Erica Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [B]Oko[/B] - a zauważyłaś może , że Bora była u weta jakieś 5 i pół roku temu? :evil_lol: [QUOTE]To że się na czymś nie znacie nie oznacza że musicie od razu komuś pisać, że ma iść natychmiast do weterynarza.[/QUOTE] A tak z czystej ciekawości - co ty byś poradziła? :razz: Quote
mzetka37 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 [quote name='Erica'][B]Oko[/B] - a zauważyłaś może , że Bora była u weta jakieś 5 i pół roku temu? :evil_lol: A tak z czystej ciekawości - co ty byś poradziła? :razz:[/QUOTE] Hehe,trochę czasu minęło,temat jakby przedawniony;).Ja jednak mimo wszystko się wypowiem.Kompletnie nie masz racji Oko bo akurat moja sunia jest dwa miesiące po pierwszej cieczce i cały czas miała taką przeźroczystą wydzielinkę,naprawdę mało.Zaniepokoiło mnie to,poszłyśmy do weta,powiedział że tak może być przy pierwszej cieczce ale jednak zrobił usg.I co...okazłao się,że macica lekko powiększona,jest to jakieś młodzieńcze zapalenie,które intensywnie leczymy.Takie schorzenie może być przedsionkiem do ropomacicza.Tak więc lepiej być nadgorliwym i przewrażliwionym niż olewać czekając na cud. Quote
natka.jezewska Posted August 25, 2012 Posted August 25, 2012 Cieczka usuczek tak jak miesiączka u kobiet to sprawa indywidualna, jeśli jednak długo będzie jeszcze ją miała powinnać spytać o radę weterynarza. Quote
Recommended Posts