Iza i Avanti Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='evaxon']czesc Izula:loveu::multi:[/quote] Szcześ i czołem! :loveu::multi: Quote
apple Posted April 28, 2009 Posted April 28, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Byłam.........ino ciebie brak:placz:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Byłam.........ino ciebie brak:placz:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Bo jak przychodzisz o nieludzkiej porze :roll::evil_lol: Quote
jbk Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Koffam koffam koffam koffam :) Teraz już będę normalnie :) Cześć Izunia :) Quote
apple Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Bo jak przychodzisz o nieludzkiej porze :roll::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Adupatam.....nie ma cie i już.....porą mi sie tu nie zasłaniaj chociaż wiem ześ taka szczuplutka ze za porem byś się zapewne zdołała schować:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 [quote name='jbk']Koffam koffam koffam koffam :) Teraz już będę normalnie :) Cześć Izunia :)[/quote] Bosz! W końcu :loveu: Asieńka! :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 :multi: Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za odwiedzinki :multi: Majówka minęła... nie tak, jak sobie zaplanowałam i w ogromnym stresie po sobotniej kłótni z moją matką... Stresa mam do dziś, a mama odzywa się do mnie tylko z musu... :shake: Quote
niki_ill Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 hej Iza :) Eh CI rodzice :diabloti: Najlepiej sie nie przejmowac ;) Pozdrowienia z...Warszawy :) Quote
Yana Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za odwiedzinki :multi: Majówka minęła... nie tak, jak sobie zaplanowałam i w ogromnym stresie po sobotniej kłótni z moją matką... Stresa mam do dziś, a mama odzywa się do mnie tylko z musu... :shake:[/quote] przeczekaj, na pewno wkrótce wszystko wróci do normy :lol: Quote
apple Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 [quote name='Iza i Avanti']:multi: Dziękuję wszystkim razem i każdemu z osobna za odwiedzinki :multi: Majówka minęła... nie tak, jak sobie zaplanowałam i w ogromnym stresie po sobotniej kłótni z moją matką... Stresa mam do dziś, a mama odzywa się do mnie tylko z musu... :shake:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Rozumiem Cie doskonale.......ehhhhh ciotka...oć utulkam:glaszcze: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Selket Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 Iza :loveu: Nie smutaj się, czasem nie można się dogadać mimo, iż bardzo się staramy. Bedzie lepiej :calus: :calus: :calus: :calus: :calus: Quote
Yana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 wpadam na chwilke się przywitać :loveu: i spadam do roboty :roll: Quote
Iza i Avanti Posted May 7, 2009 Author Posted May 7, 2009 Berek doberek :loveu: Marzę o weekendzie... Quote
Yana Posted May 7, 2009 Posted May 7, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Berek doberek :loveu: Marzę o weekendzie...[/quote] to mamy wspólne marzenia :evil_lol: ja już zwykle w poniedziałek zaczynam marzyć o piątkowym popołudniu;) Quote
aneczka23 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 no i weekend nastał :razz: mam nadzieję, że już nie smutasz :buzi: Quote
Selket Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Cześć Izunia :calus: Mam nadzieję, że już wszystko zmierza ku dobremu :calus: Quote
e.v.a Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 [quote name='Iza i Avanti']Berek doberek :loveu: Marzę o weekendzie...[/quote] to tak jak ja :roll::roll: czesc :loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 [FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Przyszłam Ci puścić oczko;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Recommended Posts