Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty Iza, nie trzymaj mnie tak w niepewności......napisz cuś wreszcie :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No w łasnie chociaż raz coś mądrego powiedział :diabloti:

Iza i jak tam maleńka?:roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No w łasnie chociaż raz coś mądrego powiedział :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza i jak tam maleńka?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Izaaaaaaaaaa:helo:...... co tam u Ciebie?

(co za jeNdza z tej Jabłkowej.....to chyba Renetka, bo jakaś taka kwaśna, mimo że złota:evil_lol:)

Posted

[quote name='Menrzuś']Izaaaaaaaaaa:helo:...... co tam u Ciebie?

(co za jeNdza z tej Jabłkowej.....to chyba Renetka, bo jakaś taka kwaśna, mimo że złota:evil_lol:)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Co ty ja taki kortlandzik słodziutki jestem :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co ty ja taki kortlandzik słodziutki jestem :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

......a czasami myślę, że Antonówka :diabloti:

Posted

Cześć Kofffffffffani.
Dopiero dziś wyszłyśmy za szpitala. Od czwartku tam kwitłyśmy :shake: Ale po kolei.
W czwartek- przyjęcie. W piątek rano poszłyśmy na rezonans. Miał być o 8.00. Zaczął się o 9.15, bo nie było anestezjologa :angryy: Zuzia musiała być na czczo, więc o 9.00 już dostała szału "głodowego". Po rezonansie wybudziła się o 11.00, a mogła zjeść dopiero o 14.00... Trzy godziny uspokajaia maleńkiego, głodnego złośnika. Nikomy tego nie życzę. Wróciłyśmy na salę (całe szczęście, że była jednoosbowa) i czekamy na info, kiedy możemy wyjść. Ale przyszedł Zuzy lekarz i mówi, że zostajemy do poniedziałku, bo dpoiero wtedy będą wyniki i od razu małej zrobią zabieg. I na nic moje prośby, że na weekend wyjdziemy i w poniedziałek się zgłośimy. Stwidził, że jak ostatnio wypuścił dziecko do domu, to wróciło z infekcją i nic nie wyszło z zaplanowanego zabiegu. Więc cały weekend siedziałyśmy w szpitalu. W poniedziałek były wyniki- wszystko OK, można robić zbieg. We wtorek zabieg polegający na wstrzyknięciu leku w naczyniaka. Mała komplikacja w postaci wysypki na całym ciele w trakcie podawania leku i następna doba w szpitalu na obserwacji. Ale w końcu dziś nas wypuścili. zuzka czuje się wyśmienicie, ale na rezultaty zabiegu musimy poczekać. Mejmy nadziję, że poskutkuje i nie będzie trzeba go powtarzać :-)

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Kofffffffffani.
Dopiero dziś wyszłyśmy za szpitala. Od czwartku tam kwitłyśmy :shake: Ale po kolei.
W czwartek- przyjęcie. W piątek rano poszłyśmy na rezonans. Miał być o 8.00. Zaczął się o 9.15, bo nie było anestezjologa :angryy: Zuzia musiała być na czczo, więc o 9.00 już dostała szału "głodowego". Po rezonansie wybudziła się o 11.00, a mogła zjeść dopiero o 14.00... Trzy godziny uspokajaia maleńkiego, głodnego złośnika. Nikomy tego nie życzę. Wróciłyśmy na salę (całe szczęście, że była jednoosbowa) i czekamy na info, kiedy możemy wyjść. Ale przyszedł Zuzy lekarz i mówi, że zostajemy do poniedziałku, bo dpoiero wtedy będą wyniki i od razu małej zrobią zabieg. I na nic moje prośby, że na weekend wyjdziemy i w poniedziałek się zgłośimy. Stwidził, że jak ostatnio wypuścił dziecko do domu, to wróciło z infekcją i nic nie wyszło z zaplanowanego zabiegu. Więc cały weekend siedziałyśmy w szpitalu. W poniedziałek były wyniki- wszystko OK, można robić zbieg. We wtorek zabieg polegający na wstrzyknięciu leku w naczyniaka. Mała komplikacja w postaci wysypki na całym ciele w trakcie podawania leku i następna doba w szpitalu na obserwacji. Ale w końcu dziś nas wypuścili. zuzka czuje się wyśmienicie, ale na rezultaty zabiegu musimy poczekać. Mejmy nadziję, że poskutkuje i nie będzie trzeba go powtarzać :-)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No przeboje muszą być....w naszej służbie zdrowia bez nich się nie obejdzie....ale na szczęscie już po wszystkim i juz jestescie w domu. Na pewno wsio się udało i na tym się skończy wasza przygoda ze szpitalem. Ciesze się bardzo i całuje was mocno :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Ufff..... Cieszę się ogromnie, że jesteście w domu.
Nic tak dobrze nie wpływa na dobre samopoczucie jak własne "cztery kąty"...
Ucałowania.:loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Trzymamy się! Mocno! :loveu::loveu::loveu:[/quote]

Ale bez przesady - jeszcze wytrzeszczu dostaniecie od takiego mocnego trzymania się :evil_lol:

;)

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Czeee Izunia ja tylko na chwilke co by ci życzyć wszystkiego naj z okazji dnia babola :Rose: i spadam do małej. Całuski dla was :loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jabłuszkowa! Muczos gracjas za życzonka! Ja nieco spóźnione, ale szczere Ci ślę życzona wszystkiego naj, naj, naj!

Jak w pracy? A jak mała to znosi?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Cześć Izunia:loveu:...dziękuje za zyczonka :loveu:
No jak w pracy?.....lepiej juz widze światełko w tunelu...tzn doprowadzam wszystko powoli do stanu sprzed katastroficznych pracowników :evil_lol:.
malutka w sumie znosi to dobrze...tylko nie chce spac w ciągu dnia bo zapamiętała sobie że akurat w tym czasie jak ona śpi ja wychodze do pracy więc mam małe przeboje ale damy sobie rade. Bardzo się starałam w weekend poświęcić jej max czasu:loveu:[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic] [COLOR=Green]A jak Zuzanka?[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Zuzce wykluwają się następne zęby... Jest strasznie zmierzła.... Potrafi siedzieć na doopie i płakać, a jak chcę ją pogłaskać lub przytulic to mnie odpycha... Ostatnio wycięła takie numer, że płakała, płakała, zrobiła sobie przerwę na przeciągnięcie, ziewnięcie,m mały uśmiech i dalej w płacz....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuzce wykluwają się następne zęby... Jest strasznie zmierzła.... Potrafi siedzieć na doopie i płakać, a jak chcę ją pogłaskać lub przytulic to mnie odpycha... Ostatnio wycięła takie numer, że płakała, płakała, zrobiła sobie przerwę na przeciągnięcie, ziewnięcie,m mały uśmiech i dalej w płacz....[/quote]

Bo to inteligentna, myśląca Dziewczynka...:evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zuzce wykluwają się następne zęby... Jest strasznie zmierzła.... Potrafi siedzieć na doopie i płakać, a jak chcę ją pogłaskać lub przytulic to mnie odpycha... Ostatnio wycięła takie numer, że płakała, płakała, zrobiła sobie przerwę na przeciągnięcie, ziewnięcie,m mały uśmiech i dalej w płacz....[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Hmmmmm skąd ja to znam...niech pomyśle:hmmmm: Buhahahahahahaha....mam to samo :roflt::roflt::roflt:

A tak w ogóle to cześć przyszłam powiedzieć:loveu::loveu::loveu:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Jagoda*']Bo to inteligentna, myśląca Dziewczynka...:evil_lol:[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Hmmmmm skąd ja to znam...niech pomyśle:hmmmm: Buhahahahahahaha....mam to samo :roflt::roflt::roflt:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A tak w ogóle to cześć przyszłam powiedzieć:loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Te płacze to zostają u kobit raczej na zawsze :cool3:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Te płacze to zostają u kobit raczej na zawsze :cool3:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No raczej.....ćwiczą go od dziecka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Avanti znów na endoskopii. Rano zostawiłam go u weta, odbieram po południu. I wtedy będę wiedziała na 100% co mu jest :-(

Żebyście widziały, jak on na mnie patrzył, jak go wetka zabierała.... :-( Takim błagalnym wzrokiem... :-(

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No raczej.....ćwiczą go od dziecka:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

No bo przecież płacz musi "wyglądać" i brzmieć przekonująco i perfekcyjnie :evil_lol: