Sonka95 Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Jakie fajne :loveu: Oskarek zmęczony po spacerku :) [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/Zdj1190cie0268_zps8e1760f5.jpg[/url] Quote
Oscar Patric Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 witamy się:) Spacerowaliśmy 3.5 godzinki,Księciunio zmęczony,pobiegał sobie za patykiem,po nurkował w strumyku i potarzał się w trawie,a jaki szczęśliwy wracał z lasu:razz:.Dzisiaj przez głupote właściciela podbiegł do Nas szczeniak Goldena,Oscar go olał,a jak właściciel w końcu po psa dupę ruszył,Synek nawarczał na niego:angryy:,w sumie nie wiem co było grane.Mama mówi,że ten facet był zły.Brat wzioł się w końcu za pisanie pracy magisterskiej,już rok ją odkładał. Quote
Guest wolfheart Posted April 25, 2013 Posted April 25, 2013 Ja mam uczulenie na podbiegaczy :angryy: rozumiem ,że szczeniak może się komuś wymsknąć(wypadało by jednak go pilnować ),ale niestety większośc ludzi to ignoranci Quote
Oscar Patric Posted April 25, 2013 Author Posted April 25, 2013 [quote name='marta.k9080']Ja mam uczulenie na podbiegaczy :angryy: rozumiem ,że szczeniak może się komuś wymsknąć(wypadało by jednak go pilnować ),ale niestety większośc ludzi to ignoranci[/QUOTE] Tak,Oni nie chcą zabrać psa,ponieważ twierdzą,że Oscar ich pogryzie,zamiast za wczasu pomyślei psazabrać,ale wiadomo takich mądrych inaczej myślenie boli po prostu:diabloti: Quote
phase Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Miłego ciepłego, słonecznego weekendziku życzymy. :) Quote
Sonka95 Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Ja nie nawidze podbiegaczy w okresie cieczki u Soni wtedy to jest okropne :angryy: Quote
Izabela124. Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Witam Oscarkowa Pańciu :) [INDENT] [B]Zapraszam na bazarek dla Rustiego, proszę o podrzucanie i zakupy :smile:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242719-Dla-psa-do-czytania-do-ubrania-misz-masz-na-Rustiego-do-7-maja-godz-21?p=20778667#post20778667"][B]<KLIK>[/B][/URL] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Rustibazar.jpg[/IMG] [/INDENT] Quote
Oscar Patric Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 [quote name='phase']Miłego ciepłego, słonecznego weekendziku życzymy. :)[/QUOTE] Dziękujemy Kochane:) [quote name='Sonka95']Ja nie nawidze podbiegaczy w okresie cieczki u Soni wtedy to jest okropne :angryy:[/QUOTE] oj,Ja też nie [quote name='Izabela124.']Witam Oscarkowa Pańciu :) [INDENT] [B]Zapraszam na bazarek dla Rustiego, proszę o podrzucanie i zakupy :smile:[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/242719-Dla-psa-do-czytania-do-ubrania-misz-masz-na-Rustiego-do-7-maja-godz-21?p=20778667#post20778667"][B]<KLIK>[/B][/URL] [IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New 2013/Rustibazar.jpg[/IMG] [/INDENT] [/QUOTE] Doberek Izuś:) Już się w końcu czuję,nawet dobrze,po weekendzie majowym,muszę na głowę stanąc i mieć pracę,będzie cieżko,ale się nie poddam.Oscarek dzisiaj był zaś bardzo grzeczny,szybko dał się odwołąć,jak zobaczył Onka,potem go pochwaliłam:multi:.Nie jest tak źle,najgorzej jest jak jakiś pies pierwszy awanturę zaczyna:angryy: .Synek już widzę że,od jakiego czasu nie chce być głaskany przez obce osoby,albo się spina albo warczy,Misiek mówi że to przez to,że jest co raz starszy i potrzebuje więcej spokoju.A tak patrząc ostatnimniami Synek wiecej śpi,nie che aby brać go na ręce. Quote
Ty$ka Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Hej :) I tak są u Was ogromne postępy, gratulujemy :D Quote
Guest wolfheart Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 hej :) bardzo ładnie się Oscar zachował:multi: Quote
Oscar Patric Posted April 26, 2013 Author Posted April 26, 2013 Też jestem z niego mega dumna:multi:,byłam na randce,miło było,może jeszcze się powtórzy,kto wie...:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 dzień dobry w piękną,słoneczną sobotę :) :) Oscarka boli,brzuszek,zrobiłam mu masaż,a na dworze trawy pojadł,a potem ją zwymiotował,am lekko ciepławy nosek,gotuję mu rosołek,ale dostanie oczywiście tylko sam wywar.Nawet nie wiem czemu ma problemy z żołądkiem,wczoraj nic nie zjadł.Księciuniowi zaczeły nie podobać się hałasy,jak na dworze albo u sąsiadów jest głośno Synek szczeka i się jeży,a nigdy mu to nie przeszkadzało. Quote
Sonka95 Posted April 27, 2013 Posted April 27, 2013 Sonia dzisiaj też pasła się na trawie i ją wcinała , ale dobrze sie czuje :) Skoro zwymiotował to powinno byc lepiej ;) Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 Nie jest źle rosołek wypił,a teraz śpi sobie pod kołderkę:) :) Quote
Oscar Patric Posted April 27, 2013 Author Posted April 27, 2013 (edited) [quote name='lula2010']zagladamy weekendowo :lol:[/QUOTE] witamy witamy:) Akurat skończyłam oglądac"Blair Witch Projekt", oraz " Księga Cieni:Blair Witch2",nawet ciekawe,ale jak dla mnie nie był ani mocnym ani strasznym filmem. Planuję mały remoncik łazienki,brat obiecał,że jak będzie miał wolne to mi pomorze:multi:,we wtorek idę do lekarza,aby sprawdzić czy mam już zdrowe oskrzela.Jak tak,zaczynam zaś na nowo Nasze nocne bieganko z Księciuniem.Siostra poprawiła wyniki w nauce,więc dałam jej swój fot,(3 mi nie potrzeba:eviltong:) dostała Samsung Galaxy Ace 2,chciała mojego Samsunga Galaxy S3,ale nic z tego:diabloti:,obiecałam,że dostanie iPad Apple,o ile wyniki będą takie same.Wiadomo,że mogłybyć by jeszcze lepsze,ją na to stać,ale wiadomo. Edited April 27, 2013 by unikatowydiament Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 U Nas zimno i deszcz pada Księciunio lepiej się czuje,rano wypił jogurcik,a potem dostanie trochę ryżu na mleku,aby żołądka nie przeciążać.Trzeba za chwilę z Synkiem na spacerek iść,na szczęście nie pada teraz. Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='unikatowydiament']U Nas zimno i deszcz pada Księciunio lepiej się czuje,rano wypił jogurcik,a potem dostanie trochę ryżu na mleku,aby żołądka nie przeciążać.Trzeba za chwilę z Synkiem na spacerek iść,na szczęście nie pada teraz.[/QUOTE] A my poszłyśmy w deszcz:diabloti: Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='marta.k9080']A my poszłyśmy w deszcz:diabloti:[/QUOTE] oj,to odważne jesteście:eviltong:,My to ciepłoluby:lol: Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj,to odważne jesteście:eviltong:,My to ciepłoluby:lol:[/QUOTE] No proszę,jaki pan taki pies:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [quote name='marta.k9080']No proszę,jaki pan taki pies:evil_lol:[/QUOTE] oj,tak u Nas to sprawdza się w 100 procentach:lol: Quote
Oscar Patric Posted April 28, 2013 Author Posted April 28, 2013 [COLOR=#ff0000][/COLOR][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana]informacje kopiowane z wydarzenia na fb* [/FONT] [FONT=Verdana]Mam na imię Glizda. Jestem jeszcze bardzo młodziutka, bo dopiero niedawno skończyłam rok.Ale jestem tu już od jakiegoś czasu. Czekam i czekam ale nikt o mnie nie pyta!! Dlaczego ??? Przecież nie jestem brzydka,prawda??? Bardzo, ale to bardzo lubię sport. Mogę biegać, skakać, latać, bawić się do upadłego. No już taka jestem zwariowana Ale jestem tez bardzo towarzyska i potrafię dogadać się z każdym psiakiem czy tez kotem. Mam jeszcze więcej zalet ale chciałabym je zachować dla mojego przyszłego opiekuna. Przecież nie mogę zdradzać wszystkiego od razu [/FONT] [FONT=Verdana]Potrzebuje kogoś kto tak jak ja lubi ruch!!!.Kogoś kto będzie ze mną pracował i się bawił.!!! Kogoś kto wychowa mnie na idealnego pitbulla !!!! Oczywiście wiem, że nie ma nic za darmo i ze swojej strony obiecuję, że dam wiele radości i miłości, ale takiej bezgranicznej miłości już do samego końca !!! [/FONT] [FONT=Verdana]Tomek jest już gotowy, więc ot teraz możecie do niego dzwonić. On mało śpi, więc dzwońcie o każdej porze dnia i nocy [/FONT][IMG]http://www.forum.amstaff.tox.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif[/IMG][FONT=Verdana] [/FONT] [FONT=Verdana]Sunia oecnie przebywa w Poznaniu [/FONT] [FONT=Verdana]Tel. kontaktowy 886 506 632 [/FONT][/COLOR][URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/suczka_zps5fc1683b.jpg.html][IMG]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/suczka_zps5fc1683b.jpg[/IMG][/URL][COLOR=#ff0000][FONT=Verdana] [/FONT][/COLOR] Quote
Guest wolfheart Posted April 28, 2013 Posted April 28, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj,tak u Nas to sprawdza się w 100 procentach:lol:[/QUOTE] u nas w 99% bo ja jestem odważna ,a nad Luny odwagą jeszcze pracujemy...;) Quote
Recommended Posts