Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dnia 28.08.2010 znaleziono na terenie gminy Bojadła posokowca bawarskiego- suczkę. Jest bardzo pogodna i ufna. Ma na sobie czarną obrożę. Właścicieli proszę o kontakt. 609 257 853

Posted

Możesz napisać coś więcej? Sunia ma tatuaż? Chip? Gdzie dokładnie została znaleziona i w jakich okolicznościach? A może udałoby się zdjęcie zamieścić? Mogę to wrzucić na forum posokowców, tylko trochę więcej informacji by się przydało.

Posted

Sunia nie ma tatuażu (sprawdzałam na uszach i w pachwinach). Nie wiem czy ma chipa, bo nie byliśmy u weterynarza wypadł akurat weekend. Znaleźliśmy ją na drodze między miejscowością Karszyn (gm. Kargowa) i Siadcza (gm. Bojadła), chodziła taka biedna i zagubiona. Wydaje nam sie, że ma jakieś 3 lata, ma wszystkie zęby. Jest chyba troszke niższa niż "standardowy" posokowiec (nie znam sie może suczki sa niższe). Chodzi nam o znalezienie jej właściciela, jesli kumuś uciekła sunia w tej okolicy to mam nadzieje że się zgłosi.

Posted

Właśnie przed chwilą właściciele Kasi zgłosili się po nią. Siła ogłoszeń rozwieszanych na przystankach autobusowych jest wielka ;)