Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no to ok :P babka sie pewnie nie kapnie ze piszesz zamiast mnie to Ci podam date tego sprawola :P o i jeszcze z historii jakbys mogla i z chemi mnie na 5 podciagnac :P albo na 6 a co se bede zalowac a z geografii niestety z calej Polski czyli z gospodarki, srodowiska, ludnosci, mapy i Bałtyku :P w sumie z calego roku jakby na to nie spojrzec o i jeszcze z chemii z bialek, tluszczy i cukrow :P co takiego mialas na tej chemi? (i tak pewnie nie zjarze polowy ale co tam:P )

Posted

Sarunia, zakładaj wątki psiakom, które znasz ;) Z ktorymi wychodzisz :p Dzisiaj jak nie zapomne to pisze coś o Bonusie i Deściku :cool3:

Bardzo prosze wszystkich o wejście na ten wątek, bardzo potrzebny domek :( [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=1178433#post1178433[/URL]

Posted

no okej :):):) to wezme se do schroniska taki wielki blok A3 i sobie spisze z kartoteki wszystko o wszystkich psiakach ktore wyprowadzam :P nie no przejrze se teraz jakich psiakow mam zdjecia na kompie i cos postaram sie sklecic a najwyzej pozniej podopisuje te info :) <LOL> qrde jeszcze Klarkowi by sie watek przydal....

Posted

Sara, mam coś dla Ciebie ;)
Bonus poz.4745 do schroniska trafił 17 czerwca 2006 roku z interwencji na ul. Pospiecha w Zabrzu. 4 pażdziernika był wydany, a wrócił 21 kwietnia 2007 roku.... Był to pierwszy pies tych ludzi i sobie chyba nie zdawali sprawy z tego, że pies do obowięzek :mad: Jest zaszczepiony, odrobaczony i wykastrowany.

Dest poz.4591 do schroniska trafił 25 marca 2006 roku, został przyprowadzony z ul.Żnieńskiej w Zabrzu. Niestety nie wiem dlaczego, ale na kartotece nie pisze, zeby był od własciciela, więc pewnie znaleziony, albo własciciel sciemniał , ze go znalazł. Jest zaszczepiony i odrobaczony ;)

Posted

Leonek jest piękny brunecik, komu Leonka, komu on tak bardzo chce do domu, gotowiec, wykastrowany, zaszczepiony, potrzebuje tylko pana i kawałek kąta, daj mu szanse- hop na pierwszą...

Posted

Aha, załoyłam jeszce taki wątek: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=66862[/URL] . To wątek ogólnych starsztch mis ONków w naszym schronisku, bo jest ich sporo :shake: Dziewczyny jesli bedziecie mialy czas to zakladajcie im watki, przeciez te psiaki też zasługują na domy!