Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ehhhh, psiakowi chyba odbiło :shake: W schronisku jest dość długo, zawsze jak wszystkie inne psy bez problemu puszczałam go na wybieg i zamykałam spowrotem, a wczoraj mi się rzucił do nogi :shake: Wiedziałam, że ten psiak jest trochę dziwny, ale czegos takiego bym sie po nim nie spodziewała.... Quote
madzia828 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Mysia no to musisz uważać następnym razem bo nigdy nic nie wiadomo mam nadzieje ze z noga ok:cool3: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 wiesz co jakby wiedziała, że moge się po nim czegoś takiego podziewać :roll: A w tym wypadku bez różnicy czy bym uważałam czy nie :roll: Mam założone szwy i ledwo chodze, ale mogło byc gorzej Quote
Pianka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Szwy? Tu musiał nieźle cie dziabnąc:crazyeye: Mnie raz ten ugryzł pies na dużym placu, bardzo mocno. Ale szwów nie miałam, a rana to chyba się goniła przez miesiąc, dalej nawet mam ślad po tym ugryzieniu:eviltong: Quote
Diana S Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Pianka']Szwy? Tu musiał nieźle cie dziabnąc:crazyeye: Mnie raz ten ugryzł pies na dużym placu, bardzo mocno. Ale szwów nie miałam, a rana to chyba się goniła przez miesiąc, dalej nawet mam ślad po tym ugryzieniu:eviltong:[/quote] kochane dziewczyny.. dobrze że doszłyście do siebie.. wiadomo takich sytuacji czasem nie da się nie uniknąc..:shake: pozdrawiam Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake: Quote
Diana S Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake:[/quote] a wszystko jest to wynikiem, że schronisko wypacza zachowanie psiaka.. dlatego takie sytuacje się zdarzają tak myslę..(na mnie tez psiak ja go wyciągałam ze schronu skoczył z zębichami..miałam szczęście że był już na smyczy.. i został odciągnięty... bo byłby we mnie wgryziony.. to był moment.. którego nie przewidziałam bo nie było jak..) trzymajcie się dzielnie kobity...:loveu: Quote
Mysia_ Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Diana S miło, że wpadasz do naszego wątku :cool3: Quote
Diana S Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Diana S miło, że wpadasz do naszego wątku :cool3:[/quote] bardzo chętnie tu zaglądam.. bo nie daleko mieszkam was...:loveu: Quote
Sabina02 Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']Ja teraz byłam pogryziona czwarty raz, ale uważam, że te wczesniejsze były z mojej winy, no i szwów nie musiałam miec (chociaż jedną bliznę mam do dzisiaj)... Tym razem zupełnie nie widziałam w tym mojej winy :shake:[/quote] Mysia, uwazaj na siebie... Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 Niestety człowiek nigdy nie jest w stanie przewidzieć zachowania psa :roll: :shake: Quote
Mysia_ Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Diana S']bardzo chętnie tu zaglądam.. bo nie daleko mieszkam was...:loveu:[/quote] a skąd Ty jesteś? :cool3: Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']a skąd Ty jesteś? :cool3:[/quote] Z niedaleka bo z Chorzowa...blisko Katowic...:p Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']no to bliziutko :cool3:[/quote] Uhmm rzut beretem...jestem chetna do wspolpracy...:p:p Quote
Mysia_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 i tak trzymać :evil_lol: Tylko uważaj na słowa, bo Ty tutaj wszystkich chetnie wykorzystujemy :diabloti: Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']i tak trzymać :evil_lol: Tylko uważaj na słowa, bo Ty tutaj wszystkich chetnie wykorzystujemy :diabloti:[/quote] no problem..:cool1: Quote
Mysia_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 teraz to już się wkopałaś :diabloti: :evil_lol: Co możesz dla nas zrobic? :cool3: :cool3: :cool3: Quote
Diana S Posted July 24, 2007 Posted July 24, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']teraz to już się wkopałaś :diabloti: :evil_lol: Co możesz dla nas zrobic? :cool3: :cool3: :cool3:[/quote] a co mogę.. podaję mój nr 508730210.. Quote
Mysia_ Posted July 24, 2007 Author Posted July 24, 2007 bo wiesz mi najchetnij do ogłoszeń wykorzystujemy wszystkich do okoła :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts