Agnieszka_Hexa Posted November 25, 2003 Posted November 25, 2003 to jeszcze pytanko jedno: :) ile kosztuje przepisanie rodowodu spowodowane zmianą właściciela? odkupilam psa i teraz jadę go przepisac na siebie, ile zapłacę? Quote
aga 2 Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 A nie prościej zadzwonić do związku i zapytać? :wink: Aga&Co Quote
Agnieszka_Hexa Posted November 26, 2003 Author Posted November 26, 2003 dzwonilam:) Pani nie byla jak zwykle znyt uprzejma ael się dowiedzialam ze placę 44 za skladkę i 20 wpisowego...czy to oplata za przepisanie psa? Quote
aga 2 Posted November 26, 2003 Posted November 26, 2003 Nie. Wpisowe to wpisowe, a 44 to składka. Niestety nie wiem, jaka jest opłata za przerejestrowanie psa na siebie. Na pewno jakaś jest :wink: Trzeba sprawdzić na stronie zarządu głównego zdaje się, albo na warszawskiej, tam są cenniki. Aga&Co Quote
Agnieszka_Hexa Posted November 27, 2003 Author Posted November 27, 2003 hehe na to tez wpadłam ale nie ma tego w cenniku. ok, dzieki Quote
larissa Posted November 27, 2003 Posted November 27, 2003 Wydaje mi się, że nic nie kosztuje (ale ja już wcześniej należałam do związku)... chyba faktycznie prościej byłoby zadzwonić Quote
ursus Posted November 27, 2003 Posted November 27, 2003 jeśli ktoś zapisuje się do Związku wpłaca WPISOWE jako nowy członek + składka członkowska 44zł napewno..... do tego jeśli chodzi o rejestrację psa to podobnie jak wpisowe ustala Zarząd Oddziału kwotę i moze to być różnie. W Oddziale moim za rejestracje psa jest 6zł a za rejestracje psa hodowlanego nic nie płaci się........... najlepiej rejestrować od nowego roku, bo ten rok się kończy a składkę zapłacić lepiej za nowy cały rok.... Ze soba zabrać trzeba RODOWÓD psa, DOWÓD OSOBISTY, UMOWĘ KUPNA PSA !!!(WAZNE) aby nie było niedomówień( że kradziony np.) Pies musi być wpierw wyrejestrowany z poprzedniego Oddziału gdzie był rejestrowany dotychczas......... Quote
Recommended Posts