Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhhh, psiakowi chyba odbiło :shake: W schronisku jest dość długo, zawsze jak wszystkie inne psy bez problemu puszczałam go na wybieg i zamykałam spowrotem, a wczoraj mi się rzucił do nogi :shake: Wiedziałam, że ten psiak jest trochę dziwny, ale czegos takiego bym sie po nim nie spodziewała....

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiesz co jakby wiedziała, że moge się po nim czegoś takiego podziewać :roll: A w tym wypadku bez różnicy czy bym uważałam czy nie :roll:
Mam założone szwy i ledwo chodze, ale mogło byc gorzej

Posted

Szwy? Tu musiał nieźle cie dziabnąc:crazyeye:

Mnie raz ten ugryzł pies na dużym placu, bardzo mocno. Ale szwów nie miałam, a rana to chyba się goniła przez miesiąc, dalej nawet mam ślad po tym ugryzieniu:eviltong:

Posted

[quote name='Pianka']Szwy? Tu musiał nieźle cie dziabnąc:crazyeye:

Mnie raz ten ugryzł pies na dużym placu, bardzo mocno. Ale szwów nie miałam, a rana to chyba się goniła przez miesiąc, dalej nawet mam ślad po tym ugryzieniu:eviltong:[/quote]

kochane dziewczyny..
dobrze że doszłyście do siebie..
wiadomo takich sytuacji czasem nie da się nie uniknąc..:shake:

pozdrawiam

Posted

Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake:[/quote]

a wszystko jest to wynikiem, że schronisko wypacza zachowanie psiaka..
dlatego takie sytuacje się zdarzają tak myslę..(na mnie tez psiak ja go wyciągałam ze schronu skoczył z zębichami..miałam szczęście że był już na smyczy.. i został odciągnięty... bo byłby we mnie wgryziony.. to był moment.. którego nie przewidziałam bo nie było jak..)
trzymajcie się dzielnie kobity...:loveu:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake:[/quote]

Mysia, uwazaj na siebie...

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']i tak trzymać :evil_lol:
Tylko uważaj na słowa, bo Ty tutaj wszystkich chetnie wykorzystujemy :diabloti:[/quote]

no problem..:cool1:

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']teraz to już się wkopałaś :diabloti: :evil_lol:
Co możesz dla nas zrobic? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote]

a co mogę..
podaję mój nr 508730210..