apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']A dzisiaj ma się lepiej... Już wczoraj wieczorem było nieźle. Wg zaleceń lekarza jedzonka musi teraz dostawać 4-5 razy dziennie po małych porcjach. Jest wniebowzięty :p dostaje jeść prawie jak Zuza- co 3-4 godziny. [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hahahaha no widzisz pies sie cieszy :evil_lol: [/COLOR][/FONT][/B] Z leków dostał Polprazol 2 razy dziennie po 1 i Gasprid- też 2 razy dziennie po 1. No i mam w domu lekomana :cool3: Doliczając Eltroxin na tarczycę, Enarenal i Mononit na serce, Lucetam na przepływ krwi dostaje 2 razy dziennie po 15 tabletek :crazyeye::shake: Mam nadzieję, że za 3 tyg. okaże się, że były to wrzody...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to cieszkam że młody ma się ma lepiej:multi: Ale faktycznie dostaje małą apteke...ale co tam jak tylko pomoże to niech łyka;) [/COLOR][/FONT][/B] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Argoniasty też codziennie łyka 12 tabletek :shake:......ale humorku jakoś mu to nie odbiera. Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to cieszkam że młody ma się ma lepiej:multi: Ale faktycznie dostaje małą apteke...ale co tam jak tylko pomoże to niech łyka;)[/COLOR][/FONT][/B] [/quote] Mamy nadzieję ,że pomaga... [quote name='Menrzuś']Argoniasty też codziennie łyka 12 tabletek :shake:......ale humorku jakoś mu to nie odbiera.[/quote] No to Avanti nie jest sam... :shake: jemu za to nic apetytu nie odbierze :p Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Mamy nadzieję ,że pomaga... No to Avanti nie jest sam... :shake: jemu za to nic apetytu nie odbierze :p[/quote] Argon to ma takie wahania jedzeniowe - jednego dnia to prawie nic, na czym Sylwa korzysta :lol:, a drugiego to by krowę zeżarł z racicami. Trudno mu w tym dogodzić Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Argon to ma takie wahania jedzeniowe - jednego dnia to prawie nic, na czym Sylwa korzysta :lol:, a drugiego to by krowę zeżarł z racicami. Trudno mu w tym dogodzić[/quote] Avanti ma zawsze apetyt :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Avanti ma zawsze apetyt :loveu:[/quote] Mój to chyba ma dosyć tego antybiotyku - znowu przodem oddał :shake: Chyba trzeba będzie go kłuć Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Mój to chyba ma dosyć tego antybiotyku - znowu przodem oddał :shake: Chyba trzeba będzie go kłuć[/quote] Bidulek! Ale zastrzyki są lepsze- nie rozwalają żołądka... Jak podskórne to sam go możesz kłuć... Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bidulek! Ale zastrzyki są lepsze- nie rozwalają żołądka... Jak podskórne to sam go możesz kłuć...[/quote] Ty chyba żartujesz.....ja miałbym kłuć??? :crazyeye: Nie dałbym rady :roll: Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty chyba żartujesz.....ja miałbym kłuć??? :crazyeye: Nie dałbym rady :roll:[/quote] No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3: Mówię dziś do TZ-ta- "Chodź, wyciągniemy Avantiemu wenflon. Przytrzymasz mi go." A on mi na to: "Ty chyba żartujesz. Chcesz, żebym zemdlał" :crazyeye: Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał... Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3: Mówię dziś do TZ-ta- "Chodź, wyciągniemy Avantiemu wenflon. Przytrzymasz mi go." A on mi na to: "Ty chyba żartujesz. Chcesz, żebym zemdlał" :crazyeye: Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał...[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 :mad::mad:Nikogo... :obrazic: Quote
apple Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']:mad::mad:Nikogo... :obrazic:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]sie nie fochaj - no jestem -cccały czas :lol: [/FONT][/B][/COLOR] Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']No tak... Następny twardziel od siedmiu boleści... :cool3: Mówię dziś do TZ-ta- "Chodź, wyciągniemy Avantiemu wenflon. Przytrzymasz mi go." A on mi na to: "Ty chyba żartujesz. Chcesz, żebym zemdlał" :crazyeye: Jak Avantiego kłułam wit. B12... TZ uciekał...[/quote] Na samą myśl, normalnie gęsiej skórki dostaję.....brrrrrrrr :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]sie nie fochaj - no jestem -cccały czas :lol:[/FONT][/B][/COLOR] [/quote] Nie kłam. Fcale Cię nie było :placz: Sama tu byłam. Jak palec albo coś tam... :placz: [quote name='Menrzuś']Na samą myśl, normalnie gęsiej skórki dostaję.....brrrrrrrr :shake:[/quote] eeeeeeeeee, tam. Przesadzasz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Nie kłam. Fcale Cię nie było :placz: Sama tu byłam. Jak palec albo coś tam... :placz: eeeeeeeeee, tam. Przesadzasz :evil_lol:[/quote] Palców to masz 20, więc sama nie byłaś :eviltong: No mówię Ci. Kłuć to mnie mogą do woli, ale żebym ja wbił - ooooo, co to, to nieeeee :shake: Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Palców to masz 20, więc sama nie byłaś :eviltong: No mówię Ci. Kłuć to mnie mogą do woli, ale żebym ja wbił - ooooo, co to, to nieeeee :shake:[/quote] Eeeeee, tam... Mój TZ to jest taki, że jak widzi igłę, to już mu słabo :roll: Dzień dobry! Quote
Menrzuś Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Eeeeee, tam... Mój TZ to jest taki, że jak widzi igłę, to już mu słabo :roll: Dzień dobry![/quote] To ja mam przewagę, bo mam trochę z Agnieszki.....ale mimo wszystko widok wbijanej igły jakoś tak dziwnie na mnie działa :roll: Dzieńdoberek w ten słoneczny ranek :multi: Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Jaki słoneczny? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Jaki słoneczny? :crazyeye:[/quote] No mówiemCi......Sylwa sobie leży w słoneczku na podłodze i grzeje młode kości. Zaraz będzie trzeba rolety spuścić :cool3: Quote
apple Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Doberek Izunia[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/mruga1.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 [quote name='Menrzuś']No mówiemCi......Sylwa sobie leży w słoneczku na podłodze i grzeje młode kości. Zaraz będzie trzeba rolety spuścić :cool3:[/quote] :evil_lol: [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Doberek Izunia[IMG]http://anna.katowice.w.interia.pl/gg/mruga1.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote] Doberek! :p Quote
bonita Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [B][I][COLOR=blue]Hej Iza :multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]Przyszłąm Cię odwiedzić :loveu:[/COLOR][/I][/B] Quote
Iza i Avanti Posted February 22, 2008 Author Posted February 22, 2008 [quote name='bonita'][B][I][COLOR=blue]Hej Iza :multi:[/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=blue]Przyszłąm Cię odwiedzić :loveu:[/COLOR][/I][/B][/quote] Doberek! :loveu: Quote
apple Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]I ja psim zwyczajem przyszłam zaznaczyć tu swą obecność :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]I ja psim zwyczajem przyszłam zaznaczyć tu swą obecność :evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Boszsz...:diabloti: Quote
Recommended Posts