bamber8 Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Witam zakupiliśmy 2 miesięcznego buldozka francuskiego bez rodowodu ze względu na cenę oczywiście,od dość pewnego hodowcy.W chwili obecnej ma oklapłe uszka czy z czasem zaczną mu stać w pionie?Dzięki za odpowiedź. Quote
schnappiatko4 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 [quote name='bamber8']Witam zakupiliśmy 2 miesięcznego buldozka francuskiego bez rodowodu ze względu na cenę oczywiście,od dość pewnego hodowcy.W chwili obecnej ma oklapłe uszka czy z czasem zaczną mu stać w pionie?Dzięki za odpowiedź.[/QUOTE] Tez mialam ten problem ale pisałam na innym forum, ugotuj mu galaretke z kurzych lapek i dodawaj do jedzenia albo jako przekaske :) Quote
schnappiatko4 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 a jestes pewna ze to jest buldog francuski skoro bez rodowodu?? nawet jezeli to dosc pewny hodowca to nie wiem czy bym wierzyla... ale nie zaczynam tematu R=R Quote
dream* Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 ponoc glukozamina i chondroityna też ładnie wpływa na stojące uszka :) można ją kupic w tabletkach np caniviton, ale poprę tu moją przedmówczynię, że psiaki bez rodowodów to najczęściej mieszańce lub psy w typie - i nie zawsze w pełni temu typowi odpowiadają. Quote
Solange111 Posted August 19, 2013 Posted August 19, 2013 A mojemy Pepemu mimo, że mial robione zastrzyki na ucho i dostawał żelatynę i kurze łapki jedno uszko nadal nie stanęło a ma już 2 lata. Quote
Recommended Posts