BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [COLOR=DarkRed][B].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) [/B][/COLOR] Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B].......................wrociiiiiiiiiiiiiiiiiiilam!!!!!!!!!!..................he he he udał mi sie weekendzikj nie ma co...dziewić dni bez pracy(w pracy) [/B][/COLOR][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:aleś się wybyczyła cześć i czołem kobieto pomalowanego faceta;) [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Doberek jestem i nie znikne :razz::razz::razz::multi: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Beo i reszta pokojowych ludków... UWAGA komunikat.... Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][COLOR=Blue][B]Beo i reszta pokojowych ludków... UWAGA komunikat.... Twój pan mąż jedzie do nas jak dobrze kojarzę w niedzielkę.... czy ty kobito też zaszczycisz nas swoją wizytką?? w niedzielke nie pracujesz - nieprawdaż........ :cool3: :cool3: :cool3:[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/quote] [COLOR=DarkRed][B]......................jaki Pan:-o:-o:-o toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3: .pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]......................jaki Pan:-o:-o:-o toż to trzeba miec albo wygląd albo..pieniądze:cool3::cool3::cool3: .pokój nie jest znowu taki pokojowy:diabloti::diabloti::diabloti: a wybieram sie i owszem jeżeli taka twa wola[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Medorowa Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote] Filmik poproszę:diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] taka ma wola... więc spotykamy sie w niedzielke.... aaaa... i bedzie ten obiecany taniec na rurce!!! :evil_lol: [/B][/COLOR][/FONT][/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I];)ja juz rurkę robię na glanc:razz:......[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [COLOR=DarkRed][B]........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR] Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]........................sie nie spiesz...............dilerówny nie będzie.............nie ma po co sie męczyc:eviltong::eviltong::eviltong:[/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]bedzie bedzie ino jeszcze o tym nie wie.....:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti: Quote
Alicja Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote warkocze..........................pod pachami:diabloti:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]:crazyeye:TYLKO.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No Bea nie wymiękaj ......... [/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [quote name='Vectra']melduje się że was toffam i pamiętam :diabloti:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:????? .....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz: ..witaj w moich skromnych progach [/B][/COLOR] Quote
Vectra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]....................ojej:-o:-o:-omnie??? mojego TZta też:mad::diabloti:????? .....Vectra mam dwie kotki.........je tez?????:razz::razz::razz: ..witaj w moich skromnych progach [/B][/COLOR][/quote] kotki toffam narbajdziej :diabloti: :diabloti:kici , kici , taś , taś :diabloti: Quote
clockwork Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='dealer']zaczynam sie bac.....chcesz mnie uprowadzic z doma?:crazyeye: a przybedziesz w zbroi i na bialym kuniu?? a ja sobie zaplote [B][COLOR=Red]warkocze[/COLOR][/B]..........................pod pachami:diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń.... zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń [U]NIE WARKOCZE [/U][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Cosmo Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=red][FONT=Arial][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:o masz ....sex na fotach:evil_lol:[/B][/I][/FONT][/COLOR] [I][B][FONT=Arial][COLOR=red][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/I] [/quote] fantastyczna fotka - dzis 1,5h spedzilam ogladajac galerie Luski ;) swietne zdjecia - widac i czuc milosc i ta do zwierzaka i ta miedzyludzka :p pozdrawiam serdecznie - suczka :loveu: cudna :) Quote
agbar Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]tak... mój koń bedzie różowy a na imie na wizz(air) bo to latajoncy kuń....[/B][/COLOR][/FONT] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]zasiadaj na niego i przybywaj!!!!!! aaa... i ten kuń [U]NIE WARKOCZE [/U][/COLOR][/FONT][/B][/quote] jak nie warkocze to nie latam z nim.....na skrzydlach milosci przylece do cia:loveu: Quote
BeaC Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 [COLOR=DarkRed][B]......gąsek nie mam:cool1:[/B][/COLOR] Quote
Kiłi Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 [IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG] ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong: Quote
BoJa2 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Hejjjj!dogo zaczęło w miarę być NORMALNE - to sie przyszłam przywitać:buzi: Quote
Paula Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz: Quote
Alicja Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 [quote name='paula_z']Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz:[/quote][COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:razz:coś czuję że predzej zobaczę na zywo niż nam Bea wstawi fotaska:eviltong: A......dzień dobry [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
BeaC Posted May 9, 2007 Author Posted May 9, 2007 [quote name='Kiłi'][IMG]http://img300.imageshack.us/img300/6896/img0254ob2.jpg[/IMG] ehem... ten teges... co się na tej focie dzieje? :diabloti: :eviltong:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]......................nic.....................zupełnie................nic:diabloti:[/B][/COLOR] [quote name='paula_z']Witaj Bea :multi: Daj no fotkę tego dzieła Klockowego Pawcia na plecach TZta :razz:[/quote] [COLOR=DarkRed][B]........................jak skończy:razz:..................połowe mam wstawić?????[/B][/COLOR] Quote
Recommended Posts