Jump to content
Dogomania

Krowa - Figa i koza - Marcel zapraszają do nakrapianej galerii

Recommended Posts

• Replies 17k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic tu sie nie wypaliło!!!! ludzie mało czasu mają, uczyć sie muszą :cool3:

[url]http://i24.tinypic.com/8zmq0y.jpg[/url] podoba mi sie jej uszko :loveu: myślałam że oba ma całe czarne ;)

Posted

Witamy się i dziękujemy za odwiedzinki.

Nie wiem co sie dzieje z Figową :(
Wróciłam ze szkoły i jak zwykle w drzwiach zawołałam "Krowaaaaa..", ale ona nie wybiegła z piskiem z mojego pokoju i nie zaczęła się witać.. :( Znalazłam ją pod stołem w kuchni, siedziała poskulana i nie chciała do mnie podejść, wyciągnęłam ją siłą, bo pomyślałam, że coś jej się stało. Jednak żadnych obrażeń nie znalazłam, obmacałam ją całą, nie piszczy, czyli nic ją nie boli. Jednak siedzi wystraszona, ogon cały czas ma pod sobą.. Pierwszy raz z czymś takim się spotykam, o co chodzi? :(
Najgorsze jest to, że ona boi się każdego kto się do niej zbliży, nawet mnie :( :placz:
Kuli się w sobie... normalnie cień psa :( Jak tata wróci to mam go męczyć by zawieśc ją do weta? :niewiem: Czy raczej poczekać i ją obserwować?

Posted

To COŚ musiało w takim razie być czymś naprawde strasznym, bo Figowa trzesie się ze strachu... W pierwszej chwili pomyślałam, że to sprawka mojego sąsiada, który urządził Czabiego,nie wykluczam tego i teraz, ale Wredota nie ma na sobie żadnych ran, dokładnie ją obejrzałam...

Ja się kiedys wykonczę przez te moja zwierzaki :placz:

Posted

Spadam na trening :bye:
Miałam wziąść Figową, jak zwykle powygłupiałaby się z tamtejszymi psami... nie da sie zapiąc na smycz :(, z resztą i tak nie ma sensu jej ciągnąć kiedy po przejściu 3 kroków kładzie sie na ziemi :(

[IMG]http://i24.tinypic.com/ouzfx5.jpg[/IMG]

Spadam :bye:

Posted

Jejku, biedna Figunia... nie mam pojęcia co mogło sie stac, ona była sama w domu, tak? Może naprawde sie czegoś mocno wystraszyła. Trzymam kciuki, żeby wróciła do siebie, a Ty Sylwuś sie nie martw :calus: i odezwij sie wieczorem!!!

Posted

[quote name='agaciaaa']Jejku, biedna Figunia... nie mam pojęcia co mogło sie stac, ona była sama w domu, tak? Może naprawde sie czegoś mocno wystraszyła. Trzymam kciuki, żeby wróciła do siebie, a Ty Sylwuś sie nie martw :calus: i odezwij sie wieczorem!!![/quote]W domu była cały czas babcia, Figowa jest wypuszczana na podwórko kiedy sobie tego zażyczy i tam najszybciej mogło się jej cos stac.. nie mam fioletowego pojecia :shake: Teraz lezy w koszyku, gdy weszłam do pokoju położyła uszy po sobie i zamachała końcóweczką ogona, nadal jest przestraszona.
Ja rozumię że mogła sie wystraszyć, ale dlaczego boi się i nas, domowników, kiedy nic złego ją nigdy z naszej strony nie spotkało :(

A na dogo moge siedzieć dzis ohohohooooo, jutro nie ide do szkoły, mam zawody :evil_lol:

[quote name='Marta_Ares']uuu co sie stalo laciatkowi, Figusia trzymaj sie malutka;)

[URL]http://i24.tinypic.com/ouzfx5.jpg[/URL]
swietna:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:[/quote]Dzięki Martuś :calus:

Posted

Nadal lezy smutna w koszyku :( Wieczorami z reguy dostaje głupawki, dzis nic... :(
Byłam z nią chwilkę na podwórku to mały szelest powodował że się kładła na ziemi... nie wiem co sie z nią dzieje :(

Posted

[quote name=':: FiGa ::']Nadal lezy smutna w koszyku :( Wieczorami z reguy dostaje głupawki, dzis nic... :(
Byłam z nią chwilkę na podwórku to mały szelest powodował że się kładła na ziemi... nie wiem co sie z nią dzieje :([/QUOTE]
[COLOR=royalblue]O jejciu:( Ja tez nie wiem..:([/COLOR]

Posted

Podejrzana sprawa :hmmmm: Niestety ja też nie mam pojęcia w czym szukać przyczyny takiego zachowania, mam nadzieje, że jutro będzie już lepiej ;)