Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysia_Zabrze']numerka nie ma, zapomniałam mu ściągnąć obróżkę..... :roll: :-( Jakoś w takich chwilach nie myślę o takich szczegółach.....[/quote]
nie dziwie sie... watpie zebym sama o tym pomyslala gdybym wtedy tam byla... moze jeszcze sie znajdzie :p śpij słodko Stiuarcik...
[*]
[*]

sorki wogole ze dzisiaj sobie tak poszlam ze schroniska bez pozegnania ani nic ale strasznie spieszylam sie na tramwaj...

a tak wogole to Brutus jest w szpitaliku tylko dlatego ze jest strasznie chudy czy jeszcze cos mu oprocz tego dolega? bo strasznie sie o niego martwie...

Posted

Brutus jest w szpitaliku dlatego, że tak bardzo schudł.... :-( Ale naszczęście ma apetyt, więc powinien szybko dojść do siebie :p
A jesli chodzi o ten numerek to Stiuart miał go na sobie, a ja go z nim dałam do worka :roll:

Posted

a to spoko... bo jush sie martwilam o niego... a ze apetyt ma to ja wiem bo dzisiaj zezarl puszke ktora mu kupilam i jeszcze polowe paczki suchej karmy doslownie w minute... jeszcze jak z nim wczesniej chodzilam to mu zawsze tej karmy dalam to zjadal prawie ze z cala reka... jak myslisz to dlatego ze go psy z boksu do jedzenia nie dopuszczaja? bo w sumie wydaje mi sie ze on by sie potrafil na nie postawic i jakos do tego jedzenia dostac...

a co do numerka to spoko... looz.. przezyje jakos bez niego ;) poprostu chcialam miec jakas pamiatke po psiaku oprocz zdjec...

Posted

tak myslalam... a Asia mi nie wierzyla :P mowila ze on by je tam predzej zezarl niz by go do jedzenia nie dopuscily. jush ja sie tym zajme zeby przestaly go terroryzowac i zeby on sie stresowac przestal ;) :):):) jush dzisiaj postepy byly jak sam z wlasnej woli do mnie podszedl podstawil lebek do glaskania a pozniej dal mi buziaka <lol> :):):):) kochany jest :):):) zreszta moj Salwusiek tesh jest kochany ale jego akurat tam nikt nie terroryzuje bo sie nie daje :):) (moja krew ;) :P)

Posted

Do domku poszła tylko ta sunia Wena (ten mix jamnika z jakimś gończym;) )... Oprócz tego przyjęte dwa mixy pekińczyka :roll:
Brutus w porządku :cool3: A ten maluch, który ma coś z łapką pojedzie jutro na lecznice ;)

Posted

ojejku jejku... znowu przybylo bid... ile maja mniej wiecej? moze ktos ze znajomych sie skusi...
fajnie ze ta sunia poszla do domku bo taka sliczna byla :):)
a z Brutusem to spoko bo mi ktostam gadal ostatnio ze z nim jest cos nie tak i costam jeszcze ze chyba chory jest i sie od razu zestresowalam...

Posted

miał biegunkę, ale dzisiaj już nie miał :roll: No zobaczymy....
Pekińczyki nie są pierwszej młodości... Może jutro czy kiedyś tam uda mi się wstawić fotki :p Dziwne, że nagle w dwóch różnych miejscach pojawiają się mixy pekińczyków, tymbardziej, że takie psiaki to rzadkość w naszym schronisku :roll: