Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=MS Shell Dlg 2]
Jestem samotna psinka o imieniu Nadzieja. Nazwali mnie tak bo nadzieja zawsze umiera ostatnia. Poszukuję domu w którym będą mnie kochać taka jaka jestem. Nigdy nie zaznałam miłości -to uczucie jest mi obce. Mam pół roku a przez tak wiele musiałam przejść w życiu. Wcześniej mieszkałam w starej szopie bez wody i jedzenia. mój "pan" karmił mnie czasem resztkami z obiadu, krzyczał po mnie, kopal... Straciłam zaufanie do ludzi, choć wiem, ze gdzieś tam czeka na mnie ktoś, kto mnie pokocha. Nigdy nikomu nic nie zrobiłam, jestem cierpliwa i kocham dzieci,psy i koty. Dlaczego wiec nie mogę znalezć ciepłego, wyrozumiałego i rodzinnego domu? Czekam na was, bo wierze, ze gdzieś jesteście!
Kontakt:699213418

[/FONT]

Posted

Nadziejka jest już bezpieczna w dt u Oli:)Jestem dumna bo mała szła na smyczy 1km do domku,bez ciągnięcia:)W domku mama Oli dała Jej mięska i zadowolona śpi spokojnie;)

Posted

Jestem wdzięczna Tobie i Twoim rodzicom że zgodziliście się Ją przetrzymać,dając jej ciepło,miłość i pełną michę...Nie dziw się apetytowi...Tam była głodzona:( Jak będziesz czegoś potrzebowała to pisz...Ja postaram się według moich możliwości kupić jej puszki Chapi,żeby Ją trochę podtuczyć...:)Ona jest Wam wdzięczna że taka grzeczna...Mam nadzieję że siusiu zrobi na podwórku...?Bo kupka już na smyczce była:)
Trzeba "ratować"Albisia marnuje się chłopak,dt się wycofał;/Bo psiak wystraszony i skrzywdzony przez człowieka...;/ O Nadziejkę dzwoniła pani po wysłaniu umowy adopcyjnej na meila ucichła...typowe...Mnie nie zależy żeby psa wydać,pozbyć się tylko zeby znaleśc odpowiedni dom...
Na koniec napiszę że jestem dumna z mojego psa to psi terapeuta...To On holował Nadziejkę do domku...Była nieśmiała a zanim szła chętnie a ten zakochany w Niej nie od dziś wycałował,wywąchał.Jak się dziewczyna odblokuje Kapsiu zaprasza go ogródka na harce bez smyczek:D

Posted

jasne, zalatwia sie tylko na dworze, cala noc przesypia:) dzisiaj pierwszy raz sie ze mna bawila:) gonila mnie i wgl:) tylko caly czas drapie to uszko:/ :( ale damy sobie i z tym rade:) juz swietnie chodzi na smyczy, probowalam i bez niej i tez jest bardzo posluszna:) swietny psiak:)

Posted

Uważaj z tym bez smyczy to jest moment nie jeden posłuszny psiak już tak uciekł jak się czegoś wystraszy:( Co najgorsze takiego psiaka trudno znaleść;/ z tym uchem umówimy się z vetem...zapytam jaki koszt wizyty będzie...To może być błachostka albo i nie...

Posted

Właśnie była Ola z Nadziejka u mnie ,psiak cudowny:)Taka grzeczniutka pojadła u cioci Royalka,przywitała się z kotami koty na nowego psa w domu zero reakcji...:) Napaliłam w piecu to spały i miał psa w nosie.Położyła się na kanapie i sobie spała,chyba nie chciała iść:)

Posted

Dostałam takiego meila:"Witam, jestem zainteresowana adopcja suni.Sunia jest przeurocza :) i jeśli to możliwe ja i moja rodzina chcielibyśmy jak najszybciej sunie mieć u nas.Chce poinformować, ze mamy kotka(czy nie będzie problemu)? Proszę o możliwie szybka odpowiedz i ewentualne miejsce spotkania.Mieszkam w Sosnowcu i nie będę miała problemu z dojazdem, pozdrawiam Agnieszka."
Kciuki cioteczki! Wysłałam umowę adopcyjna do zapoznania się podałam mój telefon i czekam:)

Posted

Długo się psinka ds nie nacieszyla,musze ja odebrac że niby ma ropomacicze itd.ze nie je nie pije sika w domu boi sie kota u nas bylo wszystko na odwrót...ze niby klamalam ze jest przyjazna do kota a sie go boi...Uwielbiam takich ludzi,szkoda mi psa;(