zielona Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Buszki']A co one takie ciężkie :crazyeye:.[/QUOTE] Kolorowa wiedza w obrazkach ma swoją wagę haha Quote
Cienka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='zielona']Kolorowa wiedza w obrazkach ma swoją wagę haha[/QUOTE] Dobre :) a tak w ogóle [B]zielona [/B]witam u mnie:modla: Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Cienka']Dobre :) a tak w ogóle [B]zielona [/B]witam u mnie:modla:[/QUOTE] Cienka a co Ty tak Allahy sadzisz ? :evil_lol: Quote
Cienka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']Cienka a co Ty tak Allahy sadzisz ? :evil_lol:[/QUOTE] Czasem można nawet turban mam teraz na głowie bo mi kłaki przeszkadzają jak kanapę rozbieram Quote
lourdnes Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='Cienka']Czasem można nawet turban mam teraz na głowie bo mi kłaki przeszkadzają jak kanapę rozbieram[/QUOTE] Ojoj ale wyznania nie zmieniasz jak co ? :evil_lol: Quote
Cienka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='lourdnes']Ojoj ale wyznania nie zmieniasz jak co ? :evil_lol:[/QUOTE] Lubię choinkę i święta :) Quote
Cienka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 A teraz w temacie kalendarzy. Dopiero jutro kurier odbiera paczki ode mnie. Pakowałam wszystko ponad 5 godzin i kolejne 2 definiowaliśmy adresy w systemie UPS. Wszyscy którzy czekają na paczkę kurierską powinni już dostać maila z UPS z numerem listu przewozowego. Na wszelki wielki jak by komuś to poczta uznała jako spam, zaraz wyśle wszystkim numery listów. Paczki pocztowe zostały nadane więc oczekujcie listonosza. Mam nadzieje, że osoby które jeszcze nie dokonały wpłaty uregulują szybko należności, wtedy i do nich wyśle kalendarze. I myślę, że ci z którymi jestem umówiona ma odbiór osobisty, wkrótce mnie odwiedzą :) Zdążyłam jeszcze wieczorem rozebrać kanapę i wywieść to co się nadaje do spalenia. I tak uciekł mi kolejny dzień. Quote
Cienka Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Wiecie co, nie dzisiaj nikomu już nic nie wyśle padła i obolała jestem, idę spać dobranoc. Quote
kaskaSz Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 dobrej nocki i kolorowych snów :) mi by sie przydał taki wycisk, bo spać nie mogę, a jeszcze mądra wypiłam kawę po 17... Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 No to teraz na noc - meliska;) Moja koleżanka jest tak wrazliwa na kawe i herbate, że po 16-tej pije tylko herbatki owocowe, bo inaczej wogóle nie moze spać... pzdr. Quote
kaskaSz Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 mięte mam, żurawinę mam, ale melisy to niet. Muszę kupić, bo już kilka razy była potrzebna. Ja jestem wrażliwa tylko na kawę, choć możliwe, że moja bezsenność wynika też z herbaty, bo piję ją na stancji w zbyt dużych ilościach... Quote
Asiaczek Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Mimo wszystko, i Tobie zycze spokojnej nocy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja tam i po kawie mogę spać, o ile w ogóle mogę ;) Teraz czuwam przy maluszkach. Pewnie jest to zupełnie nie potrzebne, ale co tam ;) Quote
Cienka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Hejka wszystkim odprowadziłam dziecko do szkoły, a teraz mam akcję walczymy z kurzem i roztoczami. Karola mądra głowa kanapę i trzy fotele rozebrała, a Tomecki spuchł i cały czas kicha. Właśnie wietrzę (mam obecnie 15 stopni w domu) i sprzątam wszystkie kątki(przynajmniej na święta już tylko omiotę). Odezwę się jak skończę. Jeszcze czekamy na kuriera. Quote
Asiaczek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Te kurze i roztocza to tak w ramach przygotowań świątecznych? Rozumiem, że nie wyłącznie lecz również;) pzdr. Quote
Cienka Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Rozebrałam kanapę i fotele, a jak je otworzyłam to jak puszka pandory pełno kurzu i nie wiadomo czego w gąbce Quote
Buszki Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ale nic nie wyłaziło?Czy wyłaziło :evil_lol: ? Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 A ciekawe kto u nas na swieta posprzata :razz: Quote
lourdnes Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Ojej z tym to walka prawie jak z wiatrakami. Odkurzacz to ich główny rozpylacz a namnażają sie w zastraszającym tempie .Tomecki po sprzątaniach powinien nosić maseczke poki tałatajstwo nie opadnie:evil_lol: Kiedyś był ciekawy program o tym na discowery Quote
Asiaczek Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='Cienka']Rozebrałam kanapę i fotele, a jak je otworzyłam to jak puszka pandory pełno kurzu i nie wiadomo czego w gąbce[/QUOTE] A jakies Obce były...? Bo wiesz, jak nie ma Obcych w kanapie, to się nie liczy;) [quote name='Buszki']Ale nic nie wyłaziło?Czy wyłaziło :evil_lol: ?[/QUOTE] Tez ciekawam;) [quote name='deer_1987']A ciekawe kto u nas na swieta posprzata :razz:[/QUOTE] Znam niejaka Martę,która to pewnie zrobi najlepiej;) [quote name='lourdnes']Ojej z tym to walka prawie jak z wiatrakami. Odkurzacz to ich główny rozpylacz a namnażają sie w zastraszającym tempie .Tomecki po sprzątaniach powinien nosić maseczke poki tałatajstwo nie opadnie:evil_lol: Kiedyś był ciekawy program o tym na discowery[/QUOTE] Albo zainwestowac w odkurzacz tzw. sprzątający na mokro. Czyli wsio to, co odkurzacz wciągnie w siebie wpada do takiego specjalnego pojemnika z wodą i tam sobie opada i ginie. Wode się potem wylewa do kibla i w mieszkaniu nic nie wyłazi, nie wychodzi i nie gania;) pzdr. Quote
taxelina Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Asiaczku ja sprzatam codziennie w pracy wiec mi to starczy :diabloti: Quote
Recommended Posts