Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I juz po wystawie , pogoda rewelacyjna , humory znakomite a wystawa zamieniła się w bardzo fajny piknik w lesie w sympatycznym towarzystwie .
Meisunia wrócila do domku ze zlotem i ocena doskonałą ale bez CWC bo przesympatyczny sędzia stwierdził ze ma" lekko przebudowany zad " hi hi a w następnym zdaniu napisał ze jest " dobry tył " . Nic to ta wystawa byla traktowana czysto towarzysko
teraz kilka fotek

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Gratulacje dla Meisi. Bez względu na opis i tak jest piękna. Przyznam się , że jak szukaliśmy pieska dla siebie galeria Meisi pomogła nam w podjęciu decyzji.

Posted

ann1 napisał(a):
Gratulacje dla Meisi. Bez względu na opis i tak jest piękna. Przyznam się , że jak szukaliśmy pieska dla siebie galeria Meisi pomogła nam w podjęciu decyzji.

oj tak Meisi jest sliczna i ja tez podjełam decyzje ze psiak bedzie z BB jak zobaczyłam meisi ;)

GRATULACJE!!!!!!

Posted

ann1 napisał(a):

ja równiez dzieki dogomanii zdecydowalam się ostatecznie na hawańczyka i nie żałuję - zakochani jestesmy wszyscy bez wyjatku i juz wiemy ze Meisi nie bedzie naszym jedynym hawańczykiem w domu .

Posted

rodzice napisał(a):
i juz wiemy ze Meisi nie bedzie naszym jedynym hawańczykiem w domu .

Oj tak hawańczyk ma piękny charakter :) I ja planuje szczeniaka rodziców juz wybrałam tylko czekam na szczeniaczki ;)

Posted

Jak już kiedyś pisałam ,Meisi i Luna to moje kochae dwie perełki,są po pięknych eksterierowo rodzicach ,i myśle ze będa miały piękne dzieciaczki.Ula jak mozesz to sprawdż czy to sunia z mojej hodowli (ta cotoneczka)

Posted

Macie racje hawany to cudowne psiaki,te z prostym i falowanym włosem.Ja zakochałam się w nich 15 lat temu ,ale mogłam sobie pozwolić na zakup hawana 9 lat temu ,i tak się zaczeło,kocham je wszystkie i uważam ze są to najcudowniejsze psy na świecie(i cotoniki) a szczeniaczki z mojej hodowli staram się socjalizować jak najwczesniej,postanowiłam dokształcić się w tej dziedzinie ,bo nie tylko włos jest ważny,liczy się budowa charakter .

Posted

bursztynki napisał(a):
Macie racje hawany to cudowne psiaki,te z prostym i falowanym włosem.Ja zakochałam się w nich 15 lat temu ,ale mogłam sobie pozwolić na zakup hawana 9 lat temu ,i tak się zaczeło,kocham je wszystkie i uważam ze są to najcudowniejsze psy na świecie(i cotoniki) a szczeniaczki z mojej hodowli staram się socjalizować jak najwczesniej,postanowiłam dokształcić się w tej dziedzinie ,bo nie tylko włos jest ważny,liczy się budowa charakter .

zgadzam sie z Pania w 100% pedro ma ładna budowe sedziom sie podoba i charakter ile razy dzieci nas zaczepiaja i przytulaja sie do pedra a pedrus czuje sie jak w niebie :)