Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzię wyłapano i przywieziono do schroniska ze wsi pod Łowiczem,gdzie przybłąkała się do jednego z gospodarstw.Rolnik karmił suczkę ale kiedy Rudzia urodziła szczenięta zgłosił ją do schroniska.Rudzia nie ma już szczeniąt,została sama.Jest przerażona schroniskiem i cały czas siedzi za budą.Każdy hałas w schronisku jest dla niej torturą,wyszła do nas tylko raz i wtedy właśnie udało się nam zrobić zdjęcia.Suczka ma około 2 lat,SZUKAMY DLA NIEJ DOMU!Przed adopcją zostanie wysterylizowana.

Posted

Rudzia w sobote biegała po schronisku,zauważyłam,ze ma krzywą tylną łapkę,jakieś stare złamanie.Próbuje przełamać strach,pozwoliła nawet się dotknąć.Będzie dobrze...
Zdjęcie w boksie,inne mi nie wyszły...

• 2 weeks later...
Posted

Rudzia za Tęczowym Mostem...żegnaj malutka...przykro,że musiałaś umrzeć w schronisku przerażona i samotna.TAM będzie już tylko spokój...

Rudzia umarła śmiercią naturalną we śnie...jak powiedziała pani doktor przyczyną śmierci mogły być powikłania po porodzie.
Chciałam pokazać jej,że nie ma się czego bać,tak bardzo była przerażona,nie zdążyłam...żegnaj piesku...