Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wrzuciłam Brunusia na kilka portali ogłoszeniowych:

cafeanimal.pl
morusek.pl
petworld.pl
pineska.pl
gumtree.pl
anonseogloszenia.pl
kupsprzedaj.pl
olx.pl

to początek, jutro postaram się zrobić więcej:)

Posted

Megii przed chwilą dostałam maila od Pani zainteresowanej Maluchem...napisałam jej w skrócie jak się odbywa adopcja psiaka i poprosiłam żeby do Ciebie jutro zadzwoniła:)

aha...podaj mi proszę na pw maila do siebie, rzeczywiście w ogłoszeniach lepiej podawać tel i adres mailowy

Posted

Generalnie Pan miły; proponuje dla Bruna dom z ogrodem; bez kojca; mieszkanie w domu i wypady na ryby:) Mieszka gdzieś na podlasiu ale teraz jest w Warszawie bo tu mieszka w tygodniu z dziewczyną w bloku - tak zrozumiałam. Oczywiście Bruno ma być przez caly czas przy nich. Mój Darek czesto jezdzi na trasie do Białegostoku takze mógłby zaglądać do chłopaka. ale póki co zobaczymy czy przyjadą.

Posted

Dzwoniła:) Odwołałam pierwszego bo ta Pani jest rewelacyjna:) Będzie dziś o 18:) Dom z ogrodem, Piaseczno, trzy koty, Pani jest weterynarzem. Bruno będzie mieszkał w domu:)
Powiem Wam, ze żadne psiaki nie wyaadoptowują się tak szybko jak szczeniaki; a jakie zainteresowanie - jak dla mnie szok bo ja zdecydowanie wolę dorosłe i po przejściach. Szczeniak w hoteliku jest góra tydzień i ma dom:)

Posted

megii1 napisał(a):
Dzwoniła:) Odwołałam pierwszego bo ta Pani jest rewelacyjna:) Będzie dziś o 18:) Dom z ogrodem, Piaseczno, trzy koty, Pani jest weterynarzem. Bruno będzie mieszkał w domu:)
Powiem Wam, ze żadne psiaki nie wyaadoptowują się tak szybko jak szczeniaki; a jakie zainteresowanie - jak dla mnie szok bo ja zdecydowanie wolę dorosłe i po przejściach. Szczeniak w hoteliku jest góra tydzień i ma dom:)

No to się cieszę:):):)

wiedziałam że Maluch w mig pójdzie do domku:)

Posted

Piromanka napisał(a):
Czyli ogłoszeń nie muszę robić....
Super, że tak szybko znalazł dom! I to jaki super!

Jeszcze nie znalazł - nie zapeszaj:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Dokładnie;)

Megii daj znać wieczorem jak wypadła wizyta...
Kochana, tak czy inaczej - zawsze jak znajdę psiaka, a w szczególności szczeniaka - piszę do Ciebie:) Przynosisz szczęscie:)

Posted

megii1 napisał(a):
Kochana, tak czy inaczej - zawsze jak znajdę psiaka, a w szczególności szczeniaka - piszę do Ciebie:) Przynosisz szczęscie:)

Tia.....ogłaszam już jakiś czas malutką sunię (też szczeniorka) i kurde nic.....no ale najważniejsze że Bruno ma szansę:)

trzymam kciuki:)

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Czy to prawda że można się cieszyć?:);)

Tak można się cieszyć:) Bruno już w swoim super domku:) Państwo przemili i zakochani od pierwszego wejrzenia w Przystojniaku. Dzwoniłam już do nich jak sprawuje się Bruno i podobnie rewelacyjnie - zrobił obchód ogródka, załatwił na dworze wszystkie potrzeby fizjologiczne, zaakceptował posłanko - jest szczęśliwy:) A jeszcze parę dni temu nie miał chłopak nic. Dodam, ze miałam dziś 11 telefonów w jego sprawie - część osób odesłałam do Idusiek bo wiem że ma szczeniaki:) A tu chłopak jeszcze u nas:

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Bardzo się cieszę:loveu:...to była mega expresowa adopcja:):):)

I jeszcze raz bardzo dziękuję za pomoc:) To była Pani od Ciebie:)