Cienka Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Fajnie do wszystkich kurier dotarł dzisiaj. Zobaczymy kiedy dojdą Pocztą Polską. Quote
Cienka Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Aż się boje co powiecie... Okładka [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg831/scaled.php?server=831&filename=okladkake.jpg&res=medium[/IMG] A to oryginał [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=mapacn.jpg&res=medium[/IMG] Quote
lourdnes Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Super :) A na okładce na pewno jest Mania :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='lourdnes']Super :) A na okładce na pewno jest Mania :evil_lol:[/QUOTE] Nie ma wątpliwości :evil_lol:. Quote
Izabela124. Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 A ja czekam na jakieś zdjęcia rudasków :) Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Izabela124.']A ja czekam na jakieś zdjęcia rudasków :)[/QUOTE] Wkrótce przy choince o ile wcześniej nie zabiję Jogiego za kradziesz papierowych gwiazdek z choinki Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Sama biednego Jogusia prowokujesz tymi gwiazdkami,a potem masz pretensje :evil_lol:. Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='Buszki']Sama biednego Jogusia prowokujesz tymi gwiazdkami,a potem masz pretensje :evil_lol:.[/QUOTE] Ależ on doskonale wie, że gwiazdek nie wolno jak go przyłapie to od razu kładzie się podwoziem do góry. Jogi to w ogóle lubi dreszczyk emocji, siedzi pod biurkiem przy biurku pracuje Tomek, a Jogi mu kapcie obżera. Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Hihi dobre z tymi kapciami :evil_lol: A nie mysleliście żey kupic jakieś gryzaki? Ja kupuje moim wołowe (za 7zł takie długie i mozna połamac na części żeby było na jakiś czas-to ten gryzak co u mnie na zdjęciach) i takie duże biale kości z preparowanej skóry.Nie pamiętam po ile one są ale te to starczają na dobre 2 tyg i więcej. Mańki je tam mozolnie gryzą, odwijają .Mają konkretne zajęcie jak im się zbiera na gryzienie przedmiotów :evil_lol: Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ależ kapcie są fajniejsze niż jakieś gryzaki :). Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Buszki']Ależ kapcie są fajniejsze niż jakieś gryzaki :).[/QUOTE] Ja na szczęście nie mam tego problemu :evil_lol: U mnie gryzaki poki co zdają egzamin ;) Było kiedys tak ,ze jakis czas nie kupowałam to Manius z nudow próbowal ukraść mojego buta . Ale to się łączyło też z małą ilościa spacerów w tamtym czasie.Był nie wybiegany to chcial sobie to zrekompensować czymkolwiek w domu. Ruch i gryzaki załatwiaja u mnie sprawę :lol: Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 Gryzaki, zabawki, nawet kartonowe legowiska ale kapcie i tak są najfajniejsze bo zakazane:diabloti: Quote
Buszki Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Zwłaszcza te na nogach,bo jak leżą bezpańsko,to nie mają tego czegoś w sobie :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Cienka']Gryzaki, zabawki, nawet kartonowe legowiska ale kapcie i tak są najfajniejsze bo zakazane:diabloti:[/QUOTE] Prawda! Pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 A ja tak nie na temat- jak tam przygotowania do świąt? Planujesz pies jakieś ciasta? Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='kaskaSz']A ja tak nie na temat- jak tam przygotowania do świąt? Planujesz pies jakieś ciasta?[/QUOTE] Z jedno ciasto ciemnego keksa ze śliwkami Nigelli Lawson, teściowa upiecze nam makowiec na nasze potrzeby w zupełności wystarczy :) Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Cienka']Z jedno ciasto ciemnego keksa ze śliwkami Nigelli Lawson, teściowa upiecze nam makowiec na nasze potrzeby w zupełności wystarczy :)[/QUOTE] to moze ja do was wpadne na łacucha :diabloti:- same pysznosci już mi ślinka leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='lourdnes']to moze ja do was wpadne na łacucha :diabloti:- same pysznosci już mi ślinka leci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] To wbijaj :) Quote
lourdnes Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='Cienka']To wbijaj :)[/QUOTE] lepiej nie zapraszaj bo mi dwa razy nie trzeba powtarzac a wszystkie wasze lakocie beda zagrozone w moim towarzystwie :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cienka Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [quote name='lourdnes']lepiej nie zapraszaj bo mi dwa razy nie trzeba powtarzac a wszystkie wasze lakocie beda zagrozone w moim towarzystwie :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE] Dostaniesz w ręce mikser i ukręcisz jeszcze kilka ciast:razz: Quote
kaskaSz Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ja w tamtym roku keksa piekłam, ale jakoś nam nie smakowało i w tym roku z niego rezygnuję. Ja planuję upiec 3-4 ciasta ;) Quote
Recommended Posts