fizia Posted June 28, 2010 Author Posted June 28, 2010 50 zł od Kingi i Piotrka wpłaciłam przed chwilką czyli brakuje 150 zł Quote
truskawa144 Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 Właśnie, ciekawe jak on się miewa. Musze zapytać przy okazji. W tym tyg miałam jechać do schroniska ale nie dałam rady. Quote
fizia Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Mam taką wiadomość Fuks wczoraj miał zdjęty gips trochę pobiegał na trzech łapach. Na pewno łapa jest zastana i musi ją rozruszać zobaczymy co się będzie dziać. Quote
fizia Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Łapka się już chyba zagoiła - ale jeszcze Dom potrzebny!! Quote
fizia Posted August 16, 2010 Author Posted August 16, 2010 Fuks nadal czeka na dom... Opis ze strony schroniska Numer: 1307 Imię: Fuks Wiek: 1,5 roku W schronisku od: 07.06.2010r. Fuks to młody sympatyczny piesek po wypadku i bardzo skoplikowanej operacji potrzebuje kogoś kto pomógłby mu pomóc odzyskać dawną sprawność. Potrzebuje dużo ruchu aby odbudować mięśnie po długim okresie w gipsie. Do ludzi i innych zwierząt nastawiony bardzo przyjaźnie. Quote
Betta Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 dawno nie widziałam tu tak przejmująco uroczej mordki : ) ktos wie jak miewa sie to 20 kg szczęścia ??? jak z tym chodzeniem..... Quote
fizia Posted August 31, 2010 Author Posted August 31, 2010 Czeka cały czas. Z tego, co wiem to chodzi ostrożnie na tę łapkę, ale przydałoby się znacznie więcej ćwiczeń... pewnie mięśnie osłabione.. Quote
fizia Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Zrobiłam trochę nowych ogłoszen Bardzo by się tej biednej łapce przydała jakaś rehabilitacja... Quote
truskawa144 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dzwoniła wczoraj jakaś pani, jej córka jest zainteresowana (osoba dorosła i samodzielna, nie wiem czemu pani dzwoniła ale w sumie pytała tylko czy aktualne i że córka się skontaktuje) na razie cisza ale może jeszcze coś z tego będzie. Quote
fizia Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 A do mnie pisła jakaś 21 letnia dziewczyna Może to ta sama. Ma na imię Kamila Witam serdecznie. W pierwszej kolejności chciałam zapytać czy piesek "FUKS" znalazł już dom? Jeżeli nie to ten meil będzie już niektualny. Pozowole przedstawić sobie Pani moją sytuacje obecną. W tym momencie przebywa u nas seter irlandzki znajomych który jest z nami juz od kilku dobrych miesięcy jednak nie zostanie z nami na zawsze bo gdy tylko właściciel kupi dom zabiera go od nas..Mam 21 lat i psy w moim życiu były od zawsze kocham je i nie potrafie wyobrazic sobie zycia bez nich dlatego juz przegladam ogłoszenia i kiedy zobaczyłam fuksa serse zabiło mi mocniej. Życzę mu żeby znalazł dom jak najszybciej ale gdyby do czasu kiedy właścicel zabierze nam seterka jeszcze czekał napewno u nas miałby raj. Czy mogłabym tylko zapytać czy wiadomo jak fuks zachowuje się w domu kiedy jest sam czy niszczy wyje?To dla nas istotne informacje poniewaz pracujemy i piesiu musialby zostawac po 3-4 godzinki dziennie sam.JAki jesy wobec innych psów i jak jego łapka? POzdrawiam Czas pokaże kiedy seterek od nas odejdzie ale gdyby on jeszcze czekał to czuje że zawiązałaby sie między nami mocna więź..Wie Pani problem w tym że dla nas to dośc istotne jak się ta pięknota zachowuje w domu kiedy jest sam mamy bardzo upierdliwą Panią sąsiadke z na przeciwka i.. kurcze jak to sprawdzić no nic będziemy sie nad tym zastanawiac kiedy już będziemy wiedzieć kiedy nasz seterek nas opuszcza..Ja mu życzę jak najszybszego znalezienia domku ale jednak w sercu nadzieje zawsze można mieć pokochałam go już... Proszę tylko o informację jakby Pani mogła mnie poinformować jeżeli fuks znajdzie dom..GDzie Fuks przebywa teraz ??Daleko od Krakowa?? Pozdrawiam Mariusz napisał do Niej maila z opisem Fuksa Quote
truskawa144 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Tak, to chyba ta córka właśnie, podobne pytania. Tamta pani tez pytała czy wiadomo jaki jest w domu. Ale właściwie z nią rozmawiałam ze 2 min. bo córka miała dzwonić. Quote
fizia Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Fuksik - wszystkiego dobrego z okazji Dnia Kundelka!!! Jakiegoś wspaniałego Domku - i to jak najszybciej!!! Quote
Recommended Posts