Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Buszki']Jeszcze nie,ale Gusio jak był na kryciu,to Buszi uwolnił.Na szczęście już na podwórku :evil_lol:.[/QUOTE]
To było krycie z przygodą w tle też masz wesoło ;)Te nasze baski są niemożliwe :diabloti: nie da sie z nimi nudzic potrafią tak rozśmieszyć jak i zagotować ale nie kochac się nie da :eviltong: Panciu właśnie usiłuje poczytać gazetę ale nie jest w tym zamiarze odosobniony bo baski chca mu pomóc i ukradły kawałek tekstu:evil_lol:

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Buszki']Też to znam.Czytałam "Detektywa" i już miałam końcówkę,ale po coś musiałam wstać.Jak wróciłam,to było już przeczytane :angryy:.[/QUOTE]
Haha :) Ja mojego często do wanny zabieram.Robię sobie maseczki i czytam i szkodniki przybiegły i wskakiwały na wanne żeby do mnie zajrzeć. Maniuś złapał sie za tonik i tak detektyw utopił się w wannie :mad:.Na szczęście strony choć trochę sfatygowane po suszeniu były czytelne :evil_lol: Ale z wcześniejszej gazety Pancia zdążyły zrobic strzępy ;)

Posted

[quote name='Buszki']Moje nie były czytelne,moich wcale nie było :mad:.Do dziś nie wiem jak się ta sprawa skończyła,a było to jakieś 4 lata temu :shake:.[/QUOTE]
Hihi musisz szkodników zapytać :)Powiem szczerze ,że odkad mamy baski wszystko jest poutykane po pułkach bo juz pokazały nam swoje rozliczne talenta jeśli sie coś znajdzie w ich zasięgu ;)A Panciu byl taki bałaganiarz ...:evil_lol:I teraz mam skuteczna metodę na następnych- potraktować ich baskiem to sie nauczą kłaść wszystko na miejsce :diabloti:

Posted

[quote name='MMM']u nas jest to samo - nalezy sprzątac kapcie, buty, kocki, płyty, okulary itp a przedewszystkim pluszaki ...[/QUOTE]
My kurtki, buty itp znosimy do garderoby .Mania lubi tam wpadac i dobierać sie do moich torebek.Ogólnie gdzie jest coś zakazane to one są tam pierwsze:evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']Ale chociaż przez chwilkę będą miały zajęcie spowalniające ;).[/QUOTE]

[quote name='lourdnes']I szkolenie jak w przyszłości uwolnić się ze smyczy jak coś ciekawego wyrośnie na horyzoncie ;) Moje na razie nie gryzą smyczy tfu tfu odpukać :evil_lol:[/QUOTE]

Pinie potrzeba 3 sekundy by przegryźć skórzane szelki (nota bene 2 dniowe i dość drogie bo za prawie 50zł). Teraz noszą obrzydliwe brzydkie tanie parciane obroże z tymi zawsze jest więcej roboty by się uwolnić.

Posted

[quote name='Cienka']Pinie potrzeba 3 sekundy by przegryźć skórzane szelki (nota bene 2 dniowe i dość drogie bo za prawie 50zł). Teraz noszą obrzydliwe brzydkie tanie parciane obroże z tymi zawsze jest więcej roboty by się uwolnić.[/QUOTE]
Nieźle :) To jest artystka -talent ma jak jej Pancia :)

Posted

[quote name='Cienka']Pinie potrzeba 3 sekundy by przegryźć skórzane szelki (nota bene 2 dniowe i dość drogie bo za prawie 50zł). Teraz noszą obrzydliwe brzydkie tanie parciane obroże z tymi zawsze jest więcej roboty by się uwolnić.[/QUOTE]

Przy takim talencie,pomysł ze spowalniaczem odpada.Ale jest jeszcze inny sposób.Baski słyną z czystości i wystarczy takiego delikwenta pomoczyć,żeby na chwilkę zwolnił.Bo zanim się osuszy...No chyba,że będzie się suszył w biegu :diabloti:.

Posted

No nie do kńca jak wracamy ze spaceru to myjemy im nogi (bo mają w glinie) to one właśnie suszą sobie nogi podobnie jak umilają sobie czas czyli bieganiem po fotelach:angryy:.
To samo dotyczy zimna rozgrzewają się bieganiem i skakaniem w salonie

Posted

Moje to samo - amok taki ,że łapek nie widać tak nimi przebierają :)Mania też szaleje po kąpieli ( Maniuś też może zacznie- na razie były prane dopiero 2 razy to był obrażony )Za to w wannie już są oba grzeczne jak myjemy łapki po spacerku :)

Posted

Ja przez 2 lata chowałam buty i kapcie, potem lenistwo zwyciężyło i powolutku zaczęłam zostawiać papcie (myślałam, że mi pomoże wymienić je na nowe ;)). A w tym roku, to i buty zaczęły już zostawać :)

Posted

moje nowe zimowe kapcie z futerkim już się nadaja do wymiany. Chyba Maks stwierdził, że idzie wiosna i będzie mi za gorąco :eviltong:

Posted

Nasze to interesują sie butami jak nic innego ciekawego do gryzienia nie ma lub przychodzą goście bo nowe buty są ardziej atrakcyjne:eviltong: niz te co stoją w korytarzu

Posted

[quote name='MMM']moje nowe zimowe kapcie z futerkim już się nadaja do wymiany. Chyba Maks stwierdził, że idzie wiosna i będzie mi za gorąco :eviltong:[/QUOTE]

To zostaw inne na widoku,takie jakieś wiosenne,zobaczymy co na nie powie :evil_lol:.

Posted

Widzę że baski to takie skoczne rozrabiaki, a ja myślałam, że to spokojne psiaki.
Całe szczęście mój Foxi lubi tylko mamusine skórzane kapcie, a innych nie rusza.

Posted

[FONT=Tahoma]Czas leci a my jeszcze bez auta (fizycznie jest ale o tym po południu mam nadzieje, że będę mogło już wszystko opisać co i jak)[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Natomiast wczoraj podjęłam męska decyzję (skoro już raczej w tym roku nie będzie kanapy ani nawet kominka) to i tak dom trzeba uczłowieczyć bo tak żyć dalej się nie da, zwłaszcza jam mam tu teraz pracować. Padła decyzja z mojej strony (małż mógł się co najwyżej zgodzić)wszystko pomaluje na biało. A zacznę od tych naszych szkaradnych mebli z których mośki mają punkt widokowy. Jak postanowiłam tak od wczoraj wiercę dziurę w brzuchu Tomkowi o białą farbę (łamie się chłop):evil_lol:. No i oczywiście trzeba poprzestawiać meble bo już za długo stoją w jednym miejscu (oj mośki stracją punkt opserwacyjny).[/FONT]
[FONT=Tahoma]Na kominek też znalazłam alternatywę teraz musze ją wprowadzić w życie. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Kurde chyba na urodziny poproszę o wiertarkę[/FONT]
[FONT=Tahoma][/FONT]
[FONT=Tahoma]Trzymajcie kciuki by pogoda trochę opuściła i nie dawała mi się tak we znaki, ostatnie 2 tygodnie to praktycznie codziennie po pracy lądowałam w łóżku nieprzytomna z bólu. [/FONT]