malpusza Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 [FONT=Arial]Szukam domu dla ślicznej bardzo grzecznej suni . Znalazłam ją na przystanku autobusowym.Nie miałam serca zostawić ją bez pomocy. Kaja bo tak ma teraz na imię jest bardzo miłym i kontaktowym psiakiem . Jest ułożona , niekonfliktowa i jest wpatrzona we mnie jak w obraz . Dlatego pilnie szukam dla niej domu ,bo nie mogę jej zostawić u siebie .Mam już trzy psy. Ma ok. 10 miesięcy ,jest wysokości do kolana. tel. ws. adopcji : 698 024 294 [/FONT] Quote
malpusza Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 dziewczyny jak pomniejszyc te fotki Quote
kpina Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Tu jest instrukcja wklejenia zdjec,a w skrocie przede wszystkim przed wklejeniem musisz na swoim kompie zmniejszyc rozmoiar foty http://www.dogomania.pl/threads/176362-Jak-wstawić-zdjęcia-na-nowej-dogomanii Quote
Recommended Posts