Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

Posted

Cześć Figowe :razz: Kropka w zimowej scenerii cudna :p Trochę mnie tu nie było, ale nadrabiam..... ;)
Mizianka dla Figowej i Rudzikowej :loveu:

[quote name='Nerul']Wogole to dzisiaj u mnie w gim byly zawody siatkowki i byla dziewczyna kropka w kropke ty Sylwia az sie sama dziwilam :crazyeye:[/quote]

To chyba z mojej szkoły...:eviltong:

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Nerul']Owszem xD W reprezentacji siatkówki xDDD

A co do mojego typu- wszyscy tylko nie zardzewiali :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]
On też? :evil_lol:

[IMG]http://krzysztofrozmus.net/zapiski/zdjecia/0023/Stefan-Kisielewski.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Nerul']Owszem ale ja robie ziup i odwierzenie ale co jakis czas wyskakuje...

Sylwia moze on ma w sobie to cos :diabloti::diabloti::diabloti: Nieznasz sie...:eviltong:[/quote]A mi odświerzanie pomaga za n-tym razem, przed chwilką w ogóle w panel wejśc nie mogłam :shake:

Chcesz numer do niego? :cool3:

Posted

[quote name=':: FiGa ::']No pewnie :diabloti: [B]luzia[/B] lubi starych i owłosionych to ja mogę lubieć zardzewiałych, ot co! :evil_lol: A jakich Ty lubisz Anetko? :eviltong:
[B]Agaciu[/B], a Ty? :diabloti:

Ależ ja od samego początku wiedziałam, tylko ściemniałam tak :evil_lol::lol:

[COLOR=Cyan]Przynajmniej nie gremlin [/COLOR]:siara: :evil_lol:[/quote]

Jaaa.... yyyyyy.. ja wcale nie lubie :eviltong: :evil_lol:

Jasne :roll: :evil_lol:

Ja lubie gremliny :cool3:

Posted

[quote name='Nerul']Przepraszam Fig jestem zajęta juz <fiuu uratowana z tarapatów :cool3:> :diabloti: A moze ty do niego zadzwonisz co? Na bank potrzebuje jakis rad na temat kropkowatych :cool3:[/quote]Kochana, ja nie zadzwonię! To jest móe ex :shake:

Posted

[quote name='agaciaaa']Jaaa.... yyyyyy.. ja wcale nie lubie :eviltong: :evil_lol:

Jasne :roll: :evil_lol:

Ja lubie gremliny :cool3:[/quote]Tia peeewnie :eviltong:

:obrazic:

[IMG]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/IMG]

:roflt:

Posted

[quote name='Nerul'][URL]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/URL]

Tomek?! Czemu do mnie niezadzwoniles :mad::mad::mad: Tak czekałam :roflt:[/quote]Juz Cie nie kofa :eviltong:

[quote name='agaciaaa'][URL]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/URL] łeeee :shake: mój osobisty jest ładniejszy :loveu:[/quote]Miałam sie pytać.... jak ludzie reaguja na ulicy gdy idziecie za rękę... :siara: No ale skoro masz osobistego, ładniejszego... :cool3:

Posted

Witam:):)w koncu Cie znalazlam:):)szukalam wpodpisie Twoim,ale patzrzylam na zdjecie i nie bylo tam Figi,az tu dzisiaj patrze a na dole pisze cosik ni i kliknelam i jestem:):)
super ma mordeczke ten Twoj psiaczek:):)

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Miałam sie pytać.... jak ludzie reaguja na ulicy gdy idziecie za rękę... :siara: No ale skoro masz osobistego, ładniejszego... :cool3:[/quote]

Z moim gremlinkiem chodzimy za smycz :cool3: :loveu:

Posted

[quote name='natija']Witam:):)w koncu Cie znalazlam:):)szukalam wpodpisie Twoim,ale patzrzylam na zdjecie i nie bylo tam Figi,az tu dzisiaj patrze a na dole pisze cosik ni i kliknelam i jestem:):)
super ma mordeczke ten Twoj psiaczek:):)[/quote]Witamy w naszych skromnych progach :multi: Bardzo nam miło i dziekujemy na komplementa :loveu:

[quote name='agaciaaa']Z moim gremlinkiem chodzimy za smycz :cool3: :loveu:[/quote]I ludzie nie uciekają? :-o