytaj mnie o nią. W ogóle, Grammatik'a słuchałaś? To są świetne klimaty. Eldo tam ciśnie :) Ale to jak mam doła słucham, bo mam rozkminki życiowe wtedy :) Pezet...ostatnia płyta słabiutka, emocjonalna jak najbardziej :) Gurala nie lubię :) [quote name='NightQueen']yyy muszę tą kwestię przedyskutować dobrze :diabloti:[/QUOTE] Powodzenia :evil_lol: Quote
Recommended Posts