Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 17.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Bjutko :cool3::loveu:

Pytałam Panią co ona taka skoczna, to się okazało, że z kotem sie wychowuje i wszędzie razem skaczą łącznie z mebalmi, parapetam i i firankami :lol: Ma na imię Fionka i baaaaardzo się uciszyła na widok swojej Pani :loveu:

Dzisiaj adoptowany został też owczarkowaty psiak, którego nawet tu nie wstawiałam i ten terierowaty Dżokerek, był u nas coprawda nie długo, ale trafił zapchlony i zarobaczony, więc pewnie i tak nikt go szukać nie będzie, chociaż normalny własciciel powinnien szukac zaraz na drugi dzień :mad:

Posted

nic z tego z Dersą :-( Sunia podoba się bardzo....ale nie są gotowi jeszcze na psa, myślą by wziąć sierściucha dopiero po wakacjach.....
cóż szkoda bo byłyby relacje fotkowe i domek pod kontrolą -bo to rodzina moja...
cóż zajmę się zaraz ogłoszeniami dla małej

edit. nie umiem linków wstawic :angryy:

e-oferty.com.pl
Dersa - piꫮa,wilczasta weso?a sunia / Psy > Pozosta?e - Zabrze
psy.pl
Adopcja psów - Psy.pl / Adopcje / DERSA
kupiepsa.pl
ale.gratka.pl
gieldaogloszen.pl
adopcje.org
mojpupil.pl

Posted

Tych zdjątek to żałuje równie jak dobrego domu... (wiem, to nieładnie....)
Szukamy zatem domu dla Dersy! Eria już zrobiła kilka ślicznych ogłoszeń

Posted

Patikujek napisał(a):
Z Boją niestety nie wypaliło:-(
Kabix hbyła na wizycie i ludzie zrozumieli jak wygląda sprawa z psem skaczącym przez płoty. Pani do mnie dzwoniła i przepraszała za zamieszanie, ale po długiej naradzie z mężem uznali że lepiej zrezygnować teraz niż potem. Myśleli że uda się im jakoś z nią na podwórku, a to niestety nie jest możliwe, szukamy więc dalej dla niej domku

Szukamy zatem dalej!

Posted

Z boją niestety nie wypaliło:-(
Kabix hbyła na wizycie i ludzie zrozumieli jak wygląda sprawa z psem skaczącym przez płty. Pani do mnie dzwoniła i przepraszała za zamieszanie, ale po długiej naradzie z mężem uznali że lepiej zrezygnować teraz niż potem. Myśleli że uda się im jakoś z nią na podwórku, a to niestety nie jest możliwe, szukamy więc dalej dla niej domku

Posted

Bejton poz.6310 zostal przerzucony przez schroniskowy płot. To młody bardzo energiczny i kontaktowy psiak, chociaż początkowo nieufny. Uwielbia biegać i szczekać, idealny przyjaciel do domku z ogrodem. Raczej dogaduje się z innymi psiakami.

Posted

qrde, czasu ciągle za mało na wszystko co by chciało się zrobić :shake:

Dzisiaj do domku poszedł Bango :cool3::loveu::loveu::loveu: i własciciel zgłosił się po astka, którego wczoraj jego córka zostawiła pod Biedronką :mad:

Posted

A ja właśnie zmontowałam Bango filmik, będzie na pamiątkę! :lol:
Mysiu, jeśli przyszły nowe psiaki to daj cynk, bo to allegro ze Świeżakami jest bardzo popularne! Ma 529 wejść i ... 3 obserwatorów!

Posted

Bjuta napisał(a):
A ja właśnie zmontowałam Bango filmik, będzie na pamiątkę! :lol:
Mysiu, jeśli przyszły nowe psiaki to daj cynk, bo to allegro ze Świeżakami jest bardzo popularne! Ma 529 wejść i ... 3 obserwatorów!

fotki nowych psiaków mam porobione tylko muszę z nimi porządek zrobić ;)