Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) [/B][/COLOR]

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś się wybyczyła
cześć i czołem kobieto pomalowanego faceta;)
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Beo i reszta pokojowych ludków...

UWAGA komunikat....

Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Beo i reszta pokojowych ludków...

UWAGA komunikat....

Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote]

[COLOR=DarkRed][B]......................jaki Pan:-o:-o:-o
toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3:
.pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................jaki Pan:-o:-o:-o
toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3:
.pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
taka ma wola...
więc spotykamy sie w niedzielke....
aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol:
[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
taka ma wola...
[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Filmik poproszę:diabloti:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]
taka ma wola...
[/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ja juz rurkę robię na glanc:razz:......[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[COLOR=DarkRed][B]........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:TYLKO.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No Bea nie wymiękaj .........
[/I][/B][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Vectra']melduje się że was toffam i pamiętam :diabloti:[/quote]
[COLOR=DarkRed][B]....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:?????
.....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz:
..witaj w moich skromnych progach

[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:?????
.....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz:
..witaj w moich skromnych progach

[/B][/COLOR][/quote]
kotki toffam narbajdziej :diabloti: :diabloti:kici , kici , taś , taś :diabloti:

Posted

[quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote [B][COLOR=Red]warkocze[/COLOR][/B]..........................pod pachami:diabloti:[/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń....
zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń [U]NIE WARKOCZE [/U][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....sex na fotach:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR]
[I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I]
[/quote]
fantastyczna fotka - dzis 1,5h spedzilam ogladajac galerie Luski ;) swietne zdjecia - widac i czuc milosc i ta do zwierzaka i ta miedzyludzka :p

pozdrawiam serdecznie - suczka :loveu: cudna :)

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń....[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń [U]NIE WARKOCZE [/U][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

jak nie warkocze to nie latam z nim.....na skrzydlach milosci przylece do cia:loveu:

Posted

[quote name='paula_z']Witaj Bea :multi:
Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:coś czuję że predzej zobaczę na zywo niż nam Bea wstawi fotaska:eviltong:

A......dzień dobry
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

[quote name='Kiłi'][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG]
ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti:[/B][/COLOR]

[quote name='paula_z']Witaj Bea :multi:
Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz:[/quote]

[COLOR=DarkRed][B]........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić?????[/B][/COLOR]