Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Doberek!!! :loveu:

Berek!!! :loveu:

Babska przekora! :evil_lol:[/quote]

Berki dwa :multi:
Może i przekora:lol: [SIZE=1](do tej pory myśli co to było na początku :evil_lol:)[/SIZE]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']no to kurza twarz, co to było na początku? :diabloti:[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti:

Izunia jakże moglo mnie tu jeszcze dzisiaj nie być....sorkam straszliwie :oops:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[COLOR=red]A może: LAMENT :evil_lol:[/COLOR]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Izunia jakże moglo mnie tu jeszcze dzisiaj nie być....sorkam straszliwie :oops:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

[COLOR=red]Sorkaj się, sorkaj! [/COLOR]

[COLOR=red]Wybaczone :loveu:;)[/COLOR]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A ja zamiast pracować to pierdoły na dogomanii pociskam.... ;-) :-)[/quote]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]eeeee tam bedziesz pracować...pociskaj !:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]eeeee tam bedziesz pracować...pociskaj !:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Mówisz, że robota nie zając: nie ucieknie :cool3: A szefo mi po premii :mad::mad:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mówisz, że robota nie zając: nie ucieknie :cool3: A szefo mi po premii :mad::mad:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to stwarzaj pozory [/COLOR][/FONT][/B]:diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Mało tego. Mapkę dojazdu trzeba będzie podać ;-)[/quote]

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]A na poczatku było...............słowo :diabloti:- JAMENT:diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]
[/quote]

Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong:

[quote name='Iza i Avanti']A ja zamiast pracować to pierdoły na dogomanii pociskam.... ;-) :-)[/quote]

Święte słowa :diabloti:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Się staram :evil_lol:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Się staraj mocniej :diabloti:
[/COLOR][/FONT][/B]
[quote name='Menrzuś']Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong:

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No ale przed zacierem :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

Święte słowa :diabloti:[/quote] [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Się staraj mocniej :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

A to przed zacierem coś tu było? :diabloti:

przygotowuję się do wejścia do kuchni :roll:

Posted

[quote name='Menrzuś']Na początku był nieznany z nazwy zacier :eviltong:

Święte słowa :diabloti:[/quote]

:evil_lol::evil_lol:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Się staraj mocniej :diabloti:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Fcale nie takie święte.......A ty co robisz :cool3:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

No właśnie, własnie! Hm?

Posted

[quote name='Menrzuś']A to przed zacierem coś tu było? :diabloti:

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]JO!:grins:[/B][/COLOR][/FONT]

przygotowuję się do wejścia do kuchni :roll:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]No to rzeczywiście musisz się skupic..............:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Ups, już wiem co robisz....[/quote]

cuś nie nadążasz :evil_lol:

[quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]No to rzeczywiście musisz się skupic..............:roll::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

sprężam się :evil_lol:

[quote name='Iza i Avanti']Byle nie za mocno.... :cool3:[/quote]

skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong:

Posted

[quote name='Menrzuś']cuś nie nadążasz :evil_lol:

skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong:[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]Buhahahahahaha...ide nie moge z wami :evil_lol:
[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

[quote name='Menrzuś']cuś nie nadążasz :evil_lol:

[SIZE=3][COLOR=red]a bo latacie po tych wątkach jak latawice[/COLOR][/SIZE]

skupiam się w innym pomieszczeniu :eviltong:[/quote]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: