Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaa......najzrowsze są ekologiczne marchewki:evil_lol: trza sie przerzucić:roll: Wy pierwsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Goopie! Najlepsze są kurczaki!!!:evil_lol:

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Taaaaa......najzrowsze są ekologiczne marchewki:evil_lol: trza sie przerzucić:roll: Wy pierwsze:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

ja dziękuje przerzuciłam się na światło-dietę więc marchewki jak królik jeść nie będę :evil_lol:
[quote name='Iza i Avanti']Goopie! Najlepsze są kurczaki!!!:evil_lol:[/quote]

koniecznie z dużą ilością testosteronu dobrze robia na zarost :diabloti:

Posted

[quote name='dbsst']ja dziękuje przerzuciłam się na światło-dietę więc marchewki jak królik jeść nie będę :evil_lol:

koniecznie z dużą ilością testosteronu dobrze robia na zarost :diabloti:[/quote]

:diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Menrzuś']Coś ostatnio zarosłem :roll:
Dawaj foty księcia :cool3:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A co ty tu robisz?:-o[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Cze zarośnięci i mniej pozarastani:diabloti:
Ja tam wolę pierogi z czterdziestoletnim mięskiem:loveu::diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]No co....szlechetny wyrób:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='bonita'][COLOR=Blue][I][B]Cze zarośnięci i mniej pozarastani:diabloti:
Ja tam wolę pierogi z czterdziestoletnim mięskiem:loveu::diabloti:
[/B][/I][/COLOR][/QUOTE]

Cze Bonitka!

Każdy spożywa to co lubi! :evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']A Ty co mi tu nosa zadzierasz???:roll:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Nie do ciebie zadzieram to się nie czepiaj:eviltong:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']:evil_lol:

Lecę, bo Zuz marudzi...

Będę wieczorkiem w kurniku...:cool3:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Dobra, kokoszko..paaaaaaaaaa:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']hmmmmmmmmmmmmmm... KC? :loveu:

:evil_lol:[/QUOTE]
Boszsz......ile to trzeba się naprosić :shake:.....i jeszcze te skróty rozwiązywać :-o

:loveu:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty nie lepsza jesteś z fotami - tylko peplanie i peplanie :cool3:[/QUOTE]
ha ha ha ha
no i widzisz Izo przyganiał kocioł garnkowi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[COLOR=Blue][I][B]Dzień dobry!
( no ale w sumie, to nie powinno się chwalić dnia przed zachodem słońca[/B][/I][/COLOR][COLOR=Blue][I][B]:hmmmm:):diabloti:[/B][/I][/COLOR]

Posted

[quote name='Menrzuś']Ty nie lepsza jesteś z fotami - tylko peplanie i peplanie :cool3:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A po co mam wstawiac jak i tak do mnie nie zagladasz:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='dbsst']ha ha ha ha
no i widzisz Izo przyganiał kocioł garnkowi :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Że niby co?:mad:[/B][/COLOR][/FONT]:evil_lol: