Hawanka Posted September 3, 2010 Posted September 3, 2010 [quote name='rodzice']Meisi zgłoszona w klasie otwartej .[/QUOTE] no to trzymamy kciuki za Meisi :) Quote
Hawanka Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 rodzice napisał(a):niestety jest sama :placz:, tak bywa :( Quote
rodzice Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 I juz po wystawie , pogoda rewelacyjna , humory znakomite a wystawa zamieniła się w bardzo fajny piknik w lesie w sympatycznym towarzystwie . Meisunia wrócila do domku ze zlotem i ocena doskonałą ale bez CWC bo przesympatyczny sędzia stwierdził ze ma" lekko przebudowany zad " hi hi a w następnym zdaniu napisał ze jest " dobry tył " . Nic to ta wystawa byla traktowana czysto towarzysko teraz kilka fotek Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
rodzice Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
bursztynki Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Serdeczne Gratki dla Meisuni,a na fotkach widzę w dali cotona . Quote
rodzice Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 tak była cała 1 sztuka tak jak u nas Quote
ann1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Gratulacje dla Meisi. Bez względu na opis i tak jest piękna. Przyznam się , że jak szukaliśmy pieska dla siebie galeria Meisi pomogła nam w podjęciu decyzji. Quote
Hawanka Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 ann1 napisał(a):Gratulacje dla Meisi. Bez względu na opis i tak jest piękna. Przyznam się , że jak szukaliśmy pieska dla siebie galeria Meisi pomogła nam w podjęciu decyzji. oj tak Meisi jest sliczna i ja tez podjełam decyzje ze psiak bedzie z BB jak zobaczyłam meisi ;) GRATULACJE!!!!!! Quote
rodzice Posted September 14, 2010 Author Posted September 14, 2010 ann1 napisał(a):Gratulacje dla Meisi. Bez względu na opis i tak jest piękna. Przyznam się , że jak szukaliśmy pieska dla siebie galeria Meisi pomogła nam w podjęciu decyzji. ja równiez dzieki dogomanii zdecydowalam się ostatecznie na hawańczyka i nie żałuję - zakochani jestesmy wszyscy bez wyjatku i juz wiemy ze Meisi nie bedzie naszym jedynym hawańczykiem w domu . Quote
Hawanka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 rodzice napisał(a):i juz wiemy ze Meisi nie bedzie naszym jedynym hawańczykiem w domu . Oj tak hawańczyk ma piękny charakter :) I ja planuje szczeniaka rodziców juz wybrałam tylko czekam na szczeniaczki ;) Quote
bursztynki Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Jak już kiedyś pisałam ,Meisi i Luna to moje kochae dwie perełki,są po pięknych eksterierowo rodzicach ,i myśle ze będa miały piękne dzieciaczki.Ula jak mozesz to sprawdż czy to sunia z mojej hodowli (ta cotoneczka) Quote
bursztynki Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Macie racje hawany to cudowne psiaki,te z prostym i falowanym włosem.Ja zakochałam się w nich 15 lat temu ,ale mogłam sobie pozwolić na zakup hawana 9 lat temu ,i tak się zaczeło,kocham je wszystkie i uważam ze są to najcudowniejsze psy na świecie(i cotoniki) a szczeniaczki z mojej hodowli staram się socjalizować jak najwczesniej,postanowiłam dokształcić się w tej dziedzinie ,bo nie tylko włos jest ważny,liczy się budowa charakter . Quote
Hawanka Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 bursztynki napisał(a):Macie racje hawany to cudowne psiaki,te z prostym i falowanym włosem.Ja zakochałam się w nich 15 lat temu ,ale mogłam sobie pozwolić na zakup hawana 9 lat temu ,i tak się zaczeło,kocham je wszystkie i uważam ze są to najcudowniejsze psy na świecie(i cotoniki) a szczeniaczki z mojej hodowli staram się socjalizować jak najwczesniej,postanowiłam dokształcić się w tej dziedzinie ,bo nie tylko włos jest ważny,liczy się budowa charakter . zgadzam sie z Pania w 100% pedro ma ładna budowe sedziom sie podoba i charakter ile razy dzieci nas zaczepiaja i przytulaja sie do pedra a pedrus czuje sie jak w niebie :) Quote
Cezus80 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 Wiatm cotonik w tele to COTONBRIE w rękach White pearls of madagaskar - mam nadziej ze nie przekreciłam nazwy Quote
bursztynki Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 Śliczny cotonik !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Recommended Posts