Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam taką wiadomość

Fuks wczoraj miał zdjęty gips trochę pobiegał na trzech łapach. Na pewno łapa jest zastana i musi ją rozruszać zobaczymy co się będzie dziać.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Fuks nadal czeka na dom...

Opis ze strony schroniska

Numer: 1307
Imię: Fuks
W schronisku od: 07.06.2010r.
Fuks to młody sympatyczny piesek po wypadku i bardzo skoplikowanej operacji potrzebuje kogoś kto pomógłby mu pomóc odzyskać dawną sprawność. Potrzebuje dużo ruchu aby odbudować mięśnie po długim okresie w gipsie. Do ludzi i innych zwierząt nastawiony bardzo przyjaźnie.

• 2 weeks later...
Posted

Czeka cały czas.

Z tego, co wiem to chodzi ostrożnie na tę łapkę, ale przydałoby się znacznie więcej ćwiczeń...
pewnie mięśnie osłabione..

• 3 weeks later...
Posted

Dzwoniła wczoraj jakaś pani, jej córka jest zainteresowana (osoba dorosła i samodzielna, nie wiem czemu pani dzwoniła ale w sumie pytała tylko czy aktualne i że córka się skontaktuje) na razie cisza ale może jeszcze coś z tego będzie.

Posted

A do mnie pisła jakaś 21 letnia dziewczyna

Może to ta sama. Ma na imię Kamila

Witam serdecznie.
W pierwszej kolejności chciałam zapytać czy piesek "FUKS" znalazł już dom?

Jeżeli nie to ten meil będzie już niektualny. Pozowole przedstawić sobie Pani moją sytuacje obecną. W tym momencie przebywa u nas seter irlandzki znajomych który jest z nami juz od kilku dobrych miesięcy jednak nie zostanie z nami na zawsze bo gdy tylko właściciel kupi dom zabiera go od nas..Mam 21 lat i psy w moim życiu były od zawsze kocham je i nie potrafie wyobrazic sobie zycia bez nich dlatego juz przegladam ogłoszenia i kiedy zobaczyłam fuksa serse zabiło mi mocniej. Życzę mu żeby znalazł dom jak najszybciej ale gdyby do czasu kiedy właścicel zabierze nam seterka jeszcze czekał napewno u nas miałby raj. Czy mogłabym tylko zapytać czy wiadomo jak fuks zachowuje się w domu kiedy jest sam czy niszczy wyje?To dla nas istotne informacje poniewaz pracujemy i piesiu musialby zostawac po 3-4 godzinki dziennie sam.JAki jesy wobec innych psów i jak jego łapka?

POzdrawiam

Czas pokaże kiedy seterek od nas odejdzie ale gdyby on jeszcze czekał to czuje że zawiązałaby sie między nami mocna więź..Wie Pani problem w tym że dla nas to dośc istotne jak się ta pięknota zachowuje w domu kiedy jest sam mamy bardzo upierdliwą Panią sąsiadke z na przeciwka i.. kurcze jak to sprawdzić no nic będziemy sie nad tym zastanawiac kiedy już będziemy wiedzieć kiedy nasz seterek nas opuszcza..Ja mu życzę jak najszybszego znalezienia domku ale jednak w sercu nadzieje zawsze można mieć pokochałam go już... Proszę tylko o informację jakby Pani mogła mnie poinformować jeżeli fuks znajdzie dom..GDzie Fuks przebywa teraz ??Daleko od Krakowa?? Pozdrawiam

Mariusz napisał do Niej maila z opisem Fuksa

• 2 weeks later...