Meggy Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [URL]http://www.zatta.pl/NowyTarg2006/index.html[/URL] Nowe fotki z wystawki ;) Quote
Meggy Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 Następnym razem piiiiiffffffko pijemy!!!Hihhihihihi!!!;) Niewiem tylko czy ja mam problemy z monitorem czy są one zamglone? Quote
Elitesse Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 oo sa fotki mojego Waciusia :loveu: :loveu: Quote
Miśka Posted January 22, 2007 Posted January 22, 2007 podnosze temat w zwiazku z prosba o stawke siberian husky jesli ktos mialby chwile czasu i checi, bede wdzieczna... Quote
Goldek Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Zaraz, w sierpniu!?!?!? 27... Chyba będę wtedy nad morzem...:-( A szkoda, bo bym się chętnie załapała na tego sędziego...:-( Zobaczymy, a poza tym... No cóż, spytam rodziców kiedy wracamy-może zdążymy. Quote
simbik Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 [quote name='Goldek']Zaraz, w sierpniu!?!?!? 27... Chyba będę wtedy nad morzem...:-( A szkoda, bo bym się chętnie załapała na tego sędziego...:-( Zobaczymy, a poza tym... No cóż, spytam rodziców kiedy wracamy-może zdążymy.[/QUOTE] Ale ta wystawa się już odbyła :evil_lol: w zeszlym roku :lol: . Quote
Goldek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='simbik']Ale ta wystawa się już odbyła :evil_lol: w zeszlym roku :lol: .[/quote] Czekaj, to Wy mówicie o tej 2006????????????????????????????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: A ja się dziwiłam że nie ma na stronie ZkwP....:oops: A na 15 lipca to pojadę , jestem już zgłoszona ale nie zapłaciliśmy jeszcze. Quote
Recommended Posts