apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Boszsz...:diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]co boszzz? co boszzzz? :cool1:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]co boszzz? co boszzzz? :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] sobie wyobraziłem co przy okazji zrobiłaś :diabloti: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']sobie wyobraziłem co przy okazji zrobiłaś :diabloti:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Że co niby?:roll:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co niby?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] :siara::siara::siara: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Fcale nie gwizdałam przy okazji ja dobrze wychowana jestem i nie gwizdam w towarzystwie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fcale nie gwizdałam przy okazji ja dobrze wychowana jestem i nie gwizdam w towarzystwie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] a tak niedawno mówiłaś jaka to niewychowana jesteś :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I ja psim zwyczajem przyszłam zaznaczyć tu swą obecność :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] :bluepaw: [quote name='Menrzuś']Boszsz...:diabloti:[/quote] [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]co boszzz? co boszzzz? :cool1:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] No właśnie! co boszzzzzz? [quote name='Menrzuś']sobie wyobraziłem co przy okazji zrobiłaś :diabloti:[/quote] :evil_lol: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Że co niby?:roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] [quote name='Menrzuś']:siara::siara::siara:[/quote] O! Tuta! [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fcale nie gwizdałam przy okazji ja dobrze wychowana jestem i nie gwizdam w towarzystwie :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ale sikać, sikasz! ;) Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']a tak niedawno mówiłaś jaka to niewychowana jesteś :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Wiesz wszystko zalezy od okoliczności i kontekstu :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:bluepaw: No właśnie! co boszzzzzz? :evil_lol: O! Tuta! Ale sikać, sikasz! ;)[/quote] Ja bym za takie pisanie bejsbolem oberwał :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Wiesz wszystko zalezy od okoliczności i kontekstu :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] srutu, tutu......itd :diabloti: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja bym za takie pisanie bejsbolem oberwał :evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Bejsbolem nie ale ..... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bejsbolem nie ale ..... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] .....z liścia to napewno :evil_lol: śmigam do kuchni...... miłego wieczorku :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja bym za takie pisanie bejsbolem oberwał :evil_lol:[/quote] Bo chłopa trza lać i patrzeć, czy równo puchnie :mad: [quote name='Menrzuś']srutu, tutu......itd :diabloti:[/quote] Ekhm, ekhm...:lmaa: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Bejsbolem nie ale ..... [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-460.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Dawaj go, dawaj! :chainsaw::boom::2gunfire::wallbash: [quote name='Menrzuś'].....z liścia to napewno :evil_lol: śmigam do kuchni...... miłego wieczorku :multi:[/quote] Z liścia to byś chciał! :turn-l: Buziaczki Menrzusiu :loveu: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Menrzuś'].....z liścia to napewno :evil_lol: śmigam do kuchni...... miłego wieczorku :multi:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No smigaj[IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-137.gif[/IMG].........tobie też miłego :lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 Dobra! Kończę robotę i spadam do domciu! Miłego weekendowania i proszę mi tu bazarki podrzucać! Dziękuję! Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Dobra! Kończę robotę i spadam do domciu! Miłego weekendowania i proszę mi tu bazarki podrzucać! Dziękuję![/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zostawiasz go w dobrych ręcach [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B] Quote
Jagoda1 Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Fakt, trochę Ci ten wątek zagadali.... Może jakieś zdjęcia w weekend...?;) Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Jagoda*']Fakt, trochę Ci ten wątek zagadali.... Może jakieś zdjęcia w weekend...?;)[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Nie zagadali tylko...podnosili a to duuuża róznica jest ;)[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='Jagoda*']Fakt, trochę Ci ten wątek zagadali.... Może jakieś zdjęcia w weekend...?;)[/quote] Zobaczę, co da się zrobić :cool3: [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Nie zagadali tylko...podnosili a to duuuża róznica jest ;)[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Co prawda, to prawda :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bo chłopa trza lać i patrzeć, czy równo puchnie :mad: Ekhm, ekhm...:lmaa: Dawaj go, dawaj! :chainsaw::boom::2gunfire::wallbash: Z liścia to byś chciał! :turn-l: Buziaczki Menrzusiu :loveu:[/quote] Buziaczki :loveu: (biedny ten Twój TZ :evil_lol:) Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zostawiasz go w dobrych ręcach [IMG]http://www.yelims.com/IPB/Invision-Board-France-487.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote] czasami też się przyłożę do tego :razz:..... chociaż nie ukrywam, że w tym jesteś miszczem :lol: Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='Jagoda*']Fakt, trochę Ci ten wątek zagadali.... Może jakieś zdjęcia w weekend...?;)[/quote] [quote name='Iza i Avanti']Zobaczę, co da się zrobić :cool3: [/quote] Przyłączam się do sugestii Jagody.....a Ty nie masz patrzeć, tylko cykać :evil_lol: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Iza wstawj![/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-413.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] [/CENTER] Quote
Iza i Avanti Posted February 23, 2008 Author Posted February 23, 2008 [quote name='Menrzuś']Przyłączam się do sugestii Jagody.....a Ty nie masz patrzeć, tylko cykać :evil_lol:[/quote] Foty nacykane. Wstawię dopiero w poniedzialek, bo kabelek w pracy :angryy: [quote name='apple'][CENTER][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Iza wstawj![/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][IMG]http://www.yelims.com/IPB/Smiley-IPB-413.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/CENTER] [/quote] Stałam :loveu: Quote
apple Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 [quote name='Menrzuś']czasami też się przyłożę do tego :razz:..... chociaż nie ukrywam, że w tym jesteś miszczem :lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Powiem nieskromnie - Alllleż WIEM :grins:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Recommended Posts