Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Właśnie dlatego były te dwa diabełki :eviltong::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ahhhaaaa:roll:...............................Buhahahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:.........................eeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh.........Buhahahahahahahahaa:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ahhhaaaa:roll:...............................Buhahahahahahahahahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:.........................eeeeeeeehhhhhhhhhhhhhhh.........Buhahahahahahahahaa:roflt::roflt::roflt:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Fajnie, że masz dobry ubaw :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Fajnie, że masz dobry ubaw :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Trzeba umieć smiać się z siebie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Trzeba umieć smiać się z siebie :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Tylko, że TY sie rechoczesz ze mnie :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']papapapapapa[/quote]

pa pa :multi:

Posted

[quote name='Menrzuś']Tylko, że TY sie rechoczesz ze mnie :evil_lol:

[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No akurat w tym wypadku to z siebie samej bo nie zajarzyłam tych Diabełków :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No akurat w tym wypadku to z siebie samej bo nie zajarzyłam tych Diabełków :evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No chyba że.....nie zajarzyłem :roll::evil_lol:

[quote name='niki_ill']HEj

Gdzie fotki??? Same gadulstwo :evil_lol:

Pozdrowionka[/quote]

No, trzeba jakoś czas wypełnić czekając na nowe fotki ;)

Posted

[quote name='niki_ill']HEj

Gdzie fotki??? Same gadulstwo :evil_lol:

Pozdrowionka[/quote]

Fotki to były parę stron dalej :eviltong:

[quote name='Menrzuś']No chyba że.....nie zajarzyłem :roll::evil_lol:

No, trzeba jakoś czas wypełnić czekając na nowe fotki ;)[/quote]

Jak zawsze Menrzusiu masz rację!

[quote name='Jagoda*']...dialogi na...cztery nogi...;)[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Dzisiaj będę z Wami króciutko. Jutro wogóle. Pamiętajcie o moich bazarkach... I trzymajcie kciukasy!
Jadę dziś z Zuzią do szpitala. Jutro rano będzie miała robiony rezonans magnetyczy. Jako, że jest jeszcze malutka, będzie musiała zostać do rezonansu uśpiona, aby się nie ruszała. No i możecie sobie tylko wyobrazić, jak w związku z tym jestem zestresowana...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzisiaj będę z Wami króciutko. Jutro wogóle. Pamiętajcie o moich bazarkach... I trzymajcie kciukasy!
Jadę dziś z Zuzią do szpitala. Jutro rano będzie miała robiony rezonans magnetyczy. Jako, że jest jeszcze malutka, będzie musiała zostać do rezonansu uśpiona, aby się nie ruszała. No i możecie sobie tylko wyobrazić, jak w związku z tym jestem zestresowana...[/quote]

No to faktycznie....nie dziwię się. Sama tam nie będziesz :thumbs:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Dzisiaj będę z Wami króciutko. Jutro wogóle. Pamiętajcie o moich bazarkach... I trzymajcie kciukasy!
Jadę dziś z Zuzią do szpitala. Jutro rano będzie miała robiony rezonans magnetyczy. Jako, że jest jeszcze malutka, będzie musiała zostać do rezonansu uśpiona, aby się nie ruszała. No i możecie sobie tylko wyobrazić, jak w związku z tym jestem zestresowana...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojej Izuś a dlaczemu ten rezonans :crazyeye:. Oczywiście koffana wiesz że ściskam kciukaski i jestem z Tobą :kciuki:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']No to faktycznie....nie dziwię się. Sama tam nie będziesz :thumbs:[/quote]

Wiem :loveu:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojej Izuś a dlaczemu ten rezonans :crazyeye:. Oczywiście koffana wiesz że ściskam kciukaski i jestem z Tobą :kciuki:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Zuza ma naczyniaka w okolicy skroni. Niestety nie wchłania się i trzeba go usunąć. Ale żeby to zrobić i ocenić jakim sposobem, należy zerknąć w głąb niego...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wiem :loveu:

Zuza ma naczyniaka w okolicy skroni. Niestety nie wchłania się i trzeba go usunąć. Ale żeby to zrobić i ocenić jakim sposobem, należy zerknąć w głąb niego...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ojej to faktycznie takie maleństwo a tyle przeżyć-ahhhhhhhhhhhh................ ale na pewno wsio bedzie ok..........trzymam mocno kciukasy aż mnie bolą......jestem z wami myślami:loveu::loveu::loveu: Buziolki dla malutkiej :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Wiem :loveu:

Zuza ma naczyniaka w okolicy skroni. Niestety nie wchłania się i trzeba go usunąć. Ale żeby to zrobić i ocenić jakim sposobem, należy zerknąć w głąb niego...[/quote]

biedna mała.....i mama
ale o ile wiem, to nie jest trudny zabieg

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ojej to faktycznie takie maleństwo a tyle przeżyć-ahhhhhhhhhhhh................ ale na pewno wsio bedzie ok..........trzymam mocno kciukasy aż mnie bolą......jestem z wami myślami:loveu::loveu::loveu: Buziolki dla malutkiej :loveu::loveu::loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Buziolki przekażę, jak wrócę do domku... :loveu:

[quote name='Menrzuś']biedna mała.....i mama
ale o ile wiem, to nie jest trudny zabieg[/quote]

Na razie lekarze są jak najdalej od interwencji chirurgicznej. Wstępnie będą robili "odstrzykiwanie". Polega to na wstrzykiwanie płynów w naczynika. Powinny one powodować zamykanię się naczyń krwionośnych i zanikanie. Mam nadzieję, że na tym się skończy!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Buziolki przekażę, jak wrócę do domku... :loveu:

Na razie lekarze są jak najdalej od interwencji chirurgicznej. Wstępnie będą robili "odstrzykiwanie". Polega to na wstrzykiwanie płynów w naczynika. Powinny one powodować zamykanię się naczyń krwionośnych i zanikanie. Mam nadzieję, że na tym się skończy![/quote]

Napewno na tym sie skończy ;):loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Buziolki przekażę, jak wrócę do domku... :loveu:

Na razie lekarze są jak najdalej od interwencji chirurgicznej. Wstępnie będą robili "odstrzykiwanie". Polega to na wstrzykiwanie płynów w naczynika. Powinny one powodować zamykanię się naczyń krwionośnych i zanikanie. Mam nadzieję, że na tym się skończy![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie ma innej opcji:lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to pa! Kochani! Trzymajcie kciukasy i bazarki popodrzucajcie od czasu do czasu. Do zobaczenia może jutro wieczorkiem! Buziole![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No papa kochana.....przychodź szybko i daj znac jak ten rezonans :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No to pa! Kochani! Trzymajcie kciukasy i bazarki popodrzucajcie od czasu do czasu. Do zobaczenia może jutro wieczorkiem! Buziole![/quote]

O bazarki sie nie martw i trzymajcie sie.....i czekamy na wiadomości
Cmokasy :loveu: