Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A dzisiaj ma się lepiej... Już wczoraj wieczorem było nieźle. Wg zaleceń lekarza jedzonka musi teraz dostawać 4-5 razy dziennie po małych porcjach. Jest wniebowzięty :p dostaje jeść prawie jak Zuza- co 3-4 godziny.
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahaha no widzisz pies sie cieszy :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]
Z leków dostał Polprazol 2 razy dziennie po 1 i Gasprid- też 2 razy dziennie po 1. No i mam w domu lekomana :cool3: Doliczając Eltroxin na tarczycę, Enarenal i Mononit na serce, Lucetam na przepływ krwi dostaje 2 razy dziennie po 15 tabletek :crazyeye::shake: Mam nadzieję, że za 3 tyg. okaże się, że były to wrzody...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to cieszkam że młody ma się ma lepiej:multi: Ale faktycznie dostaje małą apteke...ale co tam jak tylko pomoże to niech łyka;)
[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to cieszkam że młody ma się ma lepiej:multi: Ale faktycznie dostaje małą apteke...ale co tam jak tylko pomoże to niech łyka;)[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Mamy nadzieję ,że pomaga...

[quote name='Menrzuś']Argoniasty też codziennie łyka 12 tabletek :shake:......ale humorku jakoś mu to nie odbiera.[/quote]

No to Avanti nie jest sam... :shake: jemu za to nic apetytu nie odbierze :p

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mamy nadzieję ,że pomaga...

No to Avanti nie jest sam... :shake: jemu za to nic apetytu nie odbierze :p[/quote]

Argon to ma takie wahania jedzeniowe - jednego dnia to prawie nic, na czym Sylwa korzysta :lol:, a drugiego to by krowę zeżarł z racicami. Trudno mu w tym dogodzić

Posted

[quote name='Menrzuś']Argon to ma takie wahania jedzeniowe - jednego dnia to prawie nic, na czym Sylwa korzysta :lol:, a drugiego to by krowę zeżarł z racicami. Trudno mu w tym dogodzić[/quote]

Avanti ma zawsze apetyt :loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Mój to chyba ma dosyć tego antybiotyku - znowu przodem oddał :shake:
Chyba trzeba będzie go kłuć[/quote]

Bidulek! Ale zastrzyki są lepsze- nie rozwalają żołądka... Jak podskórne to sam go możesz kłuć...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Bidulek! Ale zastrzyki są lepsze- nie rozwalają żołądka... Jak podskórne to sam go możesz kłuć...[/quote]

Ty chyba żartujesz.....ja miałbym kłuć??? :crazyeye: Nie dałbym rady :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty chyba żartujesz.....ja miałbym kłuć??? :crazyeye: Nie dałbym rady :roll:[/quote]

No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3:

Mówię dziś do TZ-ta- "Chodź, wyciągniemy Avantiemu wenflon. Przytrzymasz mi go." A on mi na to: "Ty chyba żartujesz. Chcesz, żebym zemdlał"

:crazyeye:

Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3:

Mówię dziś do TZ-ta- "Chodź, wyciągniemy Avantiemu wenflon. Przytrzymasz mi go." A on mi na to: "Ty chyba żartujesz. Chcesz, żebym zemdlał"

Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał...[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:mad::mad:Nikogo...

:obrazic:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]sie nie fochaj - no jestem -cccały czas :lol:
[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3:

Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał...[/quote]

Na samą myśl, normalnie gęsiej skórki dostaję.....brrrrrrrr :shake:

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]sie nie fochaj - no jestem -cccały czas :lol:[/FONT][/B][/COLOR]
[/quote]

Nie kłam. Fcale Cię nie było :placz:

Sama tu byłam. Jak palec albo coś tam... :placz:

[quote name='Menrzuś']Na samą myśl, normalnie gęsiej skórki dostaję.....brrrrrrrr :shake:[/quote]

eeeeeeeeee, tam. Przesadzasz :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Nie kłam. Fcale Cię nie było :placz:

Sama tu byłam. Jak palec albo coś tam... :placz:

eeeeeeeeee, tam. Przesadzasz :evil_lol:[/quote]

Palców to masz 20, więc sama nie byłaś :eviltong:

No mówię Ci. Kłuć to mnie mogą do woli, ale żebym ja wbił - ooooo, co to, to nieeeee :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Palców to masz 20, więc sama nie byłaś :eviltong:

No mówię Ci. Kłuć to mnie mogą do woli, ale żebym ja wbił - ooooo, co to, to nieeeee :shake:[/quote]

Eeeeee, tam... Mój TZ to jest taki, że jak widzi igłę, to już mu słabo :roll:

Dzień dobry!

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Eeeeee, tam... Mój TZ to jest taki, że jak widzi igłę, to już mu słabo :roll:

Dzień dobry![/quote]

To ja mam przewagę, bo mam trochę z Agnieszki.....ale mimo wszystko widok wbijanej igły jakoś tak dziwnie na mnie działa :roll:

Dzieńdoberek w ten słoneczny ranek :multi:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jaki słoneczny? :crazyeye:[/quote]

No mówiemCi......Sylwa sobie leży w słoneczku na podłodze i grzeje młode kości. Zaraz będzie trzeba rolety spuścić :cool3:

Posted

[quote name='Menrzuś']No mówiemCi......Sylwa sobie leży w słoneczku na podłodze i grzeje młode kości. Zaraz będzie trzeba rolety spuścić :cool3:[/quote]

:evil_lol:

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek Izunia[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/mruga1.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Doberek! :p