Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[

[quote name='gosiaja']teraz trzeba czasu na przeanalizowanie nadesłanych materialów[/QUOTE]
Możesz przejść od razu do ćwiczeń a resztę poczytać przy okazji:)Nie robić tylko przed snem i po jedzeniu wiadomo

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='lourdnes'][quote name='Buszki']
Nie wykręcać się tylko cwiczyć:eviltong:-zajmuja mało czasu a są warte zachodu :evil_lol:-@ wysłany
Z Zielona normalne kiedys głowy zapomni- zawsze jej tak dokuczam ;) @ wysłany
Czekam na wasze wnioski :razz:[/QUOTE]
Dzięki:)

[quote name='gosiaja']teraz trzeba czasu na przeanalizowanie nadesłanych materialów[/QUOTE]
O totototo.....

[quote name='lourdnes'][
Możesz przejść od razu do ćwiczeń a resztę poczytać przy okazji:)Nie robić tylko przed snem i po jedzeniu wiadomo[/QUOTE]
O, to ja teraz nie mogę poćwiczyć, bo jestem PO obiedzie. A niedługo będę PRZED snem...;)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']
O, to ja teraz nie mogę poćwiczyć, bo jestem PO obiedzie. A niedługo będę PRZED snem...;)

Pzdr.[/QUOTE]
Bez wykrętów miało być :eviltong: Wszyscy do gimnastyki i czekam na wnioski.W pierwszym tyg robi sie tylko po 3 powtórzenia to całość nie zajmie nawet 10 min ;)

Posted

OK.
Na jutro juz mam plany.
Rano - poczta (ciekawe, ile mi tozajmie...), mam do odbioru przesyłkę.
Potem pieczenie rożków-pierożków dla mojej cioci i Brata ciotecznego.
Spacery.
Dalsze pieczenie.
o 19-tej musze jechać po odbiór pojemnika; zajmi mi to ok. godziny do póltorej...
To kiedy mam się wczytywać w teksty? Może w czwartek, co?

Pzdr.

Posted

A ja dziś byłam w poradni leczenia bólu (u nas w przychodni dostać tam skierowanie to święto lasu a ja dostałam, a nawet nie prosiłam bo byłam w innej sprawie) i pan doktor wymyślił, że wysyła mnie na akupunkturę:evil_lol:. Jak stwierdził może pomoże a jak nie to będziemy się martwić dalej. A by nie było tak różowo to zabiegi dopiero w czerwcu:angryy:

Posted

[quote name='jamnicze']Te kolejki do specjalistów są okropne, ale pociesz się, że ja na operację czekałam ponad pół roku.[/QUOTE]
Ha, ja MIAŁAM czekac na przyjęcie do ortopedy (po wypadku majowym w ub.r.) - TYLKO 5 miesięcy;)

Pzdr.

Posted

[quote name='gosiaja']Cienka spróbuj u tego Pana [URL]http://www.homeopatawiktor.pl/[/URL]
moja mama sie od lat u niego leczy i jest zadowolona[/QUOTE]

Tam już w życiu batona nie pójdę. Spoko nastawił mi kręgosłup do dziś nie boli ale od tego czasu zaczęły się problemy z nogami a żaby było śmieszniej to lekarze nie potrafią powiedzieć co jest przyczyna tych problemów z nogami (generalnie wszyscy wykluczają jako przyczynę krzywy kręgosłup gdyż mój wysunięty dysk ani przepuklina nie naciskają na nerwy. Z medycznego punktu widzenia nogi nie powinny boleć. Sumując ból wirtualny znikąd).
W tej poradni przynajmniej lekarz był szczery "proszę pani my tu leczymy ból czyli objawy, przyczyn nie będziemy się doszukiwać".

Posted

[quote name='Cienka']Tam już w życiu batona nie pójdę. Spoko nastawił mi kręgosłup do dziś nie boli ale od tego czasu zaczęły się problemy z nogami a żaby było śmieszniej to lekarze nie potrafią powiedzieć co jest przyczyna tych problemów z nogami (generalnie wszyscy wykluczają jako przyczynę krzywy kręgosłup gdyż mój wysunięty dysk ani przepuklina nie naciskają na nerwy. Z medycznego punktu widzenia nogi nie powinny boleć. Sumując ból wirtualny znikąd).
W tej poradni przynajmniej lekarz był szczery "proszę pani my tu leczymy ból czyli objawy, przyczyn nie będziemy się doszukiwać".[/QUOTE]
Jak nie wyleczą przyczyn to nic nie wyleczą bo objawy to skutek przeciez.Kaszanka po obiedzie ja proponuje ,zebys robila te ćwiczonka mnichów

Posted

[FONT=Tahoma]loudres też tak uważam. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Usłyszałam też rozmowę doktorków poza gabinetem. Jako by mój problem był problemem z głową, chyba mi nie uwierzyli, że mnie boli. Zwłaszcza jeśli od tak dawna nikt nie jest w stanie znaleźć przyczyny. [/FONT]

[FONT=Tahoma]A tak na marginesie to to, że mam coś z głową to nie trzeb mi udowadniać, bo ja to wiem :) ale ja lubię być wariatką dobrze mi z tym, pozytywnie wpływa to na moje otoczenie. Ale, żeby zarzucać mi wymyślanie bólów:angryy:. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Ja się nie nudzę by wymyslać sobie choroby, ba wręcz brakuje mi czasu, tylko bóle przerywają mi moją twórczą egzysencje. Chyba, że to taki stop z nieba bo inaczej bym się zajeździła na smierć w tym swoim pędzie, a tak mam czas by odpocząć (lub raczej przymus).[/FONT]

Posted

To ,że Cie boli a nie umieją znaleźć przyczyny zwalając na głowę to tylko brak profezjonalizmu i najważniejsze -wiedzy z ich strony.Do takich nie ma co chodzic bo to teoretycy i tabletkarze są a choroby naszej cywilizacji wymagaja juz elastyczności w leczeniu i niestety pokazuja gdzie jest nasza medycyna skoro chorób wciąż przybywa a uzdrowienia maleją.A z drugiej strony farmacja to potężny biznes, któremu bardzo jest na ręke żeby choroby postepowały i wcale to nie znaczy ,że nie umieja ich leczyc tylko po prostu...biznes jest biznes

Posted

A teraz obiecane pomalowane mebelki jak wyglądały wcześniej jedna fotka poglądowa znana już
[IMG]http://www.tomecki.serwery.pl/cienka/basenji57.jpg[/IMG]

A teraz wygląda to tak
[IMG]http://img859.imageshack.us/img859/739/dsc0010ov.jpg[/IMG]

Na bajzel odbijający się w oknie nie zwracamy uwagi

[IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7959/dsc0012zj.jpg[/IMG]

I by nie było w końcu to galeria mośków Jogi łaskawie zgodził się zapozować na tle mebla, choć zadowolony z przemeblowania nie jest:diabloti:
[IMG]http://img577.imageshack.us/img577/5485/dsc0005oi.jpg[/IMG]

Posted

[FONT=Tahoma]Co kto lubi ja nie gustuje w pomarańczowych meblach z tandetnymi okuciami czyli BRW wita.[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Te rustykalne to też nie do końca moja bajka ale już mnie mniej w oko kolą jak te pomarańczaki. I powiedzmy pasują do wiejskiego domu. Do tego mogę podkarmić sobie ego jaka jestem kreatywna.[/FONT]
[FONT=Tahoma] Co najciekawsze podobają się małżowi:cool3:[/FONT]

Posted

To tak jak moja siostra. Z tym, że u niej to 203 razy w roku jest przemeblowanie. A że mieszka w bloku to i ruchów zbyt gwałtownych z meblami robić nie może:diabloti:...
Sąsiedzi sa b.czujni na hałąsy...

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Oj, kreatywna ta nasza Cienka, co?

pzdr.[/QUOTE]
Bardzo :) Jak nie mogła czegoś pomalować , poprzybijać, przemeblować to zaraz miała doła a tak to od razu jej poziom happy sięgał zenitu :)

Posted

[FONT=Tahoma]I nic się w tej kwestii nie zmienia od lat. Teraz też choruje na skrzynki po jabłkach bo chce se zrobić regał :cool3:.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Normalnie w głowie mam tyle pomysłów że takich domów jak nasz to bym mogła ze cztery urządzić na poczekaniu. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Póki z nowych rzeczy nici to przetwarzam to co mam i tym co mam. Szykuje się mentalnie do zbudowania atrapy kominka by był klimat w chacie[/FONT]