Guest Fusiafusia Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='Karolina.']Bardzo fajnie sobie biegacie :) Jak na początki nieźle Wam idzie, i widać że Kajtek ma z tego radochę, a to najważniejsze :)[/QUOTE]Hej Karola :) Dziękujemy. ;) Co prawda nie trenujemy w klubie agility, ale może kiedyś będziemy :D PS. Kajtuś na torku zawsze taki szczęśliwy :D Quote
Guest papillonek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='westie_justa']No wiesz co!.... jak mogłaś tak myśleć?:evil_lol: i jeszcze obrazić Dotke..... mam nadzieje że już mnie za taką nie masz bo wiec że NIE jestem! I nigdy NIE byłam! Ale już chyba nie kojarzy, bo pustą dziewczynka nie jestem :diabloti: Bieber- blee! [COLOR="silver"][COLOR="gray"][SIZE="1"]ps: proszę powiec że już tak mnie nie postrzegasz bo aż mnie wstrząsnęło jak to przeczytałam:crazyeye:[/SIZE][/COLOR][/COLOR][/QUOTE] No co Ty ,ale Ty nie wiedziałaś??? Quote
Guest papillonek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='*Jot*']Co to znaczy MUSISZ ? Ja nic nie muszę jeśli nie chcę ! A na świecie żyjemy tym samym.... Cześć Olka :multi: Gdzie te foteczki ? :mad:[/QUOTE] Dobra nie ważne... Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='papillonek']No co Ty ,ale Ty nie wiedziałaś???[/QUOTE] Czego nie wiedziałam? mam nadzieje że tak nie myślisz, bo oj.. już nieważne ;) Quote
Guest papillonek Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 [quote name='westie_justa']uff.... ulżyło mi!..:D to dzięki[/QUOTE] Nie przejmuj się tak opinią innych,nawet jakby tak to przecież ,ani się to grzeje,ani cię to chłodzi :) Rób swoje ;) Quote
Yuveza Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Nie no ok;) ale wolałabym być odbierana prawdziwie:D chociaż ten pink na mojej Doti mógł być omylny;) no dobra koniec offa:evil_lol: Quote
Guest papillonek Posted April 27, 2011 Posted April 27, 2011 Koniec i czekamy na zdjęcia Kajtusia,bo filmik bardzo fajny ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='ania90']fotki Kajtusia chcem:)[/QUOTE] Będą może jutro :D Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='ania90']no to juz jest jutro i gdzie fotki?[/QUOTE]Będą...będą jak się uda to dziś wrzucę ;) Ja z Kasią [ Kasia&Mela ] z bloga: melowy.blogspot.com 4-5 czerwca w Warszawie wybieramy na zawody agility i prawdopodobnie pojadę z Kajtkiem i możliwe, że wystartuje :multi: Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Tylko wiesz że to trzeba się najpierw zapisać wcześniej, bo później nie ma jak.... Ja chyba też pojadę żebyby zobaczyć i żeby Dotka też zobaczyła jak tam jest:D Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']Tylko wiesz że to trzeba się najpierw zapisać wcześniej, bo później nie ma jak.... Ja chyba też pojadę żebyby zobaczyć i żeby Dotka też zobaczyła jak tam jest:D[/QUOTE]No trzeba wcześniej się zapisać ;) Niedługo się zapiszę ;) O to fajnie, że pojedziecie i akurat będzie okazja poznamy się ;) Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 No tak!:D a może wystartujemy :diabloti: nie no żart [SIZE="1"]chociaż:evil_lol:[/SIZE] Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']No tak!:D a może wystartujemy :diabloti: nie no żart [SIZE=1]chociaż:evil_lol:[/SIZE][/QUOTE]No co Justyna to świetny pomysł! :multi: Wystartujcie proszę! :eviltong: Będzie tam Luiza z Martim ;) i dużo osób, które znam :evil_lol: Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ymm nie znam :/ będziemy się kojarzyć nikami z dogo :evil_lol: Ale to sobie będziesz ćwiczyć na torze a ja? na podwórku... w sumie do czerwca tylko miesiąc pogadam z rodzicami jak się zgodzą i czy zdołam się prygotowac najwyżej tylko sobie pooglądam;) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']Ymm nie znam :/ będziemy się kojarzyć nikami z dogo :evil_lol: Ale to sobie będziesz ćwiczyć na torze a ja? na podwórku... w sumie do czerwca tylko miesiąc pogadam z rodzicami jak się zgodzą i czy zdołam się prygotowac najwyżej tylko sobie pooglądam;)[/QUOTE] Ok. ;) A Kasia też będzie ta od Meli ;) Na 100% wrzucę fotki z zawodów agility! ;) Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Wiem że Kasia będzie;) A ja mówię że pooglądam agility bo pojadę ale nie wiem czy wystartuję... Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']Wiem że Kasia będzie;) A ja mówię że pooglądam agility bo pojadę ale nie wiem czy wystartuję...[/QUOTE] Czyli już tobie mówiła :D No to jak będziecie startować na zawodach agility to napisz mi na PW ;) Quote
Yuveza Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Ty mówiłaś:evil_lol: ale na agility.info pisała;) ok:) Quote
Guest Fusiafusia Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='westie_justa']Ty mówiłaś:evil_lol: ale na agility.info pisała;) ok:)[/QUOTE] A no tak :D Wiem...wiem ;) Quote
Aleksa. Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Witamy po raz pierwszy ! :D [url]http://i52.tinypic.com/2ep0aau.jpg[/url] co ja tu widzę ?:-o:mad: przyszłam zobaczyć psiaka,a tu zimowe zdjęcia ? :mad: DAWAJ NAM TU NOWE FOTY !!! :evil_lol::eviltong: Quote
Recommended Posts