Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaa......najzrowsze są ekologiczne marchewki:evil_lol: trza sie przerzucić:roll: Wy pierwsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Goopie! Najlepsze są kurczaki!!!:evil_lol: Quote
dbsst Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaa......najzrowsze są ekologiczne marchewki:evil_lol: trza sie przerzucić:roll: Wy pierwsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] ja dziękuje przerzuciłam się na światło-dietę więc marchewki jak królik jeść nie będę :evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Goopie! Najlepsze są kurczaki!!!:evil_lol:[/quote] koniecznie z dużą ilością testosteronu dobrze robia na zarost :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 19, 2009 Author Posted October 19, 2009 [quote name='dbsst']ja dziękuje przerzuciłam się na światło-dietę więc marchewki jak królik jeść nie będę :evil_lol: koniecznie z dużą ilością testosteronu dobrze robia na zarost :diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] Coś ostatnio zarosłem :roll: Dawaj foty księcia :cool3: Quote
bonita Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Cze zarośnięci i mniej pozarastani:diabloti: Ja tam wolę pierogi z czterdziestoletnim mięskiem:loveu::diabloti: [/B][/I][/COLOR] Quote
apple Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Coś ostatnio zarosłem :roll: Dawaj foty księcia :cool3:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty tu robisz?:-o[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Cze zarośnięci i mniej pozarastani:diabloti: Ja tam wolę pierogi z czterdziestoletnim mięskiem:loveu::diabloti: [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co....szlechetny wyrób:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='Menrzuś']Coś ostatnio zarosłem :roll: Dawaj foty księcia :cool3:[/QUOTE] :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Meeeeeeeeeeeeeeenrzuś! Lata Cię nie widziałam!!! :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 20, 2009 Author Posted October 20, 2009 [quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Cze zarośnięci i mniej pozarastani:diabloti: Ja tam wolę pierogi z czterdziestoletnim mięskiem:loveu::diabloti: [/B][/I][/COLOR][/QUOTE] Cze Bonitka! Każdy spożywa to co lubi! :evil_lol: Quote
dbsst Posted October 20, 2009 Posted October 20, 2009 ja do nieczego nie namawiam ale uwazam, że nie masz racji :loveu::diabloti: witaj Izo :eviltong: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2009 Posted October 21, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Meeeeeeeeeeeeeeenrzuś! Lata Cię nie widziałam!!! :evil_lol:[/QUOTE] Tak jak i ja fot :razz: Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak jak i ja fot :razz:[/QUOTE] hmmmmmmmmmmmmmm... KC? :loveu: :evil_lol: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Menrzuś']Tak jak i ja fot :razz:[/QUOTE] :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple']:obrazic::obrazic::obrazic:[/QUOTE] A Ty co mi tu nosa zadzierasz???:roll: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']A Ty co mi tu nosa zadzierasz???:roll:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie do ciebie zadzieram to się nie czepiaj:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie do ciebie zadzieram to się nie czepiaj:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Do Menrzusia zadzierasz???:crazyeye: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Do Menrzusia zadzierasz???:crazyeye:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Właśnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2009 Author Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Właśnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] :evil_lol: Lecę, bo Zuz marudzi... Będę wieczorkiem w kurniku...:cool3: Quote
apple Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:evil_lol: Lecę, bo Zuz marudzi... Będę wieczorkiem w kurniku...:cool3:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra, kokoszko..paaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='Iza i Avanti']hmmmmmmmmmmmmmm... KC? :loveu: :evil_lol:[/QUOTE] Boszsz......ile to trzeba się naprosić :shake:.....i jeszcze te skróty rozwiązywać :-o :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Właśnie:cool1:[/B][/COLOR][/FONT][/QUOTE] Ty nie lepsza jesteś z fotami - tylko peplanie i peplanie :cool3: Quote
dbsst Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty nie lepsza jesteś z fotami - tylko peplanie i peplanie :cool3:[/QUOTE] ha ha ha ha no i widzisz Izo przyganiał kocioł garnkowi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
bonita Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [COLOR=Blue][I][B]Dzień dobry! ( no ale w sumie, to nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca[/B][/I][/COLOR][COLOR=Blue][I][B]:hmmmm:):diabloti:[/B][/I][/COLOR] Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='Menrzuś']Ty nie lepsza jesteś z fotami - tylko peplanie i peplanie :cool3:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A po co mam wstawiac jak i tak do mnie nie zagladasz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
apple Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 [quote name='dbsst']ha ha ha ha no i widzisz Izo przyganiał kocioł garnkowi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co?:mad:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: Quote
Recommended Posts