Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='jbk']La la la la la la la la la la la la la :)

Kto zgadnie, jaka to melodia??[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Wiem to z "dziecka Rosmery":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT]

• Replies 6.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Iza i Avanti

1934

• apple

1724

• Menrzuś

1593

• jbk

566

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Baaaaaaaaaardzo! Muszę TZ-towi takiue zakupić! :grin:[/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]a po coooo?:crazyeye: Powiedz po prostu ze Cię głowa boli:evil_lol:

[/B][/COLOR][/FONT][QUOTE]Japkowa ... popatrz Izie sie podoba [/QUOTE][FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A czy ja mówię, ze mi sie nie podoba?:razz:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk'][SIZE=5]Skąd wiedziałaś???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/SIZE][/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=DarkGreen][B]Ha! Ma się ten talent:p[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=green][B]Wiem to z "dziecka Rosmery":diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

[SIZE=5]Skąd wiedziałaś???? :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:[/SIZE]

Posted

[quote name='evaxon']siemanko :loveu:

a moze cos takieogo??

[URL="http://www.fotosik.pl"][IMG]http://images40.fotosik.pl/68/bc1caf4e7716ae5a.jpg[/IMG][/URL]

:grin:[/quote]

O szlag, a ja pampersa nie mam!!!! :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='jbk']Normalnie w myślach mi czytasz kobieto!![/quote]

[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]A ty co się tak dziwisz...przecież mówiłam, że jestem wyjatkowa:B-fly:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='jbk']Pytanie, czy TZty będą się cieszyć :diabloti:[/quote]
:grin: ja sie obawiam że moj nie był by zachwycony :grin: [COLOR=PaleTurquoise]na niego nawet bol głowy nie dziala :roll:[/COLOR]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic][COLOR=darkgreen][B]Ha! Ma się ten talent:p[/B][/COLOR][/FONT][/quote]

Normalnie w myślach mi czytasz kobieto!!

Posted

[quote name='evaxon']to do przodu a ja w tyłach :roll::roll::roll::roll:[/quote]

Najśmieszniejsze jest to, że dogo ma godzinę o 12 minut do przodu w porównaniu z moim kompem....

Posted

[quote name='Iza i Avanti']Cześć Asiu! Dziękuję za codzienne odwiedziny :loveu:[/quote]
[FONT=Century Gothic][COLOR=Green][B]Pijesz do mnie?:evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT]