Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Menrzuś']Dobra....idę od kuchni, bo juz Wami nie dam rady....oczy mi sie całkiem rozjechały :evil_lol:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Noooo a mówi że nie zazywa przed 20 :razz::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[quote name='Iza i Avanti']No i kuna znowu nie zdążyłam :placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]na co niby?[/COLOR][/FONT][/B]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][COLOR=green][B][FONT=Century Gothic]Noooo a mówi że nie zazywa przed 20 :razz::diabloti:[/FONT][/B][/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]na co niby?[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Cały czas mam spóźnienie o jeden post :placz: A raczej miałam :evil_lol: A Ty już miałaś iść? Bo ja idę!!! Buziaki :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cały czas mam spóźnienie o jeden post :placz: A raczej miałam :evil_lol: A Ty już miałaś iść? Bo ja idę!!! Buziaki :loveu:[/quote][COLOR=Green][B][FONT=Century Gothic]Pa pa spóźniona!:loveu:[/FONT][/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cały czas mam spóźnienie o jeden post :placz: A raczej miałam :evil_lol: A Ty już miałaś iść? Bo ja idę!!! Buziaki :loveu:[/quote]

coś nie panujesz nad sytuacją w swoim pokoiku :eviltong:
Trzymaj się i miłego wieczorku :multi:

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Cześć Izaura :loveu::loveu::loveu:
Taaaka tu dzisiaj błoga cisza że przyszłam sobie pomedytować
[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_5_144.gif[/IMG]

Chociaż znając życie zara mi tu jeden taki narobi rabanu :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Cześć Izaura :loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Taaaka tu dzisiaj błoga cisza że przyszłam sobie pomedytować [/COLOR][/FONT][/B]
[FONT=Century Gothic][COLOR=green][B][IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_5_144.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Chociaż znając życie zara mi tu jeden taki narobi rabanu :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

To se spokojnie medytuj - całym sobą Ciebie zasłonię przed tym jednym takim typem :evil_lol:

(Izaura......:diabloti:)

Posted

[quote name='Menrzuś']To se spokojnie medytuj - całym sobą Ciebie zasłonię przed tym jednym takim typem :evil_lol:

(Izaura......:diabloti:)[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No to juz po mojej medytacji :cool1:

Co sie śmiejesz z Izaury? Iza on się z ciebie śmieje :mad:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]No to juz po mojej medytacji :cool1:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Co sie śmiejesz z Izaury? Iza on się z ciebie śmieje :mad:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A coś Ci przeszkodziło? :crazyeye:

Tak jakoś skojarzyłem sobie to imię z tą zezowatą aktorką :evil_lol:......a ten obraz nijak nie pasuje mi do Izy :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']A coś Ci przeszkodziło? :crazyeye:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]no tak jakby :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Tak jakoś skojarzyłem sobie to imię z tą zezowatą aktorką :evil_lol:......a ten obraz nijak nie pasuje mi do Izy :eviltong:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Zezowata? Nic mi o tym nie wiadomo...ale jaka sławna :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zezowata? Nic mi o tym nie wiadomo...ale jaka sławna :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Sławna? Pewnie za swe zdolności rozśmieszania.....ale zostawmy ją, jeszcze biedaczka czkawki dostanie :evil_lol:

Posted

[quote name='Menrzuś']Sławna? Pewnie za swe zdolności rozśmieszania.....ale zostawmy ją, jeszcze biedaczka czkawki dostanie :evil_lol:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]hihihihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Iza on tu tak o tobie.....:diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]hihihihihihi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Iza on tu tak o tobie.....:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

A Ty nie podjudzaj Izy na mnie :mad:.....przecież Ona wie, że to nie o Niej. Zresztą nie jest przecież zezowata.

Posted

[quote name='Menrzuś']A Ty nie podjudzaj Izy na mnie :mad:.....przecież Ona wie, że to nie o Niej. Zresztą nie jest przecież zezowata.[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No jak to nie o niej jak mówiłeś że czkawki dostanie....no to chyba o niej myślałeś co?
I ja fcale że nie podjudzam ja tylko kojaże fakty :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No jak to nie o niej jak mówiłeś że czkawki dostanie....no to chyba o niej myślałeś co?[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]I ja fcale że nie podjudzam ja tylko kojaże fakty :diabloti::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Ale Ty kombinujesz - jak koń pod górę :diabloti:

Izaaaaaaaaaaaaaa......gdzie jesteś?:placz:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Ty kombinujesz - jak koń pod górę :diabloti:

Izaaaaaaaaaaaaaa......gdzie jesteś?:placz:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No własnie Iza gdzie ty bo mnie tu u ciebie w blogu od koni wyzywają :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No własnie Iza gdzie ty bo mnie tu u ciebie w blogu od koni wyzywają :roll:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

:placz::placz::placz:.......a mnie tu pomawia taka jedna..... :placz::placz:

Iza, przestań wreszcie te foty wklejać i przychodź tutaj :roll:

Posted

10.13

Cześć koffffffffani :-( Avanti jest u weta :-( Na sali operacyjnej :placz: Krwawi z pyska... Nie wiadomo czy to z przewodu pokarmowego, czy z pychola, czy skąd... nic nie wiadomo :shake: Rano krew mu leciała prawie ciurkiem :placz: Pojechałam z nim do weta, nic nie mógł znaleźć, zdecydował się podać mu zastrzyk usypiający i dogłębnie zbadać :-( Siedzę jak na szpilkach... Podobno ok. 12-13 się wybudzi... Rany, jestem przerażona :placz:

10.21

Dzwonił wet... Na 95% są to wrzody... Jest ich bardzo dużo :-( Dostanie leki i za 3 tyg. ponowna endoskopia... Ale jest 5% możliwości, że jest to nowotwór :placz:

11.10

Jedę go odebrać...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']10.13

Cześć koffffffffani :-( Avanti jest u weta :-( Na sali operacyjnej :placz: Krwawi z pyska... Nie wiadomo czy to z przewodu pokarmowego, czy z pychola, czy skąd... nic nie wiadomo :shake: Rano krew mu leciała prawie ciurkiem :placz: Pojechałam z nim do weta, nic nie mógł znaleźć, zdecydował się podać mu zastrzyk usypiający i dogłębnie zbadać :-( Siedzę jak na szpilkach... Podobno ok. 12-13 się wybudzi... Rany, jestem przerażona :placz:

10.21

Dzwonił wet... Na 95% są to wrzody... Jest ich bardzo dużo :-( Dostanie leki i za 3 tyg. ponowna endoskopia... Ale jest 5% możliwości, że jest to nowotwór :placz:

11.10

Jedę go odebrać...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Jezu Izuś nie łam się .........trzym się kochana i bądź dobrej myśli....daj znać co tam się dzieje......czekam :roll:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

Jestem... Biedaczek leży w koszyku i śpi. Odebrałam go ok 12.00 kompletnie niekumatego... Chodził, a raczej człapal o własnych siłach... Ale nic więcej:-( Zrobili badania endoskopowe... Niestety, Avanti był po śniadaniu i nie są to badania w 100% dobrze wykonane... Dostaliśmy leki na wrzody. Za trzy tygodnie robimy ponowną endoskopię i wtedy będzie już na 100% wiadomo, czy to wrzody czy nowotwór. Dzisiaj był po śniadaniu i w jednym miejscu w żołądku zalegała treść pokarmowa... |Nie mogli zobaczyć co jest pod nią... I to jest to 10%, ze czai się tam rak :placz: Jeśli tak, to za 3 tyg. będzie już na tyle duży, ze z łatwością to zobaczą... :placz: I znów: jeśli tak, to jest to nieoperacyjne :placz::placz::placz: Ale jest 90%, że są to wrzody. Tylko jest ich bardzo dużo- w przełyku i na ścianie żołądka :-( Szkoda gadać :-( Jestem przerażona... :shake:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jestem... Biedaczek leży w koszyku i śpi. Odebrałam go ok 12.00 kompletnie niekumatego... Chodził, a raczej człapal o własnych siłach... Ale nic więcej:-( Zrobili badania endoskopowe... Niestety, Avanti był po śniadaniu i nie są to badania w 100% dobrze wykonane... Dostaliśmy leki na wrzody. Za trzy tygodnie robimy ponowną endoskopię i wtedy będzie już na 100% wiadomo, czy to wrzody czy nowotwór. Dzisiaj był po śniadaniu i w jednym miejscu w żołądku zalegała treść pokarmowa... |Nie mogli zobaczyć co jest pod nią... I to jest to 10%, ze czai się tam rak :placz: Jeśli tak, to za 3 tyg. będzie już na tyle duży, ze z łatwością to zobaczą... :placz: I znów: jeśli tak, to jest to nieoperacyjne :placz::placz::placz: Ale jest 90%, że są to wrzody. Tylko jest ich bardzo dużo- w przełyku i na ścianie żołądka :-( Szkoda gadać :-( Jestem przerażona... :shake:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Izuś nie panikuj....miejmy nadzieje że to wrzody...ja w to wierze...wszystko bedzie ok...mysl pozytywnie!:calus:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Jestem... Biedaczek leży w koszyku i śpi. Odebrałam go ok 12.00 kompletnie niekumatego... Chodził, a raczej człapal o własnych siłach... Ale nic więcej:-( Zrobili badania endoskopowe... Niestety, Avanti był po śniadaniu i nie są to badania w 100% dobrze wykonane... Dostaliśmy leki na wrzody. Za trzy tygodnie robimy ponowną endoskopię i wtedy będzie już na 100% wiadomo, czy to wrzody czy nowotwór. Dzisiaj był po śniadaniu i w jednym miejscu w żołądku zalegała treść pokarmowa... |Nie mogli zobaczyć co jest pod nią... I to jest to 10%, ze czai się tam rak :placz: Jeśli tak, to za 3 tyg. będzie już na tyle duży, ze z łatwością to zobaczą... :placz: I znów: jeśli tak, to jest to nieoperacyjne :placz::placz::placz: Ale jest 90%, że są to wrzody. Tylko jest ich bardzo dużo- w przełyku i na ścianie żołądka :-( Szkoda gadać :-( Jestem przerażona... :shake:[/quote]

Spokojnie dziewczyno - bez paniki

Będzie dobrze - zobaczysz

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Izuś nie panikuj....miejmy nadzieje że to wrzody...ja w to wierze...wszystko bedzie ok...mysl pozytywnie!:calus:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Staram się myśleć pozytywnie...

[quote name='Menrzuś']Spokojnie dziewczyno - bez paniki

Będzie dobrze - zobaczysz[/quote]

Mam nadzieję...

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Staram się myśleć pozytywnie...

Mam nadzieję...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Ja też mysle pozytywnie i wierze że bedzie ok i jest nas juz dwie więc musi być dobrze nie ma innej opcji :lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[quote name='Menrzuś']A jak mu teraz? Przejął sie problemami?[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Oooo dołączam się do pytania....Jak pieso dzisiaj???[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']A jak mu teraz? Przejął sie problemami?[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Ja też mysle pozytywnie i wierze że bedzie ok i jest nas juz dwie więc musi być dobrze nie ma innej opcji :lol:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Oooo dołączam się do pytania....Jak pieso dzisiaj???[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A dzisiaj ma się lepiej... Już wczoraj wieczorem było nieźle. Wg zaleceń lekarza jedzonka musi teraz dostawać 4-5 razy dziennie po małych porcjach. Jest wniebowzięty :p dostaje jeść prawie jak Zuza- co 3-4 godziny.

Z leków dostał Polprazol 2 razy dziennie po 1 i Gasprid- też 2 razy dziennie po 1. No i mam w domu lekomana :cool3: Doliczając Eltroxin na tarczycę, Enarenal i Mononit na serce, Lucetam na przepływ krwi dostaje 2 razy dziennie po 15 tabletek :crazyeye::shake: Mam nadzieję, że za 3 tyg. okaże się, że były to wrzody...