Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Aż się boje co powiecie...
Okładka
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg831/scaled.php?server=831&filename=okladkake.jpg&res=medium[/IMG]

A to oryginał
[IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=mapacn.jpg&res=medium[/IMG]

Posted

[quote name='Izabela124.']A ja czekam na jakieś zdjęcia rudasków :)[/QUOTE]

Wkrótce przy choince o ile wcześniej nie zabiję Jogiego za kradziesz papierowych gwiazdek z choinki

Posted

[quote name='Buszki']Sama biednego Jogusia prowokujesz tymi gwiazdkami,a potem masz pretensje :evil_lol:.[/QUOTE]

Ależ on doskonale wie, że gwiazdek nie wolno jak go przyłapie to od razu kładzie się podwoziem do góry. Jogi to w ogóle lubi dreszczyk emocji, siedzi pod biurkiem przy biurku pracuje Tomek, a Jogi mu kapcie obżera.

Posted

Hihi dobre z tymi kapciami :evil_lol: A nie mysleliście żey kupic jakieś gryzaki? Ja kupuje moim wołowe (za 7zł takie długie i mozna połamac na części żeby było na jakiś czas-to ten gryzak co u mnie na zdjęciach) i takie duże biale kości z preparowanej skóry.Nie pamiętam po ile one są ale te to starczają na dobre 2 tyg i więcej. Mańki je tam mozolnie gryzą, odwijają .Mają konkretne zajęcie jak im się zbiera na gryzienie przedmiotów :evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']Ależ kapcie są fajniejsze niż jakieś gryzaki :).[/QUOTE]
Ja na szczęście nie mam tego problemu :evil_lol: U mnie gryzaki poki co zdają egzamin ;) Było kiedys tak ,ze jakis czas nie kupowałam to Manius z nudow próbowal ukraść mojego buta . Ale to się łączyło też z małą ilościa spacerów w tamtym czasie.Był nie wybiegany to chcial sobie to zrekompensować czymkolwiek w domu. Ruch i gryzaki załatwiaja u mnie sprawę :lol:

Posted

[quote name='kaskaSz']A ja tak nie na temat- jak tam przygotowania do świąt? Planujesz pies jakieś ciasta?[/QUOTE]

Z jedno ciasto ciemnego keksa ze śliwkami Nigelli Lawson, teściowa upiecze nam makowiec na nasze potrzeby w zupełności wystarczy :)

Posted

[quote name='Cienka']Z jedno ciasto ciemnego keksa ze śliwkami Nigelli Lawson, teściowa upiecze nam makowiec na nasze potrzeby w zupełności wystarczy :)[/QUOTE]
to moze ja do was wpadne na łacucha :diabloti:- same pysznosci już mi ślinka leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='lourdnes']to moze ja do was wpadne na łacucha :diabloti:- same pysznosci już mi ślinka leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

To wbijaj :)

Posted

[quote name='Cienka']To wbijaj :)[/QUOTE]
lepiej nie zapraszaj bo mi dwa razy nie trzeba powtarzac a wszystkie wasze lakocie beda zagrozone w moim towarzystwie :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='lourdnes']lepiej nie zapraszaj bo mi dwa razy nie trzeba powtarzac a wszystkie wasze lakocie beda zagrozone w moim towarzystwie :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]

Dostaniesz w ręce mikser i ukręcisz jeszcze kilka ciast:razz: