Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Proszę o pomoc o Dt lub DS!
Chłopak ma rok jest cudowny zgadza się z psami,kotami.Jest nieśmiały do ludzi,dlaczego?Ostatnim czasy w jednym gospodarstwie są robotnicy,którzy nie są przychylni dla psów...
Wczoraj byłam świadkiem jak Albiś dostał kopa za nic:-(
Właścicieli często nie ma,ale są robotnicy...:mad:
Typowe wsioki,którym psy przeszkadzają...
Poza tym psy dostają jeść nie regularnie...
Z przyjaciółką postanowiłyśmy"wyrwać z bagna"Najmłodsze psy,które bardzo często odprowadzają Nas na przystanek,a potem pchają się do autobusu żeby je zabrać:shake:
Nikt z was nie wie co wtedy czujemy My i One...
Pozostają na przystanku z smutnymi minami,dlaczego My tutaj musimy zostać...?
Chcemy do domu ciepłych serc,pełnej michy!
Piesek jest nieśmiały,z powodu złego traktowania:shake:
Z przyjaciółką często bierzemy Go do pomieszczenia gdzie są kanapy.psiak wtedy się otwiera wskakuje na tapczan w mig zasypia zadowolony,gdy się Go głaszcze...:p
Nie raz siedzimy tam długo,więc psiak też umie wołać na siku...

Kontakt: Zabrze 699213418

Posted

[quote name='Gosiara']Szukałam i znalazłam DT w Gierałtowicach u koleżanki,będzie miał towarzystwo dwóch psów i dwóch kotów:) Jedzie tam w niedzielę;)

ale fajnie !!!! trzymam kciuki !!!!

Posted

I klapa:(dt się wycofał...Dziś założyłam mu obróżkę był jeden wielki płacz i pisk o smyczy nie wspomnę:shake: Ten psiak jest tak skrzywdzony przez człowieka że katastrofa:mad: Ufa tylko mnie...Gdybym miała budę i kojec bez zastanowienia wzięłabym Go na dt,ale mam 6 kotów On stajennym nic nie robi miziają się,ale czy ja wiem co będzie z moimi?:roll: Ten psiak boi się własnego cienia...:placz: p.s. cudowny właściciel chce Go na łańcuch przypiąć:angryy:

Posted

no to pod górkę... ale skoro nie robi nic kotom stajennym, to może i na ogródku by odpuścił... poza tym one są na swoim terenie, więc jeśli on taki strachajła, to nie powinien podskakiwać...

Posted

pw mam pustą coś ostatnio jest nie tak bo ja też nie umię wysłać do kilku osób...Puki co nie wiem czy jest sens robić ogłoszenia,On potzrebuje dt doświadczonego,który Go odblokuje,wątpię żeby ktoś by chciał od razu psiaka tak wycofanego...:(

Posted

halbina napisał(a):
no to pod górkę... ale skoro nie robi nic kotom stajennym, to może i na ogródku by odpuścił... poza tym one są na swoim terenie, więc jeśli on taki strachajła, to nie powinien podskakiwać...

Ja się boję o Niego...Moja jedna kocica tak naskoczyła ostatnio na jednego psa że myślałam że pies zejdzie ze strachu...:shake: Moje koty tolerują tylko szczeniaki maluszki...:roll:To tak jakby wpuścić do Platona dorosłego psa:evil_lol:Jest opcja że mogę go zamykać w pokoiku w piwnicy,ale to się mija z celem odblokowania psa...Psiak tak się boi wszystkiego że musiałabym Go wszędzie zanosić,a waży 14kg.a ja mogę dzwigać do 5...:cool3: Jestem prawie codziennie w gospodarstwie bede nad Nim tam pracowała...