bada Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Dnia 28.08.2010 znaleziono na terenie gminy Bojadła posokowca bawarskiego- suczkę. Jest bardzo pogodna i ufna. Ma na sobie czarną obrożę. Właścicieli proszę o kontakt. 609 257 853 Quote
murakami Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Możesz napisać coś więcej? Sunia ma tatuaż? Chip? Gdzie dokładnie została znaleziona i w jakich okolicznościach? A może udałoby się zdjęcie zamieścić? Mogę to wrzucić na forum posokowców, tylko trochę więcej informacji by się przydało. Quote
bada Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Sunia nie ma tatuażu (sprawdzałam na uszach i w pachwinach). Nie wiem czy ma chipa, bo nie byliśmy u weterynarza wypadł akurat weekend. Znaleźliśmy ją na drodze między miejscowością Karszyn (gm. Kargowa) i Siadcza (gm. Bojadła), chodziła taka biedna i zagubiona. Wydaje nam sie, że ma jakieś 3 lata, ma wszystkie zęby. Jest chyba troszke niższa niż "standardowy" posokowiec (nie znam sie może suczki sa niższe). Chodzi nam o znalezienie jej właściciela, jesli kumuś uciekła sunia w tej okolicy to mam nadzieje że się zgłosi. Quote
murakami Posted August 29, 2010 Posted August 29, 2010 Wrzuciłam na forum posokowców. Jak będziecie mieli zdjęcia suni, to wklejcie. Quote
SuperDog Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 Podrzucam kilka linków do osób, którym zaginęły suczki PB: SUNIA PB SUNIA PB Proszę o zdjęcie suczki - wstawię na stronę Pogotowia Adopcyjnego Posokowców Quote
bada Posted August 30, 2010 Author Posted August 30, 2010 Właśnie przed chwilą właściciele Kasi zgłosili się po nią. Siła ogłoszeń rozwieszanych na przystankach autobusowych jest wielka ;) Quote
murakami Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 To super!!! No i dla Was wielkie dzięki za przechowanie suni, kto wie, jaki los by ją spotkał, gdyby nie Wy. Lubię takie zakończenia :lol: Quote
Recommended Posts