Gosiara Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Proszę o pomoc o Dt lub DS! Chłopak ma rok jest cudowny zgadza się z psami,kotami.Jest nieśmiały do ludzi,dlaczego?Ostatnim czasy w jednym gospodarstwie są robotnicy,którzy nie są przychylni dla psów... Wczoraj byłam świadkiem jak Albiś dostał kopa za nic:-( Właścicieli często nie ma,ale są robotnicy...:mad: Typowe wsioki,którym psy przeszkadzają... Poza tym psy dostają jeść nie regularnie... Z przyjaciółką postanowiłyśmy"wyrwać z bagna"Najmłodsze psy,które bardzo często odprowadzają Nas na przystanek,a potem pchają się do autobusu żeby je zabrać:shake: Nikt z was nie wie co wtedy czujemy My i One... Pozostają na przystanku z smutnymi minami,dlaczego My tutaj musimy zostać...? Chcemy do domu ciepłych serc,pełnej michy! Piesek jest nieśmiały,z powodu złego traktowania:shake: Z przyjaciółką często bierzemy Go do pomieszczenia gdzie są kanapy.psiak wtedy się otwiera wskakuje na tapczan w mig zasypia zadowolony,gdy się Go głaszcze...:p Nie raz siedzimy tam długo,więc psiak też umie wołać na siku... Kontakt: Zabrze 699213418 Quote
halbina Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 widzę, że nie możesz zrobić sobie przerwy... hmmm... skądś to znam... Quote
Gosiara Posted September 15, 2010 Author Posted September 15, 2010 W kochaniu i pomaganiu zwierzakom nie ma przerwy:D Quote
graszka_gn Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Baner :thumbs: [noparse][/noparse] Quote
booslepniesz Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 tak, myslę, że to co sie tam dzieje przekracza wszelkie prawa godnosci czlowieka... tacy ludzie nie powinni o sobie mowic "czlowiek" :/ Trzeba działac Gosia:D Quote
Bjuta Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 E, no młody i ładny - dobre allegro i powinien wyfrunąć na swoje! Quote
Gosiara Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Kolejna bieda którąś jutro ratuję z booslepiensz.Ona też bierze Ją na tymczas jako pierwszą... http://www.dogomania.pl/threads/192859-Nadzieja!Nadzieja-umiera-ostatnia....W-DT-u-Oli-czeka-na-DS! p.s. nie umie robić allegro:oops: Quote
Gosiara Posted September 16, 2010 Author Posted September 16, 2010 Szukałam i znalazłam DT w Gierałtowicach u koleżanki,będzie miał towarzystwo dwóch psów i dwóch kotów:) Jedzie tam w niedzielę;) Quote
halbina Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 brawo, sprawna akcja! a tu inne ofiary ludzi: http://www.dogomania.pl/threads/192860-Wakacje-się-skończyły-dzieci-do-szkoły-szczeniaki-do-śmietnika...-(dziesięciodniowe śmietnikowe oseski pod moją opieką... :roll: Quote
wiga138 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='Gosiara']Szukałam i znalazłam DT w Gierałtowicach u koleżanki,będzie miał towarzystwo dwóch psów i dwóch kotów:) Jedzie tam w niedzielę;) ale fajnie !!!! trzymam kciuki !!!! Quote
Gosiara Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 I klapa:(dt się wycofał...Dziś założyłam mu obróżkę był jeden wielki płacz i pisk o smyczy nie wspomnę:shake: Ten psiak jest tak skrzywdzony przez człowieka że katastrofa:mad: Ufa tylko mnie...Gdybym miała budę i kojec bez zastanowienia wzięłabym Go na dt,ale mam 6 kotów On stajennym nic nie robi miziają się,ale czy ja wiem co będzie z moimi?:roll: Ten psiak boi się własnego cienia...:placz: p.s. cudowny właściciel chce Go na łańcuch przypiąć:angryy: Quote
halbina Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 no to pod górkę... ale skoro nie robi nic kotom stajennym, to może i na ogródku by odpuścił... poza tym one są na swoim terenie, więc jeśli on taki strachajła, to nie powinien podskakiwać... Quote
Bjuta Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Gosiara napisał(a):! p.s. nie umie robić allegro:oops: to ja zrobię. A jest szansa na więcej fotek? Quote
Gosiara Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 Dziękuję Ci pięknie daj meila wyśle więcej wybierzesz,puki co szukam cierpliwego,kochającego dt... Quote
Bjuta Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Skrzyneczkę masz zapchaną - więc tutaj wpisuję - [email protected] Quote
Gosiara Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 pw mam pustą coś ostatnio jest nie tak bo ja też nie umię wysłać do kilku osób...Puki co nie wiem czy jest sens robić ogłoszenia,On potzrebuje dt doświadczonego,który Go odblokuje,wątpię żeby ktoś by chciał od razu psiaka tak wycofanego...:( Quote
Gosiara Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 halbina napisał(a):no to pod górkę... ale skoro nie robi nic kotom stajennym, to może i na ogródku by odpuścił... poza tym one są na swoim terenie, więc jeśli on taki strachajła, to nie powinien podskakiwać... Ja się boję o Niego...Moja jedna kocica tak naskoczyła ostatnio na jednego psa że myślałam że pies zejdzie ze strachu...:shake: Moje koty tolerują tylko szczeniaki maluszki...:roll:To tak jakby wpuścić do Platona dorosłego psa:evil_lol:Jest opcja że mogę go zamykać w pokoiku w piwnicy,ale to się mija z celem odblokowania psa...Psiak tak się boi wszystkiego że musiałabym Go wszędzie zanosić,a waży 14kg.a ja mogę dzwigać do 5...:cool3: Jestem prawie codziennie w gospodarstwie bede nad Nim tam pracowała... Quote
Gosiara Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Albiś prosi o kciuki i to mocne,kciuki za ds!Nic więcej nie napiszę... Quote
Gosiara Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 No to chyba mocno trzymałaś!Albiś jutro jedzie do ds!Pani wie jaki jest dziś przywozi dla niego szelki i smycz:) w środę o 5 rano jade po Niego:D Quote
halbina Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Zaciskam dalej, żeby wszystko było ok! Quote
Recommended Posts