Patikujek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Słoneczko!!! To już półtora roku jak nie ma Cię ze mną, niesamowicie za Tobą tęsknie:placz: Miałeś zamieszkać ze mną kiedy bym się wyprowadziła, niestety nie zdążyłeś... Twoje życie było ciężkie, schronisko, nieodpowiedzialny dom.... Miałam nadzieję, że zaznasz kiedyś w życiu szczęścia jednak twoje życie było zbyt krótkie:shake: Mam tylko nadzieję, że mnie nie zapomniałeś, i pamiętasz tą która Cię kochała i chciała dla Ciebie jak najlepiej...Tą, która chciała Cię ratować i pomagać ci w tym trudnym życiu tylko nie zdążyła... Bądź spokojny kochanie Mój nick zawsze mi o Tobie przypomina, a i bez niego przypomnienia mi nie trzeba Będę Cię pamiętać przez wieczność:loveu: Quote
Guest ursa81 Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 A z tymi upałami wtedy to nie bierzcie do głowy. Temperatura w sali zabiegowej zapewne nie była upalna, a po zabiegu mogła mieć jedynie wpływ na gojenie. Zdaje się nie w tym był problem ale w osłabieniu organizmu i nosówce. Bardzo rzadko ale bywa po narkozie, bez względu na temperaturę na zewnątrz. Quote
Agga Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Pati czas tak nie ubłagalnie szybko leci.:-( Quote
Patikujek Posted February 28, 2008 Author Posted February 28, 2008 Oj szybko, niestety, niektórzy mówią, że czas leczy rany ale to nieprawda, co najwyżej człowiek się pogadza z jakimś faktem, ale jak sobie przypomni to ból wraca:placz: Quote
Recommended Posts