Bjuta Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Aszli została adoptowana - odkładam jej ogłoszenie, niech się już nie przyda. Mysiu, a który szczenior wrócił? Aszli poz.6754 to mała kilkuletnia suczka przywieziona do schroniska ze stacji paliw "Bliska" na Zaborzu. To bardzo pozytywna suczka, która uwielbia ludzi, z innymi psiakami też raczej się zgadza. Quote
Mysia_ Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Bjutko, jeden z tych całkiem malutkich. Quote
Bjuta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Na stronie Psitulskiej natknęłam się na pierwszą fotkę Bąbla... 3099-Bąbel Bąbel w schronisku przebywa od około 6 lat, kiedy trafił tam był młodziutkim i pełnym energii psem, jednak przez te wszystkie lata nikt nie zwrócił na niego uwagi. To psiak średniej wielkości, w schronisku mieszka w budzie, jednak nadawałby się również do domu. To niezwykle przytulaśny psiak, uwielbiający aportować, biegać, ale też jeść. Najchętniej spędzałby długie godziny przy ukochanym właścicielu, na którego już tak długo czeka. Z innymi psami raczej się dogaduje, z suczką doga się na pewno. Jest zaszczepiony i wykastrowany.Przywieziony ze szkoły podstawowej gdzie chciał się schronić przed zimnem, a może pouczyć się? Troszku się zmienił... Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 Wczoraj za Tęczowy Most odszedł Koziołek po ponad 10 latach w schronisku... Ostatnio mieszkał u naszej szefowej, więc zdążyło się spełnić jego największe marzenie. Żegnaj Koziołku kochany Ciotki mam ogromną prośbę, jak chyba wszystkim nie działa mi wyszukiwarka na dogo, mam problemy ze znalezieniem zdjęć i opisów, zerknijcie kogo nie ma na naszym profilu cafeanimal i jeśli dysponujecie fotkami i opisami to poprosze na maila [email protected] chciałabym w przyszłym tygodniu mieć tam zdecydowaną większość naszych psiaków... Quote
pati_zabrze Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mysia_ napisał(a):Wczoraj za Tęczowy Most odszedł Koziołek po ponad 10 latach w schronisku... Ostatnio mieszkał u naszej szefowej, więc zdążyło się spełnić jego największe marzenie. Żegnaj Koziołku kochany :crazyeye::placz::placz::placz: Mysia co się stało? Przecież jak byłam ostatnio to wszystko było ok. Pani Aniela pewnie załamana :-( Żegnaj Koziołku Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 pati_zabrze napisał(a)::crazyeye::placz::placz::placz: Mysia co się stało? Przecież jak byłam ostatnio to wszystko było ok. Pani Aniela pewnie załamana :-( Żegnaj Koziołku Koziołek cały czas miał bardzo chore serduszko, ale nie to było przyczyną. Od dawna miał ostre biegunki, cały czas był na kropłowkach, nawet dostawał najlepsze specjalistyczne karmy i nic nie pomagało, badania nic nie wykazywały, a bidulek tracił się w oczach. Wczoraj okazało się, że Koziołek miał nowotwór - jakieś guzy nadnerczy bardzo rozsiane, ale prawdę mówiąc nie wnikłam w szczegóły, chyba wczoraj nikt z nas nie miał siły wnikać w to :( W każdym bądź razie chodziło mniej więcej o to, że Koziołek w ogóle nie wchłaniał i poprostu umarł by śmiercią głodową :( Miał kilkanaście lat, w schronisku mieszkał ponad 10 lat, z czego zdecydowaną większość w biurze, a od niedawna w domu u Pani Anieli. Quote
Blood Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Mysia_ napisał(a):Wczoraj za Tęczowy Most odszedł Koziołek po ponad 10 latach w schronisku... Ostatnio mieszkał u naszej szefowej, więc zdążyło się spełnić jego największe marzenie. Żegnaj Koziołku kochany .. ;( Smutne;( Quote
Blood Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 :shake::placz:Mysia_ napisał(a):Wczoraj za Tęczowy Most odszedł Koziołek po ponad 10 latach w schronisku... Ostatnio mieszkał u naszej szefowej, więc zdążyło się spełnić jego największe marzenie. Żegnaj Koziołku kochany .. ;( Smutne;( Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 ma może ktoś link do wątku ogólnego zabrzańskich bullowatych? Potrzebny mi jest, chciałam cos sprawdzić... ale oczywiście nie mogę znaleźć :( Quote
Bjuta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Mysia_']ma może ktoś link do wątku ogólnego zabrzańskich bullowatych? Potrzebny mi jest, chciałam cos sprawdzić... ale oczywiście nie mogę znaleźć :( http://www.dogomania.pl/threads/131128-wAE-tek-ogA-lny-zabrzaA-skich-bulowatych-czekajAE-w-schronisku Quote
Bjuta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Zrobiłam wspólne allegro Elmi i Małej. http://www.allegro.pl/item958892263_elmi_i_mala_najweselsze_dziewczyny_w_schr_pies.html Quote
Bjuta Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 [quote name='Mysia_'] Ciotki mam ogromną prośbę, jak chyba wszystkim nie działa mi wyszukiwarka na dogo, mam problemy ze znalezieniem zdjęć i opisów, zerknijcie kogo nie ma na naszym profilu cafeanimal i jeśli dysponujecie fotkami i opisami to poprosze na maila [email protected] chciałabym w przyszłym tygodniu mieć tam zdecydowaną większość naszych psiaków... Mysiu, zaczynam zapychać ci skrzynkę! I pamiętajcie o ogł dla Kisiaraf! Quote
Mysia_ Posted March 13, 2010 Author Posted March 13, 2010 [quote name='Bjuta']http://www.dogomania.pl/threads/131128-wAE-tek-ogA-lny-zabrzaA-skich-bulowatych-czekajAE-w-schronisku dzięki ;) [quote name='Bjuta']Zrobiłam wspólne allegro Elmi i Małej. http://www.allegro.pl/item958892263_elmi_i_mala_najweselsze_dziewczyny_w_schr_pies.html wariatki dwie :lol: Tylko trzeba pamiętać, że Elmi to ma charakterek :diabloti::mad: [quote name='Bjuta']Mysiu, zaczynam zapychać ci skrzynkę! I pamiętajcie o ogł dla Kisiaraf! dzięki, już kilka wrzuciłam na cafeanimal :lol: a co do Oferty to teraz juz totalnie nie wiem kogo dać, bo Asia ostatnio wysyłała ogłoszenia na maila i nie mam pojecia kto był, a kto nie :roll: Quote
Mysia_ Posted March 14, 2010 Author Posted March 14, 2010 no własnie tak myślałam :) Asiu, dodałam na cafeanimal z Twoich opisów Dodka, Brauna i Lambi :) Alvaro i Ołpka już mam, a Avi dopiero wrzucę jak już bedzie po sterylce, bo tak robię z wszystkimi suniami. Dzięki :) Quote
Bjuta Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Mysiu, nagrałam 2 płyty dvd z fotkami naszych psów i wysłałam Ci pocztą na schronisko - bo za dużo tych fot jest żeby je słać mejlem. Quote
Mysia_ Posted March 15, 2010 Author Posted March 15, 2010 Bjuta napisał(a):Mysiu, nagrałam 2 płyty dvd z fotkami naszych psów i wysłałam Ci pocztą na schronisko - bo za dużo tych fot jest żeby je słać mejlem. dziękuję Bjutko! :) od trzech godzin próbowałam tu cos napisać... Oszaleję z tym dogo :-( Quote
Mysia_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 http://www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2403 http://www.gtv.zabrze.pl/index.php?id=2387 Quote
Asia_Klero Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 myslalam jeszcze nad paroma psiakami jak bede miala czas to ci przesle;) Quote
Bjuta Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Mysiu, ślicznie tam wyglądasz! A czy ta Pysia, to jest nasz Pysio? Quote
graynew Posted March 16, 2010 Posted March 16, 2010 Dziewczyny przepraszam za offa, ale jednej z nas dogomaniaczce zachorowala corcia. Sprawa jest bardzo powazna lek wykryli guza mozgu. Potrzebne jest wsarcie finansowe jakiekolwiek. Tutaj watek i wiecej szczegolow. Mala Jagódka potrzebuje naszego wsparcia. Magya jej mama to jenda z najlepszych osob jakie poznalam na dogo. Cala soba oddana zwierzakom. Jak tak sobie o tym mysle to uwazam ze nie ma sprawiedliwosci na swiecie. ZAJRZYJCIE CHOCIAZ I PODNIESCIE WATEK! http://www.dogomania.pl/threads/181646-PomA-A-JagA-dce-Magyi Quote
Mysia_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 [quote name='Bjuta']Mysiu, ślicznie tam wyglądasz! A czy ta Pysia, to jest nasz Pysio? nie ;) Pysia to sunia, która jest podobna do Pysia i takie piękne imię dostała :) [quote name='graynew']Dziewczyny przepraszam za offa, ale jednej z nas dogomaniaczce zachorowala corcia. Sprawa jest bardzo powazna lek wykryli guza mozgu. Potrzebne jest wsarcie finansowe jakiekolwiek. Tutaj watek i wiecej szczegolow. Mala Jagódka potrzebuje naszego wsparcia. Magya jej mama to jenda z najlepszych osob jakie poznalam na dogo. Cala soba oddana zwierzakom. Jak tak sobie o tym mysle to uwazam ze nie ma sprawiedliwosci na swiecie. ZAJRZYJCIE CHOCIAZ I PODNIESCIE WATEK! http://www.dogomania.pl/threads/181646-PomA-A-JagA-dce-Magyi już patrzę... Quote
Mysia_ Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Bjuta napisał(a):Mysiu, a o Agdana ktoś pytał? były telefony, ale nic konkretnego... Jedni pytali co to za rasa, inni ile ma lat... a najbardziej konkretny telefon, no cóż.. Odpada, bo ludzie mieszkają na 2 piętrze :( Quote
Recommended Posts