Cambel&Megi Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Cześć Figowe :razz: Kropka w zimowej scenerii cudna :p Trochę mnie tu nie było, ale nadrabiam..... ;) Mizianka dla Figowej i Rudzikowej :loveu: [quote name='Nerul']Wogole to dzisiaj u mnie w gim byly zawody siatkowki i byla dziewczyna kropka w kropke ty Sylwia az sie sama dziwilam :crazyeye:[/quote] To chyba z mojej szkoły...:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Cześć Kamila :multi: Wiecie to może zróbicie tak cichaczem fotke tej dziewczynie, zobaczymy czy macie racje :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Owszem xD W reprezentacji siatkówki xDDD A co do mojego typu- wszyscy tylko nie zardzewiali :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [QUOTE] [B]500 - Internal Server Error[/B] [/QUOTE]:crazyeye: Obożemój teraz będzie to zamiast busy? :roll: Też to się Wam pojawia? :hmmmm: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Nerul']Owszem xD W reprezentacji siatkówki xDDD A co do mojego typu- wszyscy tylko nie zardzewiali :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] On też? :evil_lol: [IMG]http://krzysztofrozmus.net/zapiski/zdjecia/0023/Stefan-Kisielewski.jpg[/IMG] Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Owszem ale ja robie ziup i odwierzenie ale co jakis czas wyskakuje... Sylwia moze on ma w sobie to cos :diabloti::diabloti::diabloti: Nieznasz sie...:eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Nerul']Owszem ale ja robie ziup i odwierzenie ale co jakis czas wyskakuje... Sylwia moze on ma w sobie to cos :diabloti::diabloti::diabloti: Nieznasz sie...:eviltong:[/quote]A mi odświerzanie pomaga za n-tym razem, przed chwilką w ogóle w panel wejśc nie mogłam :shake: Chcesz numer do niego? :cool3: Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Przepraszam Fig jestem zajęta juz <fiuu uratowana z tarapatów :cool3:> :diabloti: A moze ty do niego zadzwonisz co? Na bank potrzebuje jakis rad na temat kropkowatych :cool3: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']No pewnie :diabloti: [B]luzia[/B] lubi starych i owłosionych to ja mogę lubieć zardzewiałych, ot co! :evil_lol: A jakich Ty lubisz Anetko? :eviltong: [B]Agaciu[/B], a Ty? :diabloti: Ależ ja od samego początku wiedziałam, tylko ściemniałam tak :evil_lol::lol: [COLOR=Cyan]Przynajmniej nie gremlin [/COLOR]:siara: :evil_lol:[/quote] Jaaa.... yyyyyy.. ja wcale nie lubie :eviltong: :evil_lol: Jasne :roll: :evil_lol: Ja lubie gremliny :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Nerul']Przepraszam Fig jestem zajęta juz <fiuu uratowana z tarapatów :cool3:> :diabloti: A moze ty do niego zadzwonisz co? Na bank potrzebuje jakis rad na temat kropkowatych :cool3:[/quote]Kochana, ja nie zadzwonię! To jest móe ex :shake: Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 O mosz... Nie no... dlaczego nie mowilas. Sorki serio... :diabloti: A kto teraz jest ten jedyny hmmm Figowa :cool3:? Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='agaciaaa']Jaaa.... yyyyyy.. ja wcale nie lubie :eviltong: :evil_lol: Jasne :roll: :evil_lol: Ja lubie gremliny :cool3:[/quote]Tia peeewnie :eviltong: :obrazic: [IMG]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/IMG] :roflt: Quote
Coffee&Nera Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [url]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/url] Tomek?! Czemu do mnie niezadzwoniles :mad::mad::mad: Tak czekałam :roflt: Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [url]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/url] łeeee :shake: mój osobisty jest ładniejszy :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Nerul']O mosz... Nie no... dlaczego nie mowilas. Sorki serio... :diabloti: A kto teraz jest ten jedyny hmmm Figowa :cool3:?[/quote]Mam wymienic wszystkich pięciu? :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='Nerul'][URL]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/URL] Tomek?! Czemu do mnie niezadzwoniles :mad::mad::mad: Tak czekałam :roflt:[/quote]Juz Cie nie kofa :eviltong: [quote name='agaciaaa'][URL]http://www.gamez.nl/static/avatars/8/0/b/trakken_gremlin.jpg[/URL] łeeee :shake: mój osobisty jest ładniejszy :loveu:[/quote]Miałam sie pytać.... jak ludzie reaguja na ulicy gdy idziecie za rękę... :siara: No ale skoro masz osobistego, ładniejszego... :cool3: Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Witam:):)w koncu Cie znalazlam:):)szukalam wpodpisie Twoim,ale patzrzylam na zdjecie i nie bylo tam Figi,az tu dzisiaj patrze a na dole pisze cosik ni i kliknelam i jestem:):) super ma mordeczke ten Twoj psiaczek:):) Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']Miałam sie pytać.... jak ludzie reaguja na ulicy gdy idziecie za rękę... :siara: No ale skoro masz osobistego, ładniejszego... :cool3:[/quote] Z moim gremlinkiem chodzimy za smycz :cool3: :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 [quote name='natija']Witam:):)w koncu Cie znalazlam:):)szukalam wpodpisie Twoim,ale patzrzylam na zdjecie i nie bylo tam Figi,az tu dzisiaj patrze a na dole pisze cosik ni i kliknelam i jestem:):) super ma mordeczke ten Twoj psiaczek:):)[/quote]Witamy w naszych skromnych progach :multi: Bardzo nam miło i dziekujemy na komplementa :loveu: [quote name='agaciaaa']Z moim gremlinkiem chodzimy za smycz :cool3: :loveu:[/quote]I ludzie nie uciekają? :-o Quote
natija Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 nie ma za co ona naprawde jest cudnie umaszczona:):):) Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 Bardzo nam miło to słyszeć :multi: i zapraszamy częsciej ;) Quote
agaciaaa Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [quote name=':: FiGa ::']I ludzie nie uciekają? :-o[/quote] Tylko czasami :lol: Quote
:: FiGa :: Posted November 20, 2007 Author Posted November 20, 2007 To i tak dobrze :shake: :eviltong: Quote
Recommended Posts