basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Przepraszam, tamten link był chyba nieprawidłowy. :/ to ten dobry ( mam nadzieję ) [url]http://allegro.pl/maly-jak-ratlerek-morgus-mini-basenji-i1603124005.html[/url] Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Ja przed chwila weszłam i zaciskam kciuki za szybkie znalezienie domu dla Morgusia:) pzdr. Quote
basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 no właśnie adresy strony takie same ale niektórym wchodzi a niektórym nie.. mi na tym pierwszym nie wchodzi tylko na tym drugim :) Quote
Cienka Posted May 10, 2011 Author Posted May 10, 2011 Moguś szuka domu od co najmniej roku :placz: widziałam to ogłoszenie kilka razy na allegro Quote
basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 naprawdę? ojej, biedaczek.. może w końcu znajdzie kochających właścicieli :D Quote
basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='basenji.help']a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D[/QUOTE] Ooooo, może jakieś foteczki Twojego basenji wkleisz? Może przedstawisz psiaka? A najlepiej to załóż swoją Galerię tutaj, na DGM:) Pzdr. Quote
basenji.help Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Asiaczek']Ooooo, może jakieś foteczki Twojego basenji wkleisz? Może przedstawisz psiaka? A najlepiej to załóż swoją Galerię tutaj, na DGM:) Pzdr.[/QUOTE] też właśnie myślałam nad założeniem galerii tutaj ale może zrobię to jutro :) jak na razie wstawie zdjęcie :D [IMG]http://img88.imageshack.us/img88/2684/dscn09272.jpg[/IMG] Quote
lourdnes Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Oooooo kolejny szkodnik:) Jak najbardziej zakładaj galerie :) Quote
Asiaczek Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Czy to pręgusek czy rudzielec? Nie widzę dokładnie...:) Pzdr. Quote
Korenia Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 [quote name='Cienka'][B]korenia[/B] nie wiesz, że internet kłamie;)[/QUOTE] Jak to :O!? Przecież w necie same mądrości są! :evil_lol: Quote
Cienka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='basenji.help']a tak z zupełnie innego tematu, to przeczytałam cały ten wątek :D i sama też mam baska :) na imię ma Boss i ma 4 lata. Strasznie rozrabia. :) z tego co wiem to większość basków tak ma :D[/QUOTE] Jest mi bardzo miło, że mój watek został doceniony. Zresztą jestem pełna podziwu, że komuś chciało się przebrnąć przez cały wątek tych moich wypocin i opowieści dziwnej treści:evil_lol: [quote name='Korenia']Jak to :O!? Przecież w necie same mądrości są! :evil_lol:[/QUOTE] Jo:evil_lol: a ja jestem lekarzem i leczę światłem z zarówki 20 watowej światłem prosto w ryjek Quote
Cienka Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 [quote name='basenji.help']też właśnie myślałam nad założeniem galerii tutaj ale może zrobię to jutro :) jak na razie wstawie zdjęcie :D [url]http://img88.imageshack.us/img88/2684/dscn09272.jpg[/url][/QUOTE] Możesz wstawić nawet więcej my z mośkami jesteśmy gościnni każdego przygarniemy:drink1: Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Asiaczek']Czy to pręgusek czy rudzielec? Nie widzę dokładnie...:) Pzdr.[/QUOTE] Mały rudzielec :D Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Buszki']Basenji.help,dawaj zdjęcia :).[/QUOTE] Dam niedługo, dam :p jak tylko je zgram na komputer :) Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='Cienka']Jest mi bardzo miło, że mój watek został doceniony. Zresztą jestem pełna podziwu, że komuś chciało się przebrnąć przez cały wątek tych moich wypocin i opowieści dziwnej treści:evil_lol:[/QUOTE] Nie no, skąd, wątek był BARDZO ciekawy :D Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 a tu jego kolejne zdjęcie :) [IMG]http://img35.imageshack.us/img35/1851/wdfra.jpg[/IMG] ( przy okazji widać jego pełne umaszczenie ) :D Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Fakt i powinowactwo do szkody - cebulka:) -jak na rasowego baska przystało :evil_lol: Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='lourdnes']Fakt i powinowactwo do szkody - cebulka:) -jak na rasowego baska przystało :evil_lol:[/QUOTE] dokładnie, on gryzie dosłownie wszystko :D Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='basenji.help']dokładnie, on gryzie dosłownie wszystko :D[/QUOTE] Czyli juz należy do rodziny- tylko te podrabiane nie szkodzą :evil_lol: Quote
basenji.help Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='lourdnes']Czyli juz należy do rodziny- tylko te podrabiane nie szkodzą :evil_lol:[/QUOTE] z pewnością :D i dzięki za przyjęcie mnie do rodziny :) Quote
lourdnes Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 [quote name='basenji.help']z pewnością :D i dzięki za przyjęcie mnie do rodziny :)[/QUOTE] Zakładaj galerie :) Quote
jamnicze Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Cienka ładne te karteczki robisz :) A najbardziej podoba mi się ta: [url]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/handmakecienka/komunia-004.jpg[/url] [quote name='Korenia']Słyszec to ja też slyszłam ;) ale słyszałam też 'suczka musi miec przynajmniej raz szczenięta' ;) i ze pies z czarnym podniebieniem jest zły, amstafy mają za małe czaszki w porównaniu do mózgu i dlatego są agresywne itp ;)[/QUOTE] To z tym mózgiem jest super :evil_lol: [quote name='basenji.help']z pewnością :D i dzięki za przyjęcie mnie do rodziny :)[/QUOTE] Napisz coś więcej o swoim piesku :) Quote
Recommended Posts