Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Ależ mnie sztrabnęło....foty u Izy no no no:diabloti:

Skąd ja znam tą minkę:razz::evil_lol:
[url]http://images41.fotosik.pl/97/258614b81cc37f64.jpg[/url]

Zuzanna BOSKA:loveu:

Avanti tysz:loveu:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jbk']Hej :) Przyszłam powiedzieć, że się nie przejadłam, za to przeszłam mnóstwo kilometrów na spacerkach z psami ;))

A Ty jak żyjesz po świętach???[/quote]

Żyję! Alem chora... Biegałam za Zuzłem w krótkich gaciach i teraz z nosa mi leci i płuca wypluwam.... Na L-4 nie mogę iść, bo mam audyt w robocie :shake: Massssssssssssssakra!

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Ależ mnie sztrabnęło....foty u Izy no no no:diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Skąd ja znam tą minkę:razz::evil_lol:[/COLOR][/FONT][/B]
[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green][URL]http://images41.fotosik.pl/97/258614b81cc37f64.jpg[/URL][/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Zuzanna BOSKA:loveu:[/COLOR][/FONT][/B]

[B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]Avanti tysz:loveu:[/COLOR][/FONT][/B][/quote]

Zdziwiona, co? :crazyeye::evil_lol:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Zdziwiona, co? :crazyeye::evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Jak jasny gwint.....zażyłaś mnie:-o[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Żyję! Alem chora... Biegałam za Zuzłem w krótkich gaciach i teraz z nosa mi leci i płuca wypluwam.... Na L-4 nie mogę iść, bo mam audyt w robocie :shake: Massssssssssssssakra![/quote]

No weźże się i wykuruj, nie wolno chorować na wiosnę! Co to ma znaczyć?! Mam wpaść i lanie Ci spuścić??

Posted

[quote name='jbk']No weźże się i wykuruj, nie wolno chorować na wiosnę! Co to ma znaczyć?! Mam wpaść i lanie Ci spuścić??[/quote]

Tak, tak! Zapraszam~! :loveu:

[QUOTE]czesc :loveu::loveu::loveu::loveu: [/QUOTE]

Cześć Eff! :loveu:

Posted

[quote name='aneczka23']No i proszę !! Będę pierwszą osobą, która się dziś z Wami przywitała :eviltong: Ciepłego dnia życzę. Oddychaj pełnią wiosny :loveu:[/quote]

Cześć Aneczko! :loveu:

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć dziewczyny! :loveu:

Solenizantkę pokażę, jak dogo przestanie mulić:evil_lol:[/quote][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]czyli nigdy:cool1:

To poka w kurniku:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Iza i Avanti']To czmu się w kurniku nie odzywasz??? :roll:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Chyba nas już nie lubi:roll:[/B][/COLOR][/FONT]