agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 eeee...hmmm..wydawalo mi sie ze tu bylam...ale najwyrazniej tylko mi sie wydawalo....chyba se zrobie 4 kawe:cool3: Witam cie mila mla:) Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork']:ices_bla: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jestem tak podła że nie przywitałam sie z gospodynia blożka sie manko BEA!!! [/B][/COLOR][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]witaj!!!![/B][/COLOR] [quote name='Kiłi']Dzieńdybry:diabloti:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]Hejka[/COLOR][/B] [quote name='dealer']eeee...hmmm..wydawalo mi sie ze tu bylam...ale najwyrazniej tylko mi sie wydawalo....chyba se zrobie 4 kawe:cool3: Witam cie mila mla:)[/quote] [COLOR=DarkRed][B]No dobra zrobię Ci ta kawę 4 ..................za tą mła;) ....................czy Już teraz żeby byc grzeczna..................muszę wszystkich witać?????? [/B][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].........................nie musisz dziękować :diabloti: proszę bardzo[/B][/COLOR][/QUOTE] No to nie dziękuję:diabloti: :diabloti: :diabloti: Witam się jeszcze raz:siara: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='Vectra']wpadłam do Cię na kawę :diabloti: :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]oć oć........................:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]po czym wnosisz?? :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B] po schodach......:diabloti: [/B] [B]zawsze wnosze siaty z zakupami po schodach[/B].......:lol: :lol: Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Jezdeś nie miła mła:obrazic::obrazic::obrazic: Nie przywitałaś mnie 2 raz :diabloti: Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B] po schodach......:diabloti: [/B] [B]zawsze wnosze siaty z zakupami po schodach[/B].......:lol: :lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]a nie lepiej winda wjechać?? przeca winda bezpłatna... no może z wyjątkiem Dąbrowy Górniczej gdzie kurs kosztuje 150 zł :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]a nie lepiej winda wjechać?? przeca winda bezpłatna... no może z wyjątkiem Dąbrowy Górniczej gdzie kurs kosztuje 150 zł :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] [B]a ja nie mam windy...a mieszkam na 3 pietrze..codziennie cwicze...wchodzenie i wnoszenie po schodach.....[/B] Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)'][B]a ja nie mam windy...a mieszkam na 3 pietrze..codziennie cwicze...wchodzenie i wnoszenie po schodach.....[/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=RoyalBlue][B]a to peszek... ja mam windę... ale mieszkam na parterze :angryy: ale nie przeszkadza to w tym żeby przed wejściem do domu pylnąć sie do 10go i spowrotem...:roll::roll: w końcu płace za winde... mniej niż weszka ale cosik płace :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Jezdeś nie miła mła:obrazic::obrazic::obrazic: Nie przywitałaś mnie 2 raz :diabloti:[/quote] [B][COLOR=DarkRed]wybacz:modla::modla::modla:..............o boska:modla: ..................witam Cie potrzykroć [/COLOR][/B] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'][B][COLOR=DarkRed]wybacz:modla::modla::modla:..............o boska:modla: ..................witam Cie potrzykroć [/COLOR][/B][/QUOTE] Wybaczam Ci, ponieważ błądzenie jest rzeczą ludzką:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
BeaC Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 [quote name='madzia i medor']Wybaczam Ci, ponieważ błądzenie jest rzeczą ludzką:cool1: :diabloti: :diabloti: :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]................no wiesz.......czekałaś aż Cie powitam??[/B][/COLOR]? [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise](tak Ci na tym zależy???:diabloti:) [/COLOR][/SIZE] Quote
Medorowa Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]................no wiesz.......czekałaś aż Cie powitam??[/B][/COLOR]? [SIZE=1][COLOR=MediumTurquoise](tak Ci na tym zależy???:diabloti:) [/COLOR][/SIZE][/QUOTE] Oczywiście, takie wyjatkowe osoby jak JA, trzeba witać wyjątkowo:cool1: :cool1: :cool1: :evil_lol: Quote
agbar Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=darkred][B]................no wiesz.......czekałaś aż Cie powitam??[/B][/COLOR]? [SIZE=1][COLOR=mediumturquoise](tak Ci na tym zależy???:diabloti:)[/COLOR][/SIZE] [/quote] nie przejmuj sie nia Bea...ona jest nienormalna:diabloti: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [FONT=Arial][I][B]:razz:[COLOR=Red]witam się dziś i melduję ze jutro będę po 12...ale cosik we mnie dziś dżemie:diabloti:[/COLOR][/B][/I][/FONT] Quote
clockwork Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='groszek83']A co dżemie w dżemie???:confused:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie wiem co dżemie w dżemie ale wiem co dżemie w groszku..... wilk :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 A to ten wilk co w groszku dżemie w dżemie już nie dżemie??:evil_lol: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='groszek83']A to ten wilk co w groszku dżemie w dżemie już nie dżemie??:evil_lol:[/quote[FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]]hmmmm a u mnie w puszce dżemią GROSZKI:eviltong:[/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 :crazyeye: To musisz sprawdzić czy one nie chore:crazyeye:one nie powinny dżemac:shake:powinny być wesołe żywe:shake:jak każdy groszek:cool1: Quote
Alicja Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 [quote name='groszek83']:crazyeye: To musisz sprawdzić czy one nie chore:crazyeye:one nie powinny dżemac:shake:powinny być wesołe żywe:shake:jak każdy groszek:cool1:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:kkkurde ......zielone są :diabloti: Klocusiowa goń :eviltong: [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
groszek83 Posted May 10, 2007 Posted May 10, 2007 Widocznie za długo w tej puszce siedziały:-(dostały klaustrofobii:-(wypuść je na wolność:placz: Quote
Recommended Posts