Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D

Posted

[quote name='basenji.help']a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D[/QUOTE]
Ooooo, może jakieś foteczki Twojego basenji wkleisz? Może przedstawisz psiaka?
A najlepiej to załóż swoją Galerię tutaj, na DGM:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooo, może jakieś foteczki Twojego basenji wkleisz? Może przedstawisz psiaka?
A najlepiej to załóż swoją Galerię tutaj, na DGM:)

Pzdr.[/QUOTE]

też właśnie myślałam nad założeniem galerii tutaj ale może zrobię to jutro :) jak na razie wstawie zdjęcie :D
[IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2684/dscn09272.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='basenji.help']a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D[/QUOTE]

Jest mi bardzo miło, że mój watek został doceniony. Zresztą jestem pełna podziwu, że komuś chciało się przebrnąć przez cały wątek tych moich wypocin i opowieści dziwnej treści:evil_lol:

[quote name='Korenia']Jak to :O!? Przecież w necie same mądrości są! :evil_lol:[/QUOTE]

Jo:evil_lol: a ja jestem lekarzem i leczę światłem z zarówki 20 watowej światłem prosto w ryjek

Posted

[quote name='basenji.help']też właśnie myślałam nad założeniem galerii tutaj ale może zrobię to jutro :) jak na razie wstawie zdjęcie :D
[url]http://img88.imageshack.us/img88/2684/dscn09272.jpg[/url][/QUOTE]

Możesz wstawić nawet więcej my z mośkami jesteśmy gościnni każdego przygarniemy:drink1:

Posted

[quote name='Cienka']Jest mi bardzo miło, że mój watek został doceniony. Zresztą jestem pełna podziwu, że komuś chciało się przebrnąć przez cały wątek tych moich wypocin i opowieści dziwnej treści:evil_lol:[/QUOTE]

Nie no, skąd, wątek był BARDZO ciekawy :D

Posted

Cienka ładne te karteczki robisz :)
A najbardziej podoba mi się ta:
[url]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/handmakecienka/komunia-004.jpg[/url]

[quote name='Korenia']Słyszec to ja też slyszłam ;) ale słyszałam też 'suczka musi miec przynajmniej raz szczenięta' ;) i ze pies z czarnym podniebieniem jest zły, amstafy mają za małe czaszki w porównaniu do mózgu i dlatego są agresywne itp ;)[/QUOTE]
To z tym mózgiem jest super :evil_lol:
[quote name='basenji.help']z pewnością :D i dzięki za przyjęcie mnie do rodziny :)[/QUOTE]
Napisz coś więcej o swoim piesku :)