Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bombik to młody bo 2,5 letni mieszaniec średniego wzrostu. Schronisko sprawiło, że na początku jest troszkę wycofany w stosunku do ludzi, ale po chwili na spacerze przyzwyczaja się i domaga pieszczot. Jest on spokojny, dogaduje się z innymi psami. Jeśli ktoś da mu trochę miłości przełamie się i odda ją ze zdwojoną siłą!

Posted

Julian napisał(a):
Imię super i pasuje do psiaka.
Długo już jest ?Jaki ma charakter?

:) Jest dosyć nadługo bo od 12 sierpnia tego roku, takze nie znam go jakos mega dobrze. Tak jak pisałam w początkowych kontaktach jest raczej nieufny poprostu potrzebuje chwili a no i nie daje robić ze sobą "wsyzstkiego", moze ma porpostu jakies złe wspomnienia :( Jest na boksie ogólnym więc toleruje inne psiaki :), jest przemiły lecz troszke strachliwy i wycofany..

• 2 weeks later...
  • 2 months later...
Posted

Bombik, teraz już BARI z nowego domu!
co piszą państwo a własciwie on sam :) :
"WITAM SERDECZNIE,
MAM NA IMIĘ BARI /BOMBIK/, ALE PAŃSTWO WOŁA NA MNIE BARDZO RÓZNIE, NP BARUNIO, BARUŚ.ZOSTAŁEM ADOPTOWANY 2 MIESIĄCE TEMU.NIGDY WCZEŚNIEJ NIE MIAŁEM DOMU, A TERAZ MAM I DOM, I KOCHANE PAŃSTWO, SWOJE MISKI, ZABAWKI...PO PROSTU MAM WSZYSTKO! CODZIENNIE CHODZĘ NA DŁUGI SPACER,NAUCZYŁEM SIĘ BAWIĆ PIŁECZKA I STARAM SIĘ BYĆ GRZECZNY, CHOĆ CZASEM MI NIE WYCHODZI, ALE PAŃSTWO SIĘ NA MNIE NIE GNIEWA,A PAN MÓWI, ŻE JESTEM MĄDRY I SZYBKO SIĘ UCZĘ.JESTEM SZCZĘŚLIWY!!!POZDRAWIAM WSZYSTKICH PRACOWNIKÓW SCHRONISKA ORAZ KOLEGÓW, KTÓRYM ŻYCZĘ TAKIEGO DOMKU, JAK MAM JA!"

• 1 year later...
Posted

Nowe wieści :)

"[FONT=Tahoma]Witamy serdecznie,[/FONT][FONT=Tahoma]To ja - Baruś /adoptowany w pazdzierniku 2010r/ i Tola /adoptowana w marcu 2011r./To są nasze zdjęcia z wakacji w Ochotnicy Dolnej.Było super! Ja jak zwykle leniuchowałem, no chyba, ze pan rzucal mi patyki ,a Tola goniła kury, wiec atrakcji było co nie miara.Pozdrawiamy gorąco wszystkich pracowników Schroniska, wolontariuszy,kolezanki i kolegów!!!!"

[/FONT]